• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok yavrum medeniyete göre takılıyomuş kalpler:12::12::12: en medenilere 5 kalpmişş:21::21::21:

mervişin kocasıda gececi
peki neden o topikten ayrıldınız

mamafih ordaki bi ablamızı üzdü bende bidaa pek girmediydim onun topiğine çocuktu daha oyüzden lafının nereye gideceğini bilmeyerek konuşuyodu üzüncede bende girmedim bidaa işte onla sohbete sonrada pek girmedim kk ya işte uzun zaman aradan sonra geri döndüm kkya sonrada sizin topiği buldum bıyakamadım işte sizi sevdimdee :16: meyvişimde geri buldu beni sağolsun face'e pek girmediği için denk gelemiyoduk bayadır burdada özelden msjlaşıyoduk denk geldikçe önce ben onu buldum berenli saatlerde didiydim burdayım diye oda geldi işte bizim topiğe kısaca böyle oldu canım :1::34:

Ben tartışmıştım o yüzden ayrıldım
Bengisu da bi ara siteyi bırakmıştı o yüzden
kuzum zaten burası neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma topiki
o yüzden artık burda takıl sende baksana bengicim yakamızı bırakmıyor
topiki üzerine yapıcam artık:6::6::6::6:
Bana göre erken değildiki
Erken olduğunu düşünseydim evlenmezdim
Kader kısmet tabi canikom ne yapalım
Eşimi çok seviyorum iyikide evlenmişim:69::69::127:

nazar değmesin tatlımmm ohhhh inşallah hep böyle gider

kız ben önceden varya 1 yıllık evlilerin falan artık evliliklerinin bir heyecanı kalmadığını düşünürdüm

artık boş yere evli kalındığını düşünüyordum

ama ben 2.5 yıllık evliyim hala bi kaç aylık evli gibiyim hiç bi şey değişmiyooooo yeterki saygı yerinde otursun kalkıp gitmesin

mamafih ordaki bi ablamızı üzdü bende bidaa pek girmediydim onun topiğine çocuktu daha oyüzden lafının nereye gideceğini bilmeyerek konuşuyodu üzüncede bende girmedim bidaa işte onla sohbete sonrada pek girmedim kk ya işte uzun zaman aradan sonra geri döndüm kkya sonrada sizin topiği buldum bıyakamadım işte sizi sevdimdee :16: meyvişimde geri buldu beni sağolsun face'e pek girmediği için denk gelemiyoduk bayadır burdada özelden msjlaşıyoduk denk geldikçe önce ben onu buldum berenli saatlerde didiydim burdayım diye oda geldi işte bizim topiğe kısaca böyle oldu canım :1::34:

berenli saatlerde de amma hatun var sanki gerçek beren mi

Biz çok medeniyiz o zaman:9:

aynen tatlımm:12::12: kk yönetimi bilem anlamış medeniyetimizi asaletimizi.
aslında çok mesaj yazana veriyolarmış kalp
buda demek oluyoki en çok yazan ve boş olan biziz:9::9::9:

Kız sorma ya ben kendimi hiç çıtır taze bağyaann olarak hissetmiyorum
Avrat gibim hissediyorum neler oluyor bizeeee

kocadık annem yaa bu herifler kocattı biziii hep onların düzensiz işi yüzünden olduu bide ev işi yemek temizlik falan girince iyice kocattı bizi işler :14: evden çıkasım gelmiyo artıkın yaa bööyle miskin miskkin yatası geliyo insanın yaa arada geziyoz tabi ama ne bilem kocadım gibim yaa içim geçmiş sankim ama bi bebişim olaydı yaşama sevincim geridönerdi biliyom ben belkimde oyüzden bööyle yıpranmış hissediyozdur kendimizi olamazmıı? :26:

kuzum zaten burası neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma topiki
o yüzden artık burda takıl sende baksana bengicim yakamızı bırakmıyor
topiki üzerine yapıcam artık:6::6::6::6:

nazar değmesin tatlımmm ohhhh inşallah hep böyle gider

kız ben önceden varya 1 yıllık evlilerin falan artık evliliklerinin bir heyecanı kalmadığını düşünürdüm

artık boş yere evli kalındığını düşünüyordum

ama ben 2.5 yıllık evliyim hala bi kaç aylık evli gibiyim hiç bi şey değişmiyooooo yeterki saygı yerinde otursun kalkıp gitmesin

