• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kizlar :3::3::3::3: isten geldim su an tikiniyorum :56: bi sohbet edemedik karsilasip da... canim burnumda resmen kaynanam birakmiyo ya yakami ciglik atmak istiyoyrum :95::95::95::95::95::95:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugünde başım ağrıyor yaaa :14:
ah canım yaa kıyamam gebelikten dolayımı oluyo acaba ağrıların? :26:
merhaba kizlar :3::3::3::3: isten geldim su an tikiniyorum :56: bi sohbet edemedik karsilasip da... canim burnumda resmen kaynanam birakmiyo ya yakami ciglik atmak istiyoyrum :95::95::95::95::95::95:

at valla rahatlarsın :34: burda bize kaynanan hakkında istediğiin kaday çığlık atabiliysin canım benim oh oh at rahatla vallaa dök içinide :1: bende şimdi mammiş yiycem hürremim başlamadan sonra yiyceğim meyvemi bilem hazırladım :1:

ah canım yaa kıyamam gebelikten dolayımı oluyo acaba ağrıların? :26:

at valla rahatlarsın :34: burda bize kaynanan hakkında istediğiin kaday çığlık atabiliysin canım benim oh oh at rahatla vallaa dök içinide :1: bende şimdi mammiş yiycem hürremim başlamadan sonra yiyceğim meyvemi bilem hazırladım :1:

afiyet olsun tatlim sana.. ben de hallettim sükür yemek isini oh... yatana kadar yemem insallah bi daha :9: kilo almak istemiyorum yaa hamile kalmadan, mümkünse vermeye calisiyorum :8::8::8:

ya sorma kadin bi birakmiyo yakami, telefonla da olsa arayip buluyo, hayir dedirtmiyo insana.. isten bana kalan az bi vaktim var, onu da elimden aliyo.. ne isi varsa beni sürüklüyo, evde oglu var benle yasit onu uykusundan kaldirip götürmüyo.. isi bitince de lafi sokuyo bana, üstüne begenmiyo yaptigim isi bir de.. kullanilmis mendil gibi atiyo kenara, sonra geri geliyo isini yaptirmaya :95::95::95::95::95::95::95: biktim yaa valla...

bu ayada gitti gidiyodan ovulasyon testi bakıyomda bu testleyin kullanım süresi nekadar oluyo acabaa şimcik bi 50 tane alsam 6-7 ayda bunlayı ben kullanana kaday bozuluymu acabaa? :26: 3 tane paket beğendimde
*26 ovulasyon 5 gebelik 30 lira
*30 ovulasyon 7 gebelik 38 lira
*50 ovulasyon 40 lira
sizce hangisini alsamkii :26: gebelik testide olsun istiyom yaa markada LABOQUICK diye bişii iyidiy heyalde sizce 30ovulasyon 7 gebelik olanınımı aliim yaa o o hoşuma kaçtı gibim :1:

canım klomen içecen zaten doktor ultrasonda takip ediyor yumurtayı yumurtlayacağın günü biliyor boşuna alma bence bu ay

afiyet olsun canım.. :47: kaynana bu adı üstünde adama rahat vermezler doğalarında var kullanıp atmak ve hiç bir şeyi beğenmeyip laf sokmak benimkide öyle :47: hayır demeye fırsay vermez :47: üstelik onun yüzünden kocişime kızarım durduk yere :47: tek suçu o kadının oğlu olmak :41::41:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugünde başım ağrıyor yaaa :14:

iyi akşamlar canım geçmiş olsun ama hamilelikten kan basıncı yükseliyor ya o yüzden olabilir.

canım klomen içecen zaten doktor ultrasonda takip ediyor yumurtayı yumurtlayacağın günü biliyor boşuna alma bence bu ay
evet biliyomda kararsız kaldım yaa acabaa alsammıki diye :26:

afiyet olsun tatlim sana.. ben de hallettim sükür yemek isini oh... yatana kadar yemem insallah bi daha :9: kilo almak istemiyorum yaa hamile kalmadan, mümkünse vermeye calisiyorum :8::8::8:

ya sorma kadin bi birakmiyo yakami, telefonla da olsa arayip buluyo, hayir dedirtmiyo insana.. isten bana kalan az bi vaktim var, onu da elimden aliyo.. ne isi varsa beni sürüklüyo, evde oglu var benle yasit onu uykusundan kaldirip götürmüyo.. isi bitince de lafi sokuyo bana, üstüne begenmiyo yaptigim isi bir de.. kullanilmis mendil gibi atiyo kenara, sonra geri geliyo isini yaptirmaya :95::95::95::95::95::95::95: biktim yaa valla...

ah canıım kıyamam sendemi başağım gibi kaynana mağdurusun yaa aynı evdemi oturuyonuz sizde kaynananlaa? çok zor valla ne diyim canım Allah sabır versin çok şükür benim öyle bi derdim yok aramızda en az bi 750 km vardır heyaldee kocişim emekli olana kadarda yaşamayıs heralde öyle bi sorun habire gezcez nasılsa ilden ilee :1: ayrı eve falan çıkamıyonusmu canım yaşamıyomu kayınpederin?

merhaba kızlarr
misafirlerimi ağırladım yolculadım sizlere bakimm dedimm
çok yorgunum başım çatlıyooo :ssz:
sizler naler yaptınızz

afiyet olsun canım.. :47: kaynana bu adı üstünde adama rahat vermezler doğalarında var kullanıp atmak ve hiç bir şeyi beğenmeyip laf sokmak benimkide öyle :47: hayır demeye fırsay vermez :47: üstelik onun yüzünden kocişime kızarım durduk yere :47: tek suçu o kadının oğlu olmak :41::41:

iyi akşamlar canım geçmiş olsun ama hamilelikten kan basıncı yükseliyor ya o yüzden olabilir.

