• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hanımlar bana müsade gidip mutfağı karıştırayım bakalım neler yapabiliriz akşama
kociş aç kalmasın e bide oliş var :56::56:
görüşmek üzere bye

tmm taglım öğren bizede söyle .KISSSSSSSSSS maklube ne ?ilk defa duydum acaba bildiğim bişeyde adımı değişik söle bakalım fransız kaldım yaaaaaaaaa:53:
maklube etli sebzeli bi pilav canım ister tavuklu ister kuşmaşı kırmızı etli yapıyalabiliyo patitisli patlıcanlı havuçlu bezelyeli falan bi pilav ister pirinçli yap ister bulgurlu ben dün bulgurlusunu yapmıştım kocişim pirinç pilavı yemiyo diye bezelyede yemiyodu onuda koymadım anlıycağın maklube maklubelikten çıktı biras ama olsun çok güsel olduydu harika bişii canım bi gün malzemeleriniz olduğunda yapmak istediğinizde bana söyleyin veriyim size tarifini :34::56:
amin canım pek sebze kalmamış pazara gidemedim bu hafta erişte var erişte çorbası yapsam yanına ne yapsamki:31:

hmm erişte çorbasımı bilemedimki onun yanına ne gidey :26: köfte pattis kızaytabiliysin meselaa kıyman vaysa yada ne bilem pattis yemeği falan yapabiliysin ben mama yiycem kıslay biyaz

hayırdır geçmiş olsun canınmı bişeye sıkıldı cnm ?ben iyiyim tatlım:32:avatarın çok tatlı yaaa maşallah:46:

biraz moralim bozuk canım avatarım çok tatlı dimi insanın içi açılıyo bakınca böyle bi güzellik insana bütün derdini sıkıntısını unutturur valla

maklube etli sebzeli bi pilav canım ister tavuklu ister kuşmaşı kırmızı etli yapıyalabiliyo patitisli patlıcanlı havuçlu bezelyeli falan bi pilav ister pirinçli yap ister bulgurlu ben dün bulgurlusunu yapmıştım kocişim pirinç pilavı yemiyo diye bezelyede yemiyodu onuda koymadım anlıycağın maklube maklubelikten çıktı biras ama olsun çok güsel olduydu harika bişii canım bi gün malzemeleriniz olduğunda yapmak istediğinizde bana söyleyin veriyim size tarifini :34::56:

hmm erişte çorbasımı bilemedimki onun yanına ne gidey :26: köfte pattis kızaytabiliysin meselaa kıyman vaysa yada ne bilem pattis yemeği falan yapabiliysin ben mama yiycem kıslay biyaz

sağol cnm anladım tatlişkom ellerine sağlık bigün bizede yapta yiyek göndert :56:afiyet olsun sana şeker.............:8:

biraz moralim bozuk canım avatarım çok tatlı dimi insanın içi açılıyo bakınca böyle bi güzellik insana bütün derdini sıkıntısını unutturur valla

hayırdır cnm noldu özel değilse tabi kim sıktı canını döveyim:41:

inşallah canım en kısa zamanda böyle tatlı bi bebeğin olur
ay inşallah yaa Allahım banada nasip eder inşallah yaa :16:
hanımlar bana müsade gidip mutfağı karıştırayım bakalım neler yapabiliriz akşama
kociş aç kalmasın e bide oliş var :56::56:
görüşmek üzere bye
tamam canım kolay gelsin sanaa hoşçakaal :3:

kuzum nooldu hayırdır ne derdin var söyle bakem :30:

tmm cnm anladım umarım iyi olursun boşver takma sıkma canını dünyaya bi daha gelcez keyfini çıkar [kafana tokadan başka bişi takma ama tokan pembe olsun ]:32::46:

ay pardon yanlış yazmışım hemen düzeltiyim dünyaya bi daha gelmicez................:26::17::18:

Back
X