• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim cnm bende sağol :32:evlimisin çocuğun varmı?:34:

ne yapıyım sonuçlayıma bhcgem kaç çıkmış diye bakem diye açtım kendimi biyden buyda bulduuum :1: çıkmışmıdır acaba sonucum yaa akşam üzeri çıkay diyodulay ama b, bakem dimi yinede :1:

oda olur fark etmez canım :60: bende iyiyim çok şükür incir suyumu kaynatıyom içip mama yiyip pazaya ditcem daha :32::1:

iyi hade bakalım bende şu saat oldu ne yemek yapacağımı bilemedim bi fikri olan varmı?

ne yapıyım sonuçlayıma bhcgem kaç çıkmış diye bakem diye açtım kendimi biyden buyda bulduuum :1: çıkmışmıdır acaba sonucum yaa akşam üzeri çıkay diyodulay ama b, bakem dimi yinede :1:

oda olur fark etmez canım :60: bende iyiyim çok şükür incir suyumu kaynatıyom içip mama yiyip pazaya ditcem daha :32::1:

hadi hayırlısı cnm bak bakalım haber ver kısss :23:

evliyim canım bir oğlum var 5 yaşına :nazar:
ona kardeş çabası içinde 3 senede 3 tane düşük yaptım.:31:

allah bağışlasın oğluşunu cnm geçmiş olsun düşüklerinin sebebi neymiş dktr ne diyo ?üzüldüm allah büyük ya herşey onu takdiri hayırlısı olsun inşallah en kısa bebişin olur cnm :34:

allah bağışlasın oğluşunu cnm geçmiş olsun düşüklerinin sebebi neymiş dktr ne diyo ?üzüldüm allah büyük ya herşey onu takdiri hayırlısı olsun inşallah en kısa bebişin olur cnm :34:

ben taze bakla yemeği ,bulgur pilavı yaptım cnm yanına bide salata tmm tatlımıda yaptım kemalpaşa tatlısı daha ne olsun dimi ama:56:

saol canım sebebi araştırılacak patoloji sonucu bekleniyor.
ellerine sağlık menü süper daha ne olsun tabiki
bizim herif bakla yemiyor malesef :31:

saol canım sebebi araştırılacak patoloji sonucu bekleniyor.
ellerine sağlık menü süper daha ne olsun tabiki
bizim herif bakla yemiyor malesef :31:

sonucunda iyi çıkar inşallah cnm .Sağol menüm güzel dimi benimki herşey yer hiç ayırt etmez o yönden şanslıyım :46::32:

hadi hayırlısı cnm bak bakalım haber ver kısss :23:
bulamadımki yaa netten dosya nom yoktu bakamadım arayıp öğrenirim artıkın :26:
iyi hade bakalım bende şu saat oldu ne yemek yapacağımı bilemedim bi fikri olan varmı?
hmm dolabında ne var canım peki et sebze falan olarak ben dün maklubeyle tarhana çorbası salata yaptıydım tavsiye ederim :34:
evliyim canım bir oğlum var 5 yaşına :nazar:
ona kardeş çabası içinde 3 senede 3 tane düşük yaptım.:31:

ah canım yaa çok zordur eminim allah sabır versin umarım bidaa öyle acılar yaşamazsın 2. bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah :16:

hmm dolabında ne var canım peki et sebze falan olarak ben dün maklubeyle tarhana çorbası salata yaptıydım tavsiye ederim :34:

ah canım yaa çok zordur eminim allah sabır versin umarım bidaa öyle acılar yaşamazsın 2. bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah :16:

teşekkürr ederim cnm sen ne yapıcan karar verdinmi?:56:

amin canım pek sebze kalmamış pazara gidemedim bu hafta erişte var erişte çorbası yapsam yanına ne yapsamki:31:

tmm taglım öğren bizede söyle .KISSSSSSSSSS maklube ne ?ilk defa duydum acaba bildiğim bişeyde adımı değişik söle bakalım fransız kaldım yaaaaaaaaa:53:

amin canım pek sebze kalmamış pazara gidemedim bu hafta erişte var erişte çorbası yapsam yanına ne yapsamki:31:

ay ay aay avatayın çok tatlıymış yaa yirim ben onuuu bende bundan istiyom yaa şimdi sipayiş veysem ne zaman kaynıma yeyleştiyiysinis acabaa? bi 9 ay 10 gün sonyada kavuşurum inşallah meleğimee :46::1:

inşallah canım en kısa zamanda böyle tatlı bi bebeğin olur

Back
X