- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
sohbet muhabbet canim hosgeldin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
kızlar biliyorsunuz (bilmeyenlerde öğrenmiş oldu) 10 gün önce 3. düşüğümü yaşadım 5 yaşında bir oğlum var
hergün gelene gidene neden böyle olmuş acaba diye sorana anlatmaktan yoruldum zaten canım burnumda
bahsettikçe yaram tekrar tekrar kanıyor bunu anlayan yok.
Bide geçende biri bana dediki bir daha denemeyin bile zaten bir tane çocuğun var daha ne uğraşıyorsunuz dedi.
bende çok üzüldüm oğlum tek büyüsün istemiyorum.
tamam hiç çocuğu olmaya biri diyebilir belki bir tane olsun daha başka bişi istemem diye.
ama öyle olmuyor işte zaten giden benim canımdan parçaydı. Yenilen güreşçi güreşe doymazmış ya
Bende rabbim verirse oğlumun kardeşi olsun istiyorum
çokmu??
merhaba nazoşum iyiyiz sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli?
oyyy sen ne tatlısındır ozaman![]()
![]()
çok zayıf değilim aman bebişime bişi olmasında alayım canımkilolara takılmayın canım ilk gebelikte gebelik öncesi çok zayıfsan çok kilo alıyorsun beslenmenize dikkat edin abur cuburu çok yemeyin doğumdan sonra aldığınız gibi yavaş yavaş veriyorsunuz zaten hele bebiş bir ayaklansın peşinden koşarken bide bakmışsınız eski kilolara çoktan gelmişsiniz. Sağlıklı sıhhatli doğsunda bebişleriniz gerisi teferruat![]()
yok nazo valla çok acıdı ama görünüşte pek bişi gözükmüyor
eşimde kocalak bi şişlik bekliyodu telefondan ona bayağı büyük olay gibi aksettim.
sağol tatlımm geçer inşalahhhh.
sen görünce şaşırdınmı biziiiiii
ayy görmedimmi ben aaaaa kör gibiyim kızzzzzz
simdi seninkimi büyük kselinkimiiiii
oh oh canim saglicakla gelsin de minigin, zaten 10-12 kilo alsak oooooooooohhh öpüp de basimiza koyalim
tamam canim cok sagolbakicam ben bi ankaraya gelince..
kuzum sen onu bunu bırak Peygamber efendimiz demiş ki: Ben ahirette sizin çokluğunuzla övüneceğim...
o yüzden asla çok değilllll
öyle işte hanımlar ilk çocuk oldu diye gerisi çorap söküğü gibi gelmiyor bak 3 senede üç tane bebeğimi kaybettim.
Herkes kendine göre sorunlar yaşıyor tabiki bir tane çocuğumun olması süper bişi Rabbimin hediyesi o bana
Ama bazılarının en başta yaşadığı sıkıntıları ben ikinci bebek için çalışırken yaşadım Allahım ne bana nede sizlere bir daha yaşatmasın böyle şeyler.
çok zayıf değilim aman bebişime bişi olmasında alayım canım
başak getir parmakını öpeyimde geçsin tatlımmm
aramızda çok yok ama benimki önden gidiyor tatlım![]()
üstelik kaybedilen bebekler anne babalarını cennete götürmek için şefaatçi olurlarmış
bu acılara isyan etmeyen rabbine sığınan anne babalar cennete gidermiş
amin canim insallah kimse yasamasin sorun.. sana da cok gecmis olsun, 3 düsük kolay degil kesinlikle.. kimse basina gelmeyince anlamiyorönceden özellikle tvden gördüklerimizden dolayi, hamile kalmayi cooooook kolay bir sey sanirdim.. nerde hani??? 13.ayim da hüsranla sonuclandi... allah kimseyi cocuk yokluguyla sinamasin
![]()
maşallah canım bizde 5 kardeşiz![]()
sohbet muhabbet canim hosgeldin...
yok kıs o yandan görüntüsü heralde popo hizasında onu gösteriyor tahminimcebak senin sol taraftaki resim belli ama kselinki ne olduğu anlaşılmıyor.
bu arada o resimde bebek popoya gelmiş gibii
öylemi oluyo acaba
başak kselim nasıl tahminimce çooookkk şekerrrrbaşak görmüştü resimlerimi ona sor bak nasılım. :))
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda 2. çocuğuna kavuşursun hem kimseyi alakadar etmez sen istiyosan olacak inşallah iyi bir dra git en baştan önlemlerini alöyle işte hanımlar ilk çocuk oldu diye gerisi çorap söküğü gibi gelmiyor bak 3 senede üç tane bebeğimi kaybettim.