Çok sevdim bende burayı
Ayy inanmıyorummm aynenn banada öyle geliyordu önceden
Hatta derdim cicim ayı bitince evliliğin hiçbir anlamı kalmaz diye
Ama asıl tadı cicim ayı geçinceymiş şimdi daha çok seviyorum eşimi
Ve Maşallah:nazar:Daha iyi anlıyoruz birbirimizi bazen bir bakışla bazen bir tebessümle bazen bir mimikle
Bile iletişime geçebiliyoruz.

siz bana medeniyetsiz göygüsüzmü diyonuz bakiim hee? :57: valla döverim bak göyüysünüz ozaman medeniyetsiziii hıh :19::63: mesajda atıyom bayaa ama niye çoğalmadı anlamadım sizi gidi çenesi düşükler sizii ne ara yazdıysanız okadar mesajı ondan veymişkeydiy size hıh :19::63:

berenli saatlerde de amma hatun var sanki gerçek beren mi

Yok canım ya ne gerçek Beren'i:1:
Hee helede ben ne gevezeyim yaa lüzumsuzumm:1:
Bizim topik iyi ya kızlar kafa dengi buyur gel topiğimize bir gün
Çayımızı iç:)

kocadık annem yaa bu herifler kocattı biziii hep onların düzensiz işi yüzünden olduu bide ev işi yemek temizlik falan girince iyice kocattı bizi işler :14: evden çıkasım gelmiyo artıkın yaa bööyle miskin miskkin yatası geliyo insanın yaa arada geziyoz tabi ama ne bilem kocadım gibim yaa içim geçmiş sankim ama bi bebişim olaydı yaşama sevincim geridönerdi biliyom ben belkimde oyüzden bööyle yıpranmış hissediyozdur kendimizi olamazmıı? :26:
Yok annem sen benden de kötüymüşsün o kadarda değil
Süslenirim püslenirim perfümümü sıkarım eşiminde elinden tutarım
Tin tin gezeriz İstanbul'u :16:
Kendine gell bebeğiim bu sen olamazsınn:27:

siz bana medeniyetsiz göygüsüzmü diyonuz bakiim hee? :57: valla döverim bak göyüysünüz ozaman medeniyetsiziii hıh :19::63: mesajda atıyom bayaa ama niye çoğalmadı anlamadım sizi gidi çenesi düşükler sizii ne ara yazdıysanız okadar mesajı ondan veymişkeydiy size hıh :19::63:
Kıskanma leyyynnn:27:

Çok sevdim bende burayı
Ve Maşallah:nazar:Daha iyi anlıyoruz birbirimizi bazen bir bakışla bazen bir tebessümle bazen bir mimikle

kız ne ara gelipte konuştunda sevdin leeyn her geldiğinde bi ben vardım ve benle muhattap oluyodun dimek sana ben sevdirdim burayı ah caanıım :9:
kız bende çok seviyom kocişimi şimdik daha iyi anlaşıyoz artıkın herüfün fazla yakmıyom canını kıyıpta oda artık fazla kızdırmamaya çalışıyo beni evet insan zaman geçtikçe daha iyi anlıyo herşeyini kocişkomu uyurken izlemeyi sevmeyi çok seviyom hattaa oda bana yapıyo aynısını :1: hele dün pek bi muhabbetliydik öpüp durduk birbirimizi hele ben öptükçe bi şirin gülüyoduki öptükçe öpesim geliyodu vallaa canım kocişim beniim ösledim keratayı birazn önce gelse keşke sabah olsada :46::16:

