• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Vay seni uyanıkk Gayserilimisn yavrim yoksa sen:27:
AYy aynenn yaa çenemiz düştü valllaaa
Biri bizi durdursun:23:

yok kuzum gayseriyse uzaktan yakında ilgim yoktur ama akıllıyımdır

akıl fışkırır her yanımdan cin yavrusu gibiyim:27:

Dur öbür odadan külahımı alayımda geleyim ona anlat:27:
ben o külahını naapcağımı biliyom ya dua et senin külahın küstüğümde sensin o yüzden küsmekle yetiniyom şimcilik :19::63: başkası olsa o külahı onun dötüne monte ederdim ama sana kıyamıyoz işte hıh :63::60:

sen külahını öbür odada mı tutuyon benim her an yanımdadır:9::9::9:lazım olunca anında koyuyom ortaya.

ay laf uzadıkça uzuyoo biri bizi atsın burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

dur ben sizi tepeleyim anahtarıda lütfen mıhtara bırakınız başak hanım benim artıkın buraa buralar benden sorulur yallah hadi size deeh.... :60:

Yarın ki masraflar benden hadii ne olacak sankim:63:

tamam ayyy karılara bak yav hiç ekonomi bilmiyo bunlar

çayın altını açık bırakın ışıklar yansın doğalgazıda kapatmayın
kapıda açık kalsınki sokakta yatanlar rahatça girebilsin:ssz::ssz:

deli mıhtar herşeyi açık bıraktın çayı da söndürme bari de sabah gelenler sıcak sıcak içsin tööbe tööbee

sen böyle 2 günde batırırsın topiği sonra diğer topiklerden yardım dileniriz

yok canıım çayın altını kapatırım merak etme sonra su kalmaz içinde yangın çıkay sonyada topikte kapğatıyım meyak etme amaa beni kızdıyıysan açık bırakırım haa nasılsa kimse yokken yanayda kimseye bişiicikde olmas olan senin payacıklaya oluy :9: nasılsa ben henüz üstüme almadım topiği mıhtaylık yapıyom sadecene kızdırma beni kundaklarım bak topiğini kimseley yokken haa :60::60:

yok canıım çayın altını kapatırım merak etme sonra su kalmaz içinde yangın çıkay sonyada topikte kapğatıyım meyak etme amaa beni kızdıyıysan açık bırakırım haa nasılsa kimse yokken yanayda kimseye bişiicikde olmas olan senin payacıklaya oluy :9: Nasılsa ben henüz üstüme almadım topiği mıhtaylık yapıyom sadecene kızdırma beni kundaklarım bak topiğini kimseley yokken haa :60::60:

evet senden korkulur cici kız gibi duruyon ama cazgır bi tarafın var:18::18:

Tamma ben seni seviyom sende beni sev anlaşak:38::38::38::38:topikimizde bize kalsın

tamam ayyy karılara bak yav hiç ekonomi bilmiyo bunlar

çayın altını açık bırakın ışıklar yansın doğalgazıda kapatmayın
kapıda açık kalsınki sokakta yatanlar rahatça girebilsin:ssz::ssz:

hıh senden iyi biliyoz meyak etme ama payası bizden çıkmıyo nasılsa sorun diil :9: çayı kapattım kız ışığıda gece lambasına aldım gelen koykmasın hadi deh size çıkında kitleyek tamam koyarım anahtarı paspasın altına hadi hoşçakalın cadalozlar iyi uykular rüyalarımızda doğacak bebişlerimizi güzel günlerimizi görelim inşallaaah :16: öptüm sizi :21: hoşçakalıın :3::3:

hıh senden iyi biliyoz meyak etme ama payası bizden çıkmıyo nasılsa sorun diil :9: çayı kapattım kız ışığıda gece lambasına aldım gelen koykmasın hadi deh size çıkında kitleyek tamam koyarım anahtarı paspasın altına hadi hoşçakalın cadalozlar iyi uykular rüyalarımızda doğacak bebişlerimizi güzel günlerimizi görelim inşallaaah :16: öptüm sizi :21: Hoşçakalıın :3::3:

atmıyız biz be sana deh:9::9: Byyyyyyy birimiz aniden çıkakta bitsin bu çıkma merasimi

evet senden korkulur cici kız gibi duruyon ama cazgır bi tarafın var:18::18:

Tamma ben seni seviyom sende beni sev anlaşak:38::38::38::38:topikimizde bize kalsın

anlaştık canım :70: ee ne demişler katiller bilem bebek yüzlülerden çıkar canım masum görünenden korkcan diyee korkun bendeen tatlı cadıyım beeen :33::33: ben kaçtım hadi hoşçakalıın :3:

ben o külahını naapcağımı biliyom ya dua et senin külahın küstüğümde sensin o yüzden küsmekle yetiniyom şimcilik :19::63: başkası olsa o külahı onun dötüne monte ederdim ama sana kıyamıyoz işte hıh :63::60:

dur ben sizi tepeleyim anahtarıda lütfen mıhtara bırakınız başak hanım benim artıkın buraa buralar benden sorulur yallah hadi size deeh.... :60:

butun hamileler neseli kalin cunku bebekte sizin ruh halinizden etkilenir...

