başım ağrıyo canım sen nasılsın
hayırdır geçmiş olsun canınmı bişeye sıkıldı cnm ?ben iyiyim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başım ağrıyo canım sen nasılsın
Eki Görüntüle 367359 maklube bu hürremcim
hanımlar bana müsade gidip mutfağı karıştırayım bakalım neler yapabiliriz akşama
kociş aç kalmasın e bide oliş var
görüşmek üzere bye
maklube etli sebzeli bi pilav canım ister tavuklu ister kuşmaşı kırmızı etli yapıyalabiliyo patitisli patlıcanlı havuçlu bezelyeli falan bi pilav ister pirinçli yap ister bulgurlu ben dün bulgurlusunu yapmıştım kocişim pirinç pilavı yemiyo diye bezelyede yemiyodu onuda koymadım anlıycağın maklube maklubelikten çıktı biras ama olsun çok güsel olduydu harika bişii canım bi gün malzemeleriniz olduğunda yapmak istediğinizde bana söyleyin veriyim size tarifinitmm taglım öğren bizede söyle .KISSSSSSSSSS maklube ne ?ilk defa duydum acaba bildiğim bişeyde adımı değişik söle bakalım fransız kaldım yaaaaaaaaa![]()
amin canım pek sebze kalmamış pazara gidemedim bu hafta erişte var erişte çorbası yapsam yanına ne yapsamki![]()
hayırdır geçmiş olsun canınmı bişeye sıkıldı cnm ?ben iyiyim tatlımavatarın çok tatlı yaaa maşallah
![]()
maklube etli sebzeli bi pilav canım ister tavuklu ister kuşmaşı kırmızı etli yapıyalabiliyo patitisli patlıcanlı havuçlu bezelyeli falan bi pilav ister pirinçli yap ister bulgurlu ben dün bulgurlusunu yapmıştım kocişim pirinç pilavı yemiyo diye bezelyede yemiyodu onuda koymadım anlıycağın maklube maklubelikten çıktı biras ama olsun çok güsel olduydu harika bişii canım bi gün malzemeleriniz olduğunda yapmak istediğinizde bana söyleyin veriyim size tarifini
hmm erişte çorbasımı bilemedimki onun yanına ne gidey :26: köfte pattis kızaytabiliysin meselaa kıyman vaysa yada ne bilem pattis yemeği falan yapabiliysin ben mama yiycem kıslay biyaz
biraz moralim bozuk canım avatarım çok tatlı dimi insanın içi açılıyo bakınca böyle bi güzellik insana bütün derdini sıkıntısını unutturur valla
ay inşallah yaa Allahım banada nasip eder inşallah yaainşallah canım en kısa zamanda böyle tatlı bi bebeğin olur
tamam canım kolay gelsin sanaa hoşçakaalhanımlar bana müsade gidip mutfağı karıştırayım bakalım neler yapabiliriz akşama
kociş aç kalmasın e bide oliş var
görüşmek üzere bye
biraz moralim bozuk canım avatarım çok tatlı dimi insanın içi açılıyo bakınca böyle bi güzellik insana bütün derdini sıkıntısını unutturur valla
sağol cnm anladım tatlişkom ellerine sağlık bigün bizede yapta yiyek göndertafiyet olsun sana şeker.............
![]()
ay inşallah yaa Allahım banada nasip eder inşallah yaa
tamam canım kolay gelsin sanaa hoşçakaal
kuzum nooldu hayırdır ne derdin var söyle bakem![]()
hayırdır cnm noldu özel değilse tabi kim sıktı canını döveyim![]()
aa tabiyki yaparım canım siz isteyin yeteykii![]()
sağolun kızlar ama özel biraz![]()
tmm cnm anladım umarım iyi olursun boşver takma sıkma canını dünyaya bi daha gelcez keyfini çıkar [kafana tokadan başka bişi takma ama tokan pembe olsun ]![]()
tmm cnm anladım umarım iyi olursun boşver takma sıkma canını dünyaya bi daha gelcez keyfini çıkar [kafana tokadan başka bişi takma ama tokan pembe olsun ]![]()
ay pardon yanlış yazmışım hemen düzeltiyim dünyaya bi daha gelmicez................:26::18:
tamam kız yapcem merak etmeesağol canımcım söylemen yeterrrrrrrrrrrrr ama istiyom istiyom istiyom![]()
sağolun kızlar ama özel biraz![]()
sağol canım anlayışın için