• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar biliyorsunuz (bilmeyenlerde öğrenmiş oldu) 10 gün önce 3. düşüğümü yaşadım 5 yaşında bir oğlum var :nazar::nazar:
hergün gelene gidene neden böyle olmuş acaba diye sorana anlatmaktan yoruldum zaten canım burnumda
bahsettikçe yaram tekrar tekrar kanıyor bunu anlayan yok.
Bide geçende biri bana dediki bir daha denemeyin bile zaten bir tane çocuğun var daha ne uğraşıyorsunuz dedi.
bende çok üzüldüm oğlum tek büyüsün istemiyorum.
tamam hiç çocuğu olmaya biri diyebilir belki bir tane olsun daha başka bişi istemem diye.
ama öyle olmuyor işte zaten giden benim canımdan parçaydı. Yenilen güreşçi güreşe doymazmış ya
Bende rabbim verirse oğlumun kardeşi olsun istiyorum :emir_bebek::nazar:
çokmu??

kuzum sen onu bunu bırak Peygamber efendimiz demiş ki: Ben ahirette sizin çokluğunuzla övüneceğim...

o yüzden asla çok değilllll

öyle işte hanımlar ilk çocuk oldu diye gerisi çorap söküğü gibi gelmiyor bak 3 senede üç tane bebeğimi kaybettim.
Herkes kendine göre sorunlar yaşıyor tabiki bir tane çocuğumun olması süper bişi Rabbimin hediyesi o bana
Ama bazılarının en başta yaşadığı sıkıntıları ben ikinci bebek için çalışırken yaşadım Allahım ne bana nede sizlere bir daha yaşatmasın böyle şeyler.

kilolara takılmayın canım ilk gebelikte gebelik öncesi çok zayıfsan çok kilo alıyorsun beslenmenize dikkat edin abur cuburu çok yemeyin doğumdan sonra aldığınız gibi yavaş yavaş veriyorsunuz zaten hele bebiş bir ayaklansın peşinden koşarken bide bakmışsınız eski kilolara çoktan gelmişsiniz. Sağlıklı sıhhatli doğsunda bebişleriniz gerisi teferruat :21:
çok zayıf değilim aman bebişime bişi olmasında alayım canım
yok nazo valla çok acıdı ama görünüşte pek bişi gözükmüyor

eşimde kocalak bi şişlik bekliyodu telefondan ona bayağı büyük olay gibi aksettim.

sağol tatlımm geçer inşalahhhh.

sen görünce şaşırdınmı biziiiiii

ayy görmedimmi ben aaaaa kör gibiyim kızzzzzz

simdi seninkimi büyük kselinkimiiiii

başak getir parmakını öpeyimde geçsin tatlımmm :29:
aramızda çok yok ama benimki önden gidiyor tatlım:34:

oh oh canim saglicakla gelsin de minigin, zaten 10-12 kilo alsak oooooooooohhh öpüp de basimiza koyalim :9:

tamam canim cok sagol :54: bakicam ben bi ankaraya gelince..

ankaraya niye geliyon kızzzz k,m var ankarada bende gtçem ohhhhhhh

kuzum sen onu bunu bırak Peygamber efendimiz demiş ki: Ben ahirette sizin çokluğunuzla övüneceğim...

o yüzden asla çok değilllll

üstelik kaybedilen bebekler anne babalarını cennete götürmek için şefaatçi olurlarmış
bu acılara isyan etmeyen rabbine sığınan anne babalar cennete gidermiş

öyle işte hanımlar ilk çocuk oldu diye gerisi çorap söküğü gibi gelmiyor bak 3 senede üç tane bebeğimi kaybettim.
Herkes kendine göre sorunlar yaşıyor tabiki bir tane çocuğumun olması süper bişi Rabbimin hediyesi o bana
Ama bazılarının en başta yaşadığı sıkıntıları ben ikinci bebek için çalışırken yaşadım Allahım ne bana nede sizlere bir daha yaşatmasın böyle şeyler.

amin canim insallah kimse yasamasin sorun.. sana da cok gecmis olsun, 3 düsük kolay degil kesinlikle.. kimse basina gelmeyince anlamiyor :50: önceden özellikle tvden gördüklerimizden dolayi, hamile kalmayi cooooook kolay bir sey sanirdim.. nerde hani??? 13.ayim da hüsranla sonuclandi... allah kimseyi cocuk yokluguyla sinamasin :14:

çok zayıf değilim aman bebişime bişi olmasında alayım canım

başak getir parmakını öpeyimde geçsin tatlımmm :29:
aramızda çok yok ama benimki önden gidiyor tatlım:34:

ayy sağol tgatlım buyur:73::73:

kızzz cinsiyeti ne zmaan belli olcak yaaaa ayyyyyy kızına isim bulcaz daha teyzeleri olarak

ama senin kızın adı bellimiydi

amin canim insallah kimse yasamasin sorun.. sana da cok gecmis olsun, 3 düsük kolay degil kesinlikle.. kimse basina gelmeyince anlamiyor :50: önceden özellikle tvden gördüklerimizden dolayi, hamile kalmayi cooooook kolay bir sey sanirdim.. nerde hani??? 13.ayim da hüsranla sonuclandi... allah kimseyi cocuk yokluguyla sinamasin :14:

amin canım sabredin sabır herşeyin anahtarı Rabbim vaktini bekliyor sizde Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerim olsun diye dua edin isyan etmeyin o herşeyin en iyisini bilir SABIR SABIR SABIR

maşallah canım bizde 5 kardeşiz :36:

maşallah ama neden duymak istemiyormuş gibi bi halin var neden kulaklarını kapıyon

sohbet muhabbet canim hosgeldin...