atmıyız biz be sana deh:9::9: Byyyyyyy birimiz aniden çıkakta bitsin bu çıkma merasimi

ne bilem topikte biri habire dehliyodu ya çıkayken kimden bulaşdıysa ondan bılaştı banada malum laflarda bılaşıcı olabiliyo mesela papoi gitti pattis lafı kaldı yaa neysem hadi kaçak artıkın yaa hakkaten çıkakda bitsin bu merasim :1: ben gittim bu sefer ahanda hoşçakaaal :3::3::3::3::3:

butun hamileler neseli kalin cunku bebekte sizin ruh halinizden etkilenir...

bak ne güzel çıkıyodum seni gördüm çıkamadım yav kız daha hamiş diiliz içimizden bi 5-6 kişimiz hamile neşeyle hamiş bıraktık bakalım onları sıra bizlerde inşallah :1: evet canım haklısın ruh hali önemli bu arada bende çıkıyorum kalıcıysan kapıyı üstüne kitleyim takıl sen topikte üşümezsin dışarda hem doğal gazıda kapatmadık ışıkda açık tv izle keyfine bak sabah olunca sanah şekerlerimiz gelir nasılsa sana eşlik etmeye :34::1: çıkacaksanda hadi çıkalımda kapıyı kitleyecem canım ama anahtar paspasın altında olcak canım istediğinde gelebilirsin aramıza sohbete kalamadığımız için üzügünüz canım keşke uykumuz gelmeden önce gelseydin neyse yine bekleriz canım topiğmize ozaman konuşuruz bol bol şimdilik hoşçakal canım tekrar görüşmek dileğiyle yine bekleriiz :3::3:

bak ne güzel çıkıyodum seni gördüm çıkamadım yav kız daha hamiş diiliz içimizden bi 5-6 kişimiz hamile neşeyle hamiş bıraktık bakalım onları sıra bizlerde inşallah :1: evet canım haklısın ruh hali önemli bu arada bende çıkıyorum kalıcıysan kapıyı üstüne kitleyim takıl sen topikte üşümezsin dışarda hem doğal gazıda kapatmadık ışıkda açık tv izle keyfine bak sabah olunca sanah şekerlerimiz gelir nasılsa sana eşlik etmeye :34::1: çıkacaksanda hadi çıkalımda kapıyı kitleyecem canım ama anahtar paspasın altında olcak canım istediğinde gelebilirsin aramıza sohbete kalamadığımız için üzügünüz canım keşke uykumuz gelmeden önce gelseydin neyse yine bekleriz canım topiğmize ozaman konuşuruz bol bol şimdilik hoşçakal canım tekrar görüşmek dileğiyle yine bekleriiz :3::3:

ay bende sizi hamile sandim:)))oldu canim sen kapiyi kilitle bence...baska bir zaman gorusuruz sekercim,hadi icerisi sogumasin kapatin kapiyi...benide baska bir zaman misafir edersiniz:))) gorusuruzzzz

ay bende sizi hamile sandim:)))oldu canim sen kapiyi kilitle bence...baska bir zaman gorusuruz sekercim,hadi icerisi sogumasin kapatin kapiyi...benide baska bir zaman misafir edersiniz:))) gorusuruzzzz

sevdim kız seni :34: yine gel ama daha müsait bi zamanda bizimkiler genelde 10dan 11den sonra burda olurlar ozamanda bekleriz henüz hamiş kalamadık yaa olcek inşallah yakında son sayfaya bakarsan bizim topiktekileri görebilirsin sende aramıza katılmak istersen bekleriz canım bu arada maaşallah kız forum takipte gördümde arka arkaya yorum yazmadığın topik kalmamış (sanırım bekarsın ama bebiş istiyon sende esra erolada gerek yok koca için kız biz buluruz sana) :1: sıkıldın galiba gece gece kimseler olmayınca yazcak yer aramışın neyse ben çıkıyorum canım kitleyelimde soğumasın topiğimiz gelenler üşür sonra :1: hadi iyi geceler canım yine gel hoşçakaal :3:

sevdim kız seni :34: yine gel ama daha müsait bi zamanda bizimkiler genelde 10dan 11den sonra burda olurlar ozamanda bekleriz henüz hamiş kalamadık yaa olcek inşallah yakında son sayfaya bakarsan bizim topiktekileri görebilirsin sende aramıza katılmak istersen bekleriz canım bu arada maaşallah kız forum takipte gördümde arka arkaya yorum yazmadığın topik kalmamış (sanırım bekarsın ama bebiş istiyon sende esra erolada gerek yok koca için kız biz buluruz sana) :1: sıkıldın galiba gece gece kimseler olmayınca yazcak yer aramışın neyse ben çıkıyorum canım kitleyelimde soğumasın topiğimiz gelenler üşür sonra :1: hadi iyi geceler canım yine gel hoşçakaal :3:

aaa,gercekten ya bulurmusunuz bana birini?cok makbule gecer,hem bir kocaya hemde bir bebege cok ihtiyacim var...oldu ben bundan sonra 11den sonra hep buralrda olucam...ve sizinle takilirim:))evetya evde oturunca bunaliyor insan ama burasi guzel...keske size daha once katilsaydim ama neyse en yakin zamanda insallah...bbu arada bende cok sevdim sizi,kendinize cok ii bakin,ve insallah istediginiz gibi hamis kalirsiniz yakinda hepiniz...opuldunuz anne adaylari...

Back
X