• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bades cim sen 5 yılda mı doğurdun kuzum bayağı olmuş seninde sanırım kendiliğinden oldu dimi

dimi kanun böyle sanırım erkekelr hiç bir zaman dinlemez sonrada sen haklıymışsın derler.

çok zarifsin nazom sağolllll.

yerler yapılmadan çıkılacak gibi diil taşlı tozlu falan . bana kalsa çıakrımda kocam aslaaaaaaaaaa

o şekilde oturamaz.

benim eşim rahatına çok düşkün kira vermek istemez herşeyi olsun istser.

eşyalareı almadan araba almayı düşünüyor böyle bir düşüncede işte

sakın arabaya izin verme herşey tamamlanmadan araba alırsan eksikleri alman daha zor olur çok masraflı oluyor
kredi çekersede çalışma bırak kendi ödesin tabi ona öyle demede biraz sıkıntı çekersin ama erkekleri çok rahata alıştırmak iyi değil çevremden gördüğüm erkeklerin %90 öyle çünkü sen biraz rahata ermek için çabalarsın onlar luzumsuz ne kadar şey varsa bulup para harcarlar

kuzum ben ankaraya gidince büyük ihtimal kredi çekicek evi bitircek bana da süpriz yapcak:25::25::25:

ankaraya gitmesemmi
basakk gelırsende tavrını koyyy:47::47::47::47::47::47: öle bısey yapamasınnn:15::15::15::15:
rahat ol kuzum saf değil salağımmmmm

sana dua etcemm canımmmmm:16::16::16::16:
inş huzura kavusrsun bız aynı mah otyodukkkk hergun kavgaaa:30::30::30::30::30:

bıraz olsun uzaklastıkkkk akın huzurlu haytm olduuu:31::31::31::31::31:

merve nerde duman nerde nerde bu kızlar yaaaaaaaaaaaaa

sakın arabaya izin verme herşey tamamlanmadan araba alırsan eksikleri alman daha zor olur çok masraflı oluyor
kredi çekersede çalışma bırak kendi ödesin tabi ona öyle demede biraz sıkıntı çekersin ama erkekleri çok rahata alıştırmak iyi değil çevremden gördüğüm erkeklerin %90 öyle çünkü sen biraz rahata ermek için çabalarsın onlar luzumsuz ne kadar şey varsa bulup para harcarlar

evet çok haklısın zaten öyle dedim. eğer bu evi yaptırmaya devam edersen bir daha işe girmeyeceğim dedim. kabul etti biraz zor alır araba maraba. oysa ki ben işten çıkıp bu evde oturma taraftarı değilim.

düzgün bir işe girip harıl harıl çalşıp burdan uzak kendi evimde yaşam telaşına düşme taraftarıyım

aynen yaa benimde aklıma bu cümle geliyor.

peki sen papoşla nasıl görğüşüyosun.

ordakilerin hepsi biribirinin aynı sankiii nasılda anlaşıyolar.

papoş neden bu kadar etkilendi acaba yaaa içinde bulunduğu ruuh halinden mi, acba

başka bi nickle gel dedim ama istemedi sanırım. off nasıl şikayet etçem bunları
biz papatyayla telden görüşüoruz. evlendiği günden beri tanırım. düğünlerine bile gitmiştik eşimle. bi dönem çok yakın oturuoduk. çok tatlı bir arkadaşlığımız oldu, çok masumdur. telde görüşebilioruz son zamanlara. nick değiştirse nolcak ki. sadece üzülmekten çekinio. inşallah rahata ererde gelir sizlere. canım sol köşede ünleme basıcaksınız. egunalmidir nedi onun düzeltme yaptıklarından birini edin işte. 1585 yada o civarda o topikte ben öle yaptım
kuzum ben ankaraya gidince büyük ihtimal kredi çekicek evi bitircek bana da süpriz yapcak:25::25::25:

ankaraya gitmesemmi
gitme o zaman sakın bile bile yalnız bırakma derim
aa öylemi demiş bide terbiyesiiz kknın sahibi sankiim bak ben görmedim oralarını yaa :20: evet neyi hangi sözlerini şikayet ett,ysen söle bizde edelim yaa o sayfayı nasıl bulcaz şimdik yaa çok zor vallaa :18: ah olan bizim papoşumuza oldu ben demekki düzeltilmiş hallerini gördüm yaa didim hatta niye ağladıki papoş bu laflara hormonlardan falanmı acaba diye düşündüydüüm tüh yaa neysem kandıy getiy ayamıza yaa bizim ayamızda takılıy bişicik olmasdı bu topikte onaa bis cici bakaydık onaa koyuyduk onuu heykes bismi diğey topikleyde üzeyley tabii :20:
:)))sölerim

basakk gelırsende tavrını koyyy:47::47::47::47::47::47: öle bısey yapamasınnn:15::15::15::15:

sana dua etcemm canımmmmm:16::16::16::16:
inş huzura kavusrsun bız aynı mah otyodukkkk hergun kavgaaa:30::30::30::30::30:

bıraz olsun uzaklastıkkkk akın huzurlu haytm olduuu:31::31::31::31::31:

mümkünse ayrı şehirlerde olcan kuzum

bende daha eylülde aldım ama ozaman onlar yoktu yeni çıktılar

neyin yok anlamadım beyaz eşyamı evmi

evim yok kiradayim
beyaz esyada burasi tr degil o yuzden evde yok camasir makinesi altta butun binaya ait,
digerleride evin icinde var zaten :ssz:

yaptırmaz yavrum onlar onları beklersek yaşlanırızz. çıkar yol bulamıyorum yaa Allah'ım yardım etsn
işte o takılan bileziklerde şu an evin tavanı alçısı sıvası olmuş durumda

ah canım yaa kıyamam sanaa üst kattaki kendi eviniz olcak yerimi yaptırdınız onlarladaa kız madem boş ev vardı en başından beri neden çıkmadınızki o evee? keşke en başında bari oraya oturaydınız eşya neyimde almamışsınız inanamıyorum sana yaa bari eşya için para ayıraydınız eşya olmadan nsaıl çıkcanız evee :20:

neden yaptıro hala. yaptırtma engel ol o paraları al doktora gitcem de. bu erkekler hep böle mantık geri basıo

yazdıkları bir kısım şeyi silip düzeltmişler. listeymiş shitten liste baktım o topiğe 20 kişi sabit 400 kişi kayıp zaten balondan liste yani. bula bula kızı o gün mü buldu? listeden çıkarılmakmıydı derdi dersen bence umrunda değil ama tavır çok çirkin ve öyle bir dönemde kimseye yapılmaz. ben tüp bebk stresi yaşamadım ama o adet bekleme stresini bile iyi bilirim. kaldı ki son noktada yani. gidip muhatap olunup kavga edilmez o kişilerle kafaya bile takılmaz böyle insanlar ama işte dönem. en güzeli şikayet etmek ben düzeltme yapıp oynadığı var o egunal midir nedir o kadının yazdığını şikayet ettim. yazdığının sol köşesinde ünlem işareti var. ordan tıklayıp edin kızlar. açıklama istio kk yazdım ben savımı. yoksa kavga mavga değil bu işerin çözümü cezalar alsın bida kimseyi üzebiliomu kocasıyla yaşadığı sıkıntıyı başkasından. sanalda da olsa insan olmalı insan..

kız hangi lafını şikayet ettin pekii nerde buluruk bu sayfayı biliynmu sen? bencede yaa eşine olan acısını gelip niye dertleşeceği derdini paylaşacağı yerde başkasından çıkartırki insan yaa

Back
X