• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senin için geçmiş bizim yaşımıza gelince ayda bir olsun dersin sen
gerçi 30 yaşından sonra kadınlar daha istekli olurlarmış:17:

mahjonglu bütün oyunları seviyorum diyebilirim
keşke okeyde olsa kk de ne güzel olurdu yada varda benimmi haberim yok acaba eşim faceden izin vermiyo okeye çünkü

aaa okey olmalı yaaaaa inşallah vardır senle bi okey oynardık nazooooooooooo.
(nazo ben çok sık olunca vajinin genişlediğine kanaat getirdim rahatsız oluyorum)

kız biliyoz heralde hepsini sürmediğinii habire kullanıyon sen anşalılan koca şişeyi bitirdiğine göree :1: kaç günde bi uyguluyon pekii?

bıtmedı benım sısem daha:19::19:
annem bazen 15 günde bir bazen ayda bır cunkum saclarım cok ınce yaglanıyo senn kalınsaa haatada bı kerede yapa bılırsın gecek faydası var
bıde sut ve kuru maya sac diplerıne uygulannca da ıyımıs ark yapmıs bend e denıyecemm:12::12::12::12:

gotmemm ben bıyere:1::1: en buyuk Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

heheh sen benı gorunce bayılmada:18::18::18::18:
koca totonu kaldıramam da:18::18::18:
annem ben senı bıkerecık gordum sende mukemmeldınn:1::1::1::1::1::1::1: bıda eklesene

nazoo ben senı gormedım sende ekle bı resmını yaa:1::1::1::1:

ben bitane ekleyebilidm bir sürü resim denedim boyutlarını küçültmeyide bilmediğim için
bir tane duruyor zaten silmedim bakabilirsin

gotmemm ben bıyere:1::1: en buyuk Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

heheh sen benı gorunce bayılmada:18::18::18::18:
koca totonu kaldıramam da:18::18::18:
annem ben senı bıkerecık gordum sende mukemmeldınn:1::1::1::1::1::1::1: bıda eklesene

nazoo ben senı gormedım sende ekle bı resmını yaa:1::1::1::1:

sağol bebeğimmm tama albüm yapıp sileyim bi ara

aaa okey olmalı yaaaaa inşallah vardır senle bi okey oynardık nazooooooooooo.
(nazo ben çok sık olunca vajinin genişlediğine kanaat getirdim rahatsız oluyorum)

keşke olsa ya ben çok seviyorum okeyi
genişlemesinden niye rahatsız oluyon canın acımasından iyidir heralde

gördüğün rüyaya göre değişiyo valla ben çok etkilendim rüyamdan bide güzel şeylerde yazınca iyice mest oