• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende çok güsel yaparım zati makarnayı kız kocişim makarna hastası yaa yemeklerin yanına mecburen soslusunu yoğurtlusu falan pek sever pilav yemiyo bende ya bulgur plavı yapıyom yada genelde böyle makarna yoksa ah bi pilav sevse ne çeşitlerini biliyom ben onun helede makbuyi çok güzel yaparım yaa :19: :1:
valla benim kociş yemek ayrımı yapmıyo o yonde sanslıyım ne yapsam yer hele pilavla mkarnaya bayılır...canım makbuyi nasıl yapıyosun ilk kez duydum...
akşamları nda gelsen aslında daha iyi olur burda sohbet akşamları daah çok oluyor:9:

ah ah gelmek istiyorum ama kociş izin vermiyoki...akşama kadar ne yaparsan yap diyo ben gelince benimle ilgilencen diyo napıyım:69:

valla benim kociş yemek ayrımı yapmıyo o yonde sanslıyım ne yapsam yer hele pilavla mkarnaya bayılır...canım makbuyi nasıl yapıyosun ilk kez duydum...

ah ah gelmek istiyorum ama kociş izin vermiyoki...akşama kadar ne yaparsan yap diyo ben gelince benimle ilgilencen diyo napıyım:69:

tabii tatlım kocanın gönlü çok önemli bizde günzleri sohbet ederiz

saracımm senin topikte ne var neyok bi süredir gelmedim değişik haberler var mı maonya ne yapıyor

evet canımda gündüzleride sizlere cok rastlayamıyorum topikteki kızların coguyla koyu sohbete giremedim oyuzden...

anladım tatlım önceden ne çok sohbet ederdik hatırlarmısın gündüüzleri abovvvvvvvv günde 100 sayfa o zamanda akşam kims eolmazdı

saracımm senin topikte ne var neyok bi süredir gelmedim değişik haberler var mı maonya ne yapıyor

benim topikte değişik bişey yok maonyada artık eskisi gibi uğramıyo ama msn den görüştük dün iyiydi canım

sen nasılsın geçmiş olsun parmağını incitmişsin dikkat et tatlım ya

pelincim sen nasılsın canım özledim seni valla

bende bi yandan ütü yapıyorum bi yandan size bakıyorum karnım ağrıyo kızlar ya hastamı olacam ne

bengisucum maklube yemeğindenmi bahsetmişsdin bende ondan yapacam ne zamandır ama fırsat bulamıyorum o tavukluda güzel oluyo biliyomusun

anladım tatlım önceden ne çok sohbet ederdik hatırlarmısın gündüüzleri abovvvvvvvv günde 100 sayfa o zamanda akşam kims eolmazdı

evet canım ya ozluyorum ogünleri valla baya kalabalık olurduk ama gündüzleri cogu kişinin işi oluyo heralde ben senide cok göremiyorum...başakcım ben cıkıyorum sonra görüşürüz k.i.b:16:

benim topikte değişik bişey yok maonyada artık eskisi gibi uğramıyo ama msn den görüştük dün iyiydi canım

bende bi yandan ütü yapıyorum bi yandan size bakıyorum karnım ağrıyo kızlar ya hastamı olacam ne

iyiyim saracım bende özledim canım ya annemdeyim fazla giremiyorum hatta şimdi bile cıkmam lazım kalıp sohbet etmek isterdim ama işim var biraz görüşmek üzre öpüyorum seni cokk...bu arada kolay gelsin inş hasta olmassın canım...:38:

sağol tatlım evet geçmişi okuyordun sanırsam bi süre yazmadın. parmağımdaki lifler hasar görmüş sıcak suda masaj yapıp sarıyorum:31:
ayy bizim hatunlar ne kadarda marifetli hem iş yapıp hem topiki aksatmıyoruz

geçenlerde bnde ağda yapıp bir taraftan yazıyordum

sen şu an ütü yapıyorsun

nazoda örgü örüp yazıyordu:9::9::9: hatta bi keresinde nazo bizimle mesajlaşırken süt buharı yapmış:60::60::60: hiç fark ettirmedi valla aralıksız yazıyordu.

alem karı nazommm

seni hatunlar bebekleriyle meşgul sanırsam:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım ya ozluyorum ogünleri valla baya kalabalık olurduk ama gündüzleri cogu kişinin işi oluyo heralde ben senide cok göremiyorum...başakcım ben cıkıyorum sonra görüşürüz k.i.b:16:

tamam canımmmmm görüşüz mucukkkkkk:16::16::16::16:

merhaba bayanlar :3::3::3::3: uiyyyy bugün cok yoruldum utanmasam kalkip yatcam simdi :1: nasilsiniz?? var mi güzel haberler???

merhaba bayanlar :3::3::3::3: uiyyyy bugün cok yoruldum utanmasam kalkip yatcam simdi :1: nasilsiniz?? var mi güzel haberler???

yorgunsan işin yoksa yat beebğimm neden utanıcan:21::21::21:

hoş geldin sen nasılsın bizde değişik haberler yokkk sohbet ediyoruz işteeeeeee

sağol tatlım evet geçmişi okuyordun sanırsam bi süre yazmadın. parmağımdaki lifler hasar görmüş sıcak suda masaj yapıp sarıyorum:31:
ayy bizim hatunlar ne kadarda marifetli hem iş yapıp hem topiki aksatmıyoruz

geçenlerde bnde ağda yapıp bir taraftan yazıyordum

sen şu an ütü yapıyorsun

nazoda örgü örüp yazıyordu:9::9::9: hatta bi keresinde nazo bizimle mesajlaşırken süt buharı yapmış:60::60::60: hiç fark ettirmedi valla aralıksız yazıyordu.

alem karı nazommm

seni hatunlar bebekleriyle meşgul sanırsam:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım benim hatunlar bebekleriyle meşgul darısı başımıza

yok bitanem tencerede yapılıyo ama piştikten sonra tepsiye ters çeviriyosun yanına salata yoğurt dizerek servis ediyosun çok lezzetli bi yemek

Eki Görüntüle 366110

ayyyyyyyyy Allah'ım olsaydı da yeseydikkk:56::56::56:

evet hatırladım annemde yapıyordu çok lezzetli ve insanları samimileştiren bir yemek dipdibe oturuyosun:9::9::9:

iyiyim saracım bende özledim canım ya annemdeyim fazla giremiyorum hatta şimdi bile cıkmam lazım kalıp sohbet etmek isterdim ama işim var biraz görüşmek üzre öpüyorum seni cokk...bu arada kolay gelsin inş hasta olmassın canım...:38:

oh ne güzel annenlerdesin keşke bende şimdi anamın yanında olaydım keyfini çıkar stres at canım evine döndüğünde bol bol konuşuruz nasılsa bende seni öpüyorum çok

ayyyyyyyyy Allah'ım olsaydı da yeseydikkk:56::56::56:

evet hatırladım annemde yapıyordu çok lezzetli ve insanları samimileştiren bir yemek dipdibe oturuyosun:9::9::9:

sen alemsin yemin ederim insanları samimileştiren yemek ha çok güldüm kız başak :9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X