valla benim şimdilik öyle bi sorunum yok uzaktayız ya kıymetliyiz vallaa ama pamuk gibim zaten benim kaynamda görümcelerimde elitilerimde hepicii birbirinden iyi çok şükür şanslıyım ben o yönden hep istediğim şeydi eşimin ailesininde iyi olması :16:

merhaba kızlarr
misafirlerimi ağırladım yolculadım sizlere bakimm dedimm
çok yorgunum başım çatlıyooo :ssz:
sizler naler yaptınızz

ee şekerim 15 kişilik gün yapaysanız öyle oluur üstünden tır geçmiş gibim olmuşsundur şen şimcik :60: oh neyseki husayı atlatmışsın canım büyük geçmiş olsun vallaa :1: bittimi kız bütün pastalay? ayıymadınmı bisim hakkımızıı? :19:

valla benim şimdilik öyle bi sorunum yok uzaktayız ya kıymetliyiz vallaa ama pamuk gibim zaten benim kaynamda görümcelerimde elitilerimde hepicii birbirinden iyi çok şükür şanslıyım ben o yönden hep istediğim şeydi eşimin ailesininde iyi olması :16:

:nazar::nazar: maşallah canım ama unutma uzaktaymışsın
dip dibe olunca herşey karşılıklı batıyor birbirine
koskoca kadınlar kıskançlık çıkarınca napacağını şaşırıyor insan.:47:

ee şekerim 15 kişilik gün yapaysanız öyle oluur üstünden tır geçmiş gibim olmuşsundur şen şimcik :60: oh neyseki husayı atlatmışsın canım büyük geçmiş olsun vallaa :1: bittimi kız bütün pastalay? ayıymadınmı bisim hakkımızıı? :19:

ellerine sağlık ee olacak o kadar
ben iyiyim rutin ev hali değişik bir şey yok :6:

ah kızlarr hiç sormayın tır ne kelime winç geçmiş gibiyim gülümmm:37:
ama saolsunlar 15 +5 kişiydik beni duyan gelmiş dawtsiz misafirlerde wardı yhane....walla kalmadı bişeycikk ...hatta fotolarını çekip yollucaktım sizlerede ama o anda unutmuşumm ...
pazar günüde mewlüt okutucam yani kafadan 50 kişi olucakkk ...bugünleri atlatiyim hastalanmadan başka bişey istemem..

:nazar::nazar: maşallah canım ama unutma uzaktaymışsın
dip dibe olunca herşey karşılıklı batıyor birbirine
koskoca kadınlar kıskançlık çıkarınca napacağını şaşırıyor insan.:47:

haklısın valla canım nekadar uzak olunca okadar iyi tabi kıymetli oluyon böyle :1: kız aynı evdemi yaşıyonuz siz kaynananla yaa niye kabul ettinki böyle bişeyii?

haklısın valla canım nekadar uzak olunca okadar iyi tabi kıymetli oluyon böyle :1: kız aynı evdemi yaşıyonuz siz kaynananla yaa niye kabul ettinki böyle bişeyii?

yok kız allah korusun evlendiğimde 2,5 sene yan yana dairelerde oturduk aynı evde bile değildik kabus gibiydi
evliliğimin ilk yıllarını burnumdan getirdi ne evlendiğimi anladım ne çocuk doğurduğumu zırt pırt kapımda gelenime karışır gidenime karışır kapım açılsa benden önce kapıda kim gelmiş kim gitmiş 2,5 sene sonra taşındılarda kurtuldum sonra bir süre telefonla taciz etti sonra bıraktı ama yinede tam bıraktı sayılmaz.
ne konuştuğunu bilmeyen patavatsızın teki işte :47:

50 kişiyi tek başına ağırlamayacaksın galiba.
ben gurbetteyim ya burda kimsem yok ne yapsam tek başımayım. :47:
hiç yardımcım yok :31:

ah kızlarr hiç sormayın tır ne kelime winç geçmiş gibiyim gülümmm:37:
ama saolsunlar 15 +5 kişiydik beni duyan gelmiş dawtsiz misafirlerde wardı yhane....walla kalmadı bişeycikk ...hatta fotolarını çekip yollucaktım sizlerede ama o anda unutmuşumm ...
pazar günüde mewlüt okutucam yani kafadan 50 kişi olucakkk ...bugünleri atlatiyim hastalanmadan başka bişey istemem..

oohaa diyorum başka bişii demiyorum valla :53::30: kız genelde bizim mevlütlerde pide dağıtırlar bide yanına tatlı bitti gitti hatta sarma bilem olabilirdi ama çok kalabalıkmışsınız o kalsın :1::34: davetsiz misafiride heç sevmem yaa sen herşeyini gelcek kişilere göre ayarlıyon sonra üstüne gelen olunca apışıp kalıyon valla böyle durumlarda fazla yapmak hayat kurtarıcı resmen :1: geçende benim komşular hoş geldine geldiydiler akşama ben bikaç kişi gelcek sanıyodum ona göre hazırladıydım tabakları falan kapı çalıyo diğer komşularda gelmesinmi şaşırdım vallaa bilmiyodum onlarında gelceğini ben 3 kişi falan beklerken 7 kişi oldu misafiy neyseki hepsinden fazla yapmıştım herşeyi böreğimin bi kısmınıda buzluğa attıydım hemen onlarıda gelen oldukça kızarttımda öyle yırttım :1:

Back
X