Çok sevdim bende burayı
ay evet ya en güzelide bu zaten artık daha iyi tanıyorsun birbirini
ve ne isteyeceğini ne düşündüğünü ne hissettiğini o söylemeden bilebiliyorsun:16::16::16:

onunda seni bilmesi harika bişey çok farklı duygular
gerçektende evlilik oturmaya başlayımnca daha güzel oluyor daha heyecanlı olyor bence:21::21::21:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:aslında seninde bizden kalır yanın yok ama neden sen hala 3 kalplisin anlamadım
olur tatlım ne demek gelirim ama lütfen burasıda senin topikin unutma:20::20:

peki tatlım neden sadece gece geliyorsun
eşin gündüz evdemi oluyor akşam kaçta gidiyo

kız ne ara gelipte konuştunda sevdin leeyn her geldiğinde bi ben vardım ve benle muhattap oluyodun dimek sana ben sevdirdim burayı ah caanıım :9:
kız bende çok seviyom kocişimi şimdik daha iyi anlaşıyoz artıkın herüfün fazla yakmıyom canını kıyıpta oda artık fazla kızdırmamaya çalışıyo beni evet insan zaman geçtikçe daha iyi anlıyo herşeyini kocişkomu uyurken izlemeyi sevmeyi çok seviyom hattaa oda bana yapıyo aynısını :1: hele dün pek bi muhabbetliydik öpüp durduk birbirimizi hele ben öptükçe bi şirin gülüyoduki öptükçe öpesim geliyodu vallaa canım kocişim beniim ösledim keratayı birazn önce gelse keşke sabah olsada :46::16:

kızım yatmazsan sabak olmaz kii uyuda sabah olsun

hani sen erken yatıyodun artıkın bozdunmu yine kuralı

SEvdik işte yaa:63:
Maşallah:nazar:Allah muhabbetinizi arttırsın:)Evet evlilik hem zor hem basit hem güzel bazende kötü..
Karmaşık bir yapısı var ama zaman geçtikçe daha çok bağların kuvvetleniyor
bİR BÜTÜN OLUYORSUN ARTIK.Ya ben eşim olmadan kahvaltı bile yapasım gelmiyor
Huylarını anlayınca anlaşması daha kolay oluyor

kız senin topikin bura diilmi artıkın hayla gidiyonmu sen bereninee? evet fenaya benzemiyodu o topikte ama yaşları genelinin küçük olduğu için kkonuları basit geldiydi bana beni pek sarmadıydı o yüzden senin için geldiğimde kaçtıydım o yüzden hemen hattaa :1:
Yok annem sen benden de kötüymüşsün o kadarda değil
Süslenirim püslenirim perfümümü sıkarım eşiminde elinden tutarım
Tin tin gezeriz İstanbul'u :16:
Kendine gell bebeğiim bu sen olamazsınn:27:

hee yaa bazen pijamalarımı üstümden çıkarasım gelmiyo sorma yaa :17: ama bazende havamdaysam giyinip süsleniyom seksüü yada cici elbiseler giyiyom öyle geziyom evde dün öyle yaptım meselaa sıfır kol kırmızı derin yaka diz üstü elbisemi giydim çokda yakışıyo bana o elbüsem herüf atladı tabi hemen üstüme görünce herzamanki gibim :60: 2 halvet yaptık o yüsden adet gelecek zaman bide haa eyükü kan neyim gelmedi :1:

ve ne isteyeceğini ne düşündüğünü ne hissettiğini o söylemeden bilebiliyorsun:16::16::16:

gerçektende evlilik oturmaya başlayımnca daha güzel oluyor daha heyecanlı olyor bence:21::21::21:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:aslında seninde bizden kalır yanın yok ama neden sen hala 3 kalplisin anlamadım

Tabiki artık burası benim de topiğimm oleyyy:24::21:
Benim eşim polis karışık bir çalışma saati var gündüzleri evde oluyor bazen onla vakit geçiriyorum
Geceleri bende buraya gelip yalnızlığımı sizlerle paylaşıyorum işte

ne bilem veymiyolay işte bana hayla kaalp :14: seninkinin bi kaçını veysene banaa :91::71:

Back
X