hoşbuldum canım

ablam aradı tam onla konuştum muhabbetten koptum kusura bakmyın
şimdide çay demleyim eşim kızmadan çıkayım hepinizi öpüyorum herkese cevap yazamadım kızlar ama şimdi çıkmam lazım görüşürüz

bak senin sol taraftaki resim belli ama kselinki ne olduğu anlaşılmıyor.

bu arada o resimde bebek popoya gelmiş gibii

öylemi oluyo acaba
yok kıs o yandan görüntüsü heralde popo hizasında onu gösteriyor tahminimce :34:
başak görmüştü resimlerimi ona sor bak nasılım. :))
başak kselim nasıl tahminimce çooookkk şekerrrr:nazar::nazar: bende görseydim yaaa:14::14:
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda 2. çocuğuna kavuşursun hem kimseyi alakadar etmez sen istiyosan olacak inşallah iyi bir dra git en baştan önlemlerini al :29:
ayy sağol tgatlım buyur:73::73:

kızzz cinsiyeti ne zmaan belli olcak yaaaa ayyyyyy kızına isim bulcaz daha teyzeleri olarak

ama senin kızın adı bellimiydi

:54::54::54::54::54::54::54::54::54: bunlar parmakın içindi
valla erkekse 12. haftada falan belli oluyomuşta kızsa daha geç gösteriyor diyolar belli tabi teyzsei alara olacak eğer kız olursa siz asıl erkek olursa düşünün isim :9:

maşallah ama neden duymak istemiyormuş gibi bi halin var neden kulaklarını kapıyon

hoşbuldum canım

ablam aradı tam onla konuştum muhabbetten koptum kusura bakmyın
şimdide çay demleyim eşim kızmadan çıkayım hepinizi öpüyorum herkese cevap yazamadım kızlar ama şimdi çıkmam lazım görüşürüz

yanlış smiley olmuş canım pardon :24:

canımmm benim kusura bakmaaaaaaaaaa öpeyim öpeyim senii kızma bize :)) nasılsın canımmm
tamam kuzu öp beni osamann ama ilk önce bebişin öpsünnnnnn yoksam sana öptürmemm:38:
nasılsın cnm bebein nasıllll

selam tatlım nasılsın nasıl gidiyor.

slm tatlm iyim sen nasılsınnn
bebişin ne kadarlıktı düştüğünde ??allah sabırlar wersinnn kuzumm

aşkolsun moodcum olurmu hiç öyle şey canımızsın sen bizim ben face'ime bakıyodum ondan selamını kaçırmışımdır hoş geldin canım nasılsın? nerelerdesin?
bengiiiii nasılsınn bebmmm

sorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim

makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim

şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum:14::14:
gece geldim topike kimsecik yoktu bengicik dışında
talihsiz başım:31::31::31:

moddcum slm tatlım ben görmedim selamını yeni geldim:3:
slm tatlımmmm nasılsın geçmiş olsunn nasıl çıkaramadın çamaşırları makinadan da parmağını incittin hay allahhhh

hayatımda duyduğum en ilginç hediyeyi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımın nişanlısı doktora gitmiş arkadaşımı düşünürken kalp grifiği çektirmiş onuda çerçeveletip vermişti seni düşünürken kalbim böyle çarpıyor diye :53:

çok enteresanmış gerçektende ....çok aramışmı bu fikri acaba :9:

merhabalar:3::3::3:
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi:23:
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar

nazocummm nasılsın kuzummmm görüşemiyoruz ayran içtik ayrı düştükkkk gülümmmmm gel bi sarılim sanaa:29:

erenay nerelerde yaaaaa meraklanmaya başladım ama kuzuu özledikkk senimmmmm:31:

yok kıs o yandan görüntüsü heralde popo hizasında onu gösteriyor tahminimce :34:

başak kselim nasıl tahminimce çooookkk şekerrrr:nazar::nazar: bende görseydim yaaa:14::14:

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda 2. çocuğuna kavuşursun hem kimseyi alakadar etmez sen istiyosan olacak inşallah iyi bir dra git en baştan önlemlerini al :29:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54: bunlar parmakın içindi
valla erkekse 12. haftada falan belli oluyomuşta kızsa daha geç gösteriyor diyolar belli tabi teyzsei alara olacak eğer kız olursa siz asıl erkek olursa düşünün isim :9:

kız olacağı için erkek ismine gerek yok kuzum.:34::34::34::34:

inat ettim kız olacak diyorumm bakalımk hayırlısı

düşük tehlikesi var mı

tamam kuzu öp beni osamann ama ilk önce bebişin öpsünnnnnn yoksam sana öptürmemm:38:
nasılsın cnm bebein nasıllll

slm tatlm iyim sen nasılsınnn
bebişin ne kadarlıktı düştüğünde ??allah sabırlar wersinnn kuzumm

bengiiiii nasılsınn bebmmm

slm tatlımmmm nasılsın geçmiş olsunn nasıl çıkaramadın çamaşırları makinadan da parmağını incittin hay allahhhh

erenay nerelerde yaaaaa meraklanmaya başladım ama kuzuu özledikkk senimmmmm:31:
sorma kuzujm kaynanam tıklım tıklım doldurmuş çıkmıyordu öyle zorlandımki pes etmedim çıkardım ama parmağım ters döndü gibi hissettim:25::25::25::25: o yüzden çok korktum.
ay eroşu bende merak ediyorum yaa bi gelsin saçını başını yolucammmmm

ilki 10 hafta kalbi durdu ikincisi boş gebelik
üçüncüsü 14 haftalık kalbi durdu :43::43:
üç oldu ya zahmet edip araştıracaklar
araştırma için üç defa canımın yanmasını beklediler.:43:

Back
X