• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız yok o sayfada papoş falan canım benişmki son yazılanları başta göster yaptıydım ondan göremiyom sanırım 1726dan 1585i çıkarsanıza bi yaa telim yanımda diil hesap yapamıyom şimdii bakalım öyle kaçıncı sayfa olcak :26:

kıs pc nin hesap makinesi var yaa

alem bu kız yaaaa:9::9::9::9::9:

evet tatlım sen tarafsızsın doğru söylüyorsun fakat biz papoşu çok sevdik ya bide tüp bebeişi tutunmaya çalşıyordu kalbinde de sorun var

o hatunlar yüzünden bayağı üzülmüiş kanması falan olmuş o yüzden hepimiz papoşuzzzz:kkk:
Geçende kadınlar günüydü ya
Fıx kelime Hepimiz kadınızz:27:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? :34:hepinize sevgiler saygılar................:21::21::21:

günaydın kızlarrrr...güzel günler diliyorum hepinize...

yeşilim başın ağrıomuş nasıl oldun bugün iyisindir inşallahh

günaydin kizlar :16::16::16::16: ise gitmeden size güzel birgün dilemek istedim... aksam geldigimde kimseler yoktu.. sizi unuttugumu sanmayin sakin :54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? :34:hepinize sevgiler saygılar................:21::21::21:

günaydın kızlarrrr...güzel günler diliyorum hepinize...

yeşilim başın ağrıomuş nasıl oldun bugün iyisindir inşallahh

günaydin kizlar :16::16::16::16: ise gitmeden size güzel birgün dilemek istedim... aksam geldigimde kimseler yoktu.. sizi unuttugumu sanmayin sakin :54:

günaydın kızlar güzel ve gönlünüze göre bir gün geçirmeniz dileğiyle öptüm hepinizi:3::54:

günaydın hanımlar hepinize sağlıklı mutlu günler. :21::21:

hürremim özledim seni valla hastayım grip oldum başım çatlıyo öskürüyom sen nasılsın kardeşin nasıl oldu?

kuzum geçmiş olsun kıyamam sana ben iyiyim kardeşim daha iyi şimdi sağol cnm nisan sonunda ameliyat olacak miyomlarından bende seni özledim kısssss walla görüşemiyoz dimi öptüm seni kocaman kendine iyi bak dikkat et iyi dinlen bol bol meyve ye vitaminini al çokmu konuştum ne :26:seni seviyorum...............:29:

tünaydınnnnnnnnn cnm sen nassın ?nasıl gidiyo ?neler yapıyon?:34:
ne yapıyım sonuçlayıma bhcgem kaç çıkmış diye bakem diye açtım kendimi biyden buyda bulduuum :1: çıkmışmıdır acaba sonucum yaa akşam üzeri çıkay diyodulay ama b, bakem dimi yinede :1:
:30::30: maşallah tünaydınmı desek ne desek bilemedim :1:
kendi adıma iyiyim sen nasılsın?:24:

oda olur fark etmez canım :60: bende iyiyim çok şükür incir suyumu kaynatıyom içip mama yiyip pazaya ditcem daha :32::1:

Back
X