Herkes kendine göre sorunlar yaşıyor tabiki bir tane çocuğumun olması süper bişi Rabbimin hediyesi o bana
Ama bazılarının en başta yaşadığı sıkıntıları ben ikinci bebek için çalışırken yaşadım Allahım ne bana nede sizlere bir daha yaşatmasın böyle şeyler.
ayy sağol tgatlım buyur
kızzz cinsiyeti ne zmaan belli olcak yaaaa ayyyyyy kızına isim bulcaz daha teyzeleri olarak
ama senin kızın adı bellimiydi
maşallah ama neden duymak istemiyormuş gibi bi halin var neden kulaklarını kapıyon
hoşbuldum canım
ablam aradı tam onla konuştum muhabbetten koptum kusura bakmyın
şimdide çay demleyim eşim kızmadan çıkayım hepinizi öpüyorum herkese cevap yazamadım kızlar ama şimdi çıkmam lazım görüşürüz
maşallah ama neden duymak istemiyormuş gibi bi halin var neden kulaklarını kapıyon
tamam kuzu öp beni osamann ama ilk önce bebişin öpsünnnnnn yoksam sana öptürmemmcanımmm benim kusura bakmaaaaaaaaaa öpeyim öpeyim senii kızma bize :)) nasılsın canımmm
selam tatlım nasılsın nasıl gidiyor.
bengiiiii nasılsınn bebmmmaşkolsun moodcum olurmu hiç öyle şey canımızsın sen bizim ben face'ime bakıyodum ondan selamını kaçırmışımdır hoş geldin canım nasılsın? nerelerdesin?
slm tatlımmmm nasılsın geçmiş olsunn nasıl çıkaramadın çamaşırları makinadan da parmağını incittin hay allahhhhsorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim
makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim
şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum
gece geldim topike kimsecik yoktu bengicik dışında
talihsiz başım
moddcum slm tatlım ben görmedim selamını yeni geldim![]()
hayatımda duyduğum en ilginç hediyeyi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımın nişanlısı doktora gitmiş arkadaşımı düşünürken kalp grifiği çektirmiş onuda çerçeveletip vermişti seni düşünürken kalbim böyle çarpıyor diye![]()
merhabalar
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
yok kıs o yandan görüntüsü heralde popo hizasında onu gösteriyor tahminimce
başak kselim nasıl tahminimce çooookkk şekerrrrbende görseydim yaaa
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda 2. çocuğuna kavuşursun hem kimseyi alakadar etmez sen istiyosan olacak inşallah iyi bir dra git en baştan önlemlerini al
bunlar parmakın içindi
valla erkekse 12. haftada falan belli oluyomuşta kızsa daha geç gösteriyor diyolar belli tabi teyzsei alara olacak eğer kız olursa siz asıl erkek olursa düşünün isim![]()
sorma kuzujm kaynanam tıklım tıklım doldurmuş çıkmıyordu öyle zorlandımki pes etmedim çıkardım ama parmağım ters döndü gibi hissettimtamam kuzu öp beni osamann ama ilk önce bebişin öpsünnnnnn yoksam sana öptürmemm
nasılsın cnm bebein nasıllll
slm tatlm iyim sen nasılsınnn
bebişin ne kadarlıktı düştüğünde ??allah sabırlar wersinnn kuzumm
bengiiiii nasılsınn bebmmm
slm tatlımmmm nasılsın geçmiş olsunn nasıl çıkaramadın çamaşırları makinadan da parmağını incittin hay allahhhh
erenay nerelerde yaaaaa meraklanmaya başladım ama kuzuu özledikkk senimmmmm![]()