• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ediyim dimi bazen diyom soğan kürümü yapsam diye sonya cayıyom hemen incir daha işime geliyo kokusu yok elde ağızda koku yapmıyo soğan kibim iyi etmişsin kuzum meyvişim bana kızmaz zaten sevey beni oo ne bilem yanlış sölemişim işte yaa alla allaaa :30: ay inşallah canım yaa benim çok ümidim yok gibim sanki amaa olsada düşcekmiş gibim geliyo çok koykuyom ben yaa bide öyle düşük habeyleyini falan duydukça iyice koynuyo insan yaa :18:

yok annem niye düşsün beeee hiç bişi olmaz kuzum öyle düşünme
herşey inançla ilgili tatlım önce olacağına inanacaksın millet çatır çatır düşürmeden doğuruyor sen neden doğurmıycakmşın
sana söylüyom ama benmde saenden farkım yok insan başkasına çok iyi akıl veriyor

yok annem niye düşsün beeee hiç bişi olmaz kuzum öyle düşünme
herşey inançla ilgili tatlım önce olacağına inanacaksın millet çatır çatır düşürmeden doğuruyor sen neden doğurmıycakmşın
sana söylüyom ama benmde saenden farkım yok insan başkasına çok iyi akıl veriyor

yaa pkolularda düşük riski daha yüksek oluyo diye biliyomda been oyüzden çok korkuyoom hem gebe kalması zor hem hem içimizde tutması haa nasıl iştir anlamadım :26: tabi orası allahın bileceği iş allıhım herşeyin iyisini bilir allahım sen bebişlerimizi tez zamanda ver ve kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbiim bizi evlat acısıyla sınama noolur :50:

Son düzenleme:
aa hoş geldin kuzucum benim nasılsıın? nerelerdeydin kuzum gözül yollarda kaldıı :52::1:
Hoşbulduk minnoşum beniiiimm bebeğimm tatlım nasılsın günün nasıl geçti ben gene gezmedeydim:)
aleyküm selammmmmm :42:gece kuşuuuuuuuuuuuu erken saatte neden gelmiyon
Valla tam gece kuşuyum:1:aslında geliyorum bazen erken saatte ama kimse olmuyor
Nasılsınız efendim iyi misinz:)saygılar bizden:42:

yaa pkolularda düşük riski daha yüksek oluyo diye biliyomda been oyüzden çok korkuyoom hem gebe kalması zor hem hem içimizde tutması haa nasıl iştir anlamadım :26: tabi orası allahın bileceği iş allıhım herşeyin iyisini bilir allahım sen bebişlerimizi tez zamanda ver ve kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbiim bizi evlat acısıyla sınama noolur :50:

Ya gülüm bak çıkar artık şu düşük şeysini aklından ulee kızacam ha sana
Bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
Tövbe de dilinle zikretme lütfen bak dilek kapın açık olur o an
Güzel düşünn yaa.hani bu kadar pkolu var sor kaç tanesi düşük yapmış
Genlerinde sorun yoksa

Hoşbulduk minnoşum beniiiimm bebeğimm tatlım nasılsın günün nasıl geçti ben gene gezmedeydim:)

kız bi göründün sonra nereye kayboldun az daha pataklayacaktım seni haa :60: şaka bebeğim kıyarmıyım sana hiç :34::38:

Ya gülüm bak çıkar artık şu düşük şeysini aklından ulee kızacam ha sana
Bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
Tövbe de dilinle zikretme lütfen bak dilek kapın açık olur o an
Güzel düşünn yaa.hani bu kadar pkolu var sor kaç tanesi düşük yapmış
Genlerinde sorun yoksa

tövbe tövbee allahım sen affet sakına onu dilek sanıpda gerçekleştirmee :30::30: tamam tamam demiycem bidaa inşallah femem yaani :18: yaa naapiim heykes kötü olayını paylaşıyo ya etkileniyo insan ister istemeez :26:

tövbe tövbee allahım sen affet sakına onu dilek sanıpda gerçekleştirmee :30::30: tamam tamam demiycem bidaa inşallah femem yaani :18: yaa naapiim heykes kötü olayını paylaşıyo ya etkileniyo insan ister istemeez :26:

Sen adet olmadın demi geçen yazdın ya pembemsi akıntı geldi diye?

lütfen eefendim lütfen saygı bizden:42::42::42:

bengicim pko olayını bi anlatırmısın bana aslında biliyorum ama bende mi pkoluyum onu anlayamadım.
bak bende sadece yumyurtlama sorunu var
adet düzensizliği gecikmesi falan asla olmaz

bengicim pko olayını bi anlatırmısın bana aslında biliyorum ama bende mi pkoluyum onu anlayamadım.
bak bende sadece yumyurtlama sorunu var
adet düzensizliği gecikmesi falan asla olmaz

Gel de bengiye anlat bunu işte anacım:31:

Back
X