- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
evet zor olur keske kocısınde yıllık ıxnını kullansa gelse
gel annem ben varım burda![]()
heee seni napiyim beee
gündüzleri yanımda olsanda gece kocanın koynuna gircen yinee
beni bırakcan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zor olur keske kocısınde yıllık ıxnını kullansa gelse
gel annem ben varım burda![]()
canım çok zor günler geçirdi, rahatsızdı zaten, hassaslaşmış iyice. dangalağın tekide sinirini ona kusmuş. ben de tedavin sırasında gir stres atarsın diyodum ki attım ama sonunda kötü oldum dedi. kendimi suçlu hissediyorum. çok iyi kızdır ebru, çook temiz kalplidir. kimseyi kırmaz, herkezin iyiliğini ister. üzüntüden kanaması gelmiş. terbiyesiz o cadıyı allaha havale ettim. arkadan terbiyesizlik yaptıkları topikten özür yazmışlar ama neye yarar durum olurken saçmalanmamalıydı. okudum sinir oldum. güya kadın kocasıyla kavgalıymış çatacak biri aramış onu bulmuş arkadaşları onun adına özür dilemiş. bende 40 saat yazıları bulmaya çalıştım şikayet ettim kötü içerik diye. sizde şikayet edin kızlar. şu an kanaması azalmış canım ama kalbi sıkıntı yaratıo. zaten hamilelikte kalp çarpıntı yapar bide o zaten rahatsız streslede birden artmış işte. kan sulandırıcı iğne vermişler. hep kan testi yapıolarmış. bebiş düşmesin diye dua ediodu kuzucum
cehennemin en kara dibi gibi bişeyhadi yaaaaaaaa
bizde "babanın kara dibi" derizz:26: burda ne demek istiyoruz
evet canım çok haklısın bende öyle düşünüyorum.
bıktırma politikası ile paramızı bile almadan gitmemizi sağlamaya çalşıyor
bende öyle düşünüyorum fakat bu eve biraz daha yatırım yapmak mantıkımı sence
heee seni napiyim beee
gündüzleri yanımda olsanda gece kocanın koynuna gircen yinee
beni bırakcan![]()
keşke yardım edebilsem ama elimden bişey gelmezki sen git bi ankarayada bakalım neler olacak gidişata göre hareket edersin
benimkide aynı emekli olunca köye yerleşecekmiş gerçi bizim kaynana yok ayrı evde de yaşasak kaynanadan beter elti var :120:bende sen git ben burda kalırım diyom...
bengisu işin kötüsü bizimkinin emekliliğine az kaldı yani sizin daha çok var iyi tarafından düşünün ozamana kadar kim öle kim kala
ay arceligin yeni camasir makineleri cok guzel ya yesil pembe kirmizi![]()
cehennemin en kara dibi gibi bişey
kesinlikle ne yatırımı daha kocana uyma kendine gel sarsıl ve iyi düşün. alın paranızı eninde sonunda. sonrada misssss gidin işte
hoş geldin tatlı hamişim benim bu arada resmini göydüm kız hamişlik resmini koy ama yaa bideeanammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmenönemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?
basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir
HERKESE İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ CANLARIM ?![]()
canım çok zor günler geçirdi, rahatsızdı zaten, hassaslaşmış iyice. dangalağın tekide sinirini ona kusmuş. ben de tedavin sırasında gir stres atarsın diyodum ki attım ama sonunda kötü oldum dedi. kendimi suçlu hissediyorum. çok iyi kızdır ebru, çook temiz kalplidir. kimseyi kırmaz, herkezin iyiliğini ister. üzüntüden kanaması gelmiş. terbiyesiz o cadıyı allaha havale ettim. arkadan terbiyesizlik yaptıkları topikten özür yazmışlar ama neye yarar durum olurken saçmalanmamalıydı. okudum sinir oldum. güya kadın kocasıyla kavgalıymış çatacak biri aramış onu bulmuş arkadaşları onun adına özür dilemiş. bende 40 saat yazıları bulmaya çalıştım şikayet ettim kötü içerik diye. sizde şikayet edin kızlar. şu an kanaması azalmış canım ama kalbi sıkıntı yaratıo. zaten hamilelikte kalp çarpıntı yapar bide o zaten rahatsız streslede birden artmış işte. kan sulandırıcı iğne vermişler. hep kan testi yapıolarmış. bebiş düşmesin diye dua ediodu kuzucum
bende pembesnı ıstyorummmmmmmmmmmm
![]()
anammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmenönemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?
basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir
HERKESE İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ CANLARIM ?![]()
ben çankırılıyım canım yaa orda kendi oturduğumuzla beraber toplam 3 evimiz var kociş istese emekli olunca orayada gider otururuz veyaa evin tekini satar kendimize güzel istediğimiz bi yerden ev alırız ama tutupta ben kaynanamların ilçede oturmam kocişede sert bi dille didim bunu bidaa uzuun bi zaman açılamaz sanırım bu konuukız benim kocişim 8 senedir dışarlarda doğru düzgün memlekete blem gidemiyo ondan birazda merakı memleketine tatile gittiğimizdede anasının yanından ayrılası gelmez evden çıkmak istemez gezdir beni dirim anca öyle zorlan gezdirir ablasında bile 1 gece zor kaldı geçen yaa bende kaynanamlarda rahat edemiyom abisinde ablasında falan daha rahat ediyom napcem bilemiyom vallaa :18:
başım ağrıyor midem bulanıyorben tost ıstyorummmmmmmm
ıyı aksamlar bebgım nasılsın![]()
bende yaatacam şimdi canım bi sizlere bakayım dedim başım ağrıyor benimde serayımwalla ben burda oldugum halde yetisemiom kuzucum heleki tlfnla cok zor oluyo...ben iyiyim uykum geldi yatcam kuzucum...sen nasilsin?
papoş bizi terk etti haberin var mııı![]()
ay arceligin yeni camasir makineleri cok guzel ya yesil pembe kirmizi![]()
bende okudum tatlımm evet çok saçma diyaloglar olmuş.
ne hakkı var bu kadar üzmeye Allah bildiği gibi yapsın onları
sadece topiks ahibi değil ki kaç kişi birden saldırmşlar. nasıl şikayet ediliyo ederim valla.
papoşu ben çok sevmiştim inanki çok mutlu oluyordum onu görünce. dualarım onunla. peki gelcekmi geri
hehe senle yatacakk halim yok yaaa
anacım sen bu adam ıcın fedakarlık yapıp ayrı eve cıkmamıssın sımdı oda sana anlayıslı olsun ve ayrılsınnnn aılesınden uzuklassınn
senın kıymetını bılsınn sahsen ben otrmadm banada ust kattakı daıreyı alacakşardı asla aynı bına olmaz dedımmsenn gıbı hatun bulmus daha ne sıtıyoo yaaaa
![]()
başım ağrıyor midem bulanıyorama iyiyim yinede
bende yaatacam şimdi canım bi sizlere bakayım dedim başım ağrıyor benimde serayım
haberim var canım ya çok üzüldüminşallah iyidir papatyam
![]()
aslında bana kalsa paranın peşined e düşmüyorum 25.000 tl ye huzurumu satın aldım derimm
geçer giderim. ama benim kocaya anlatamıyorum. bak göreceğim parkeleride yaptıracak
hala aklı başına gelmiyo
bende kirmizi yesil pembe hepsini istiyorum ama yesil ve pembe ayri bi guzel ya![]()
cadı bide hapishane koğuşu yönetio sanki, buralarda gözükmemi neydi saçma tehditler. sonra korkmuş düzeltme yapıp yumuşatmış yazılarını.
canım çok etkilenmiş olduğu için mrkla girdim kk ya. yıllardır girmiodum ama hakikaten sizleri sevdiği kadar varmış. çok sıcaksınız. sanırım gelmiycek, çünkü üzülmeme engel olamadım az kalsın bebeğe bişey oluodu yada hala olma ihtimali var dedi. bence dönmüycek. ne kadar ayıp ya hem seni mrk etmek suçmu diyo, bi yandan da nsl ilgilenmeyse. ebru bide konuşmuşluğum çok az onlarla dedi. kadının kendi topiğindeki tipler bile özelden mesaj atıp dedikodu yapmışlar düşün arkadaşlık ilişkilerini artık. basit insanların basit hareketleri. bide kendide bu tedaviden keçio ama alma mazlumun ahını diyorum..
akıllı kız seniiiiii
anlatamıyorum belinaycımm paramı almadan şurdan şuraya gitmem diyor Allah'ıma dua ediyorum inşallah adam parayı bulur da verir bize
tek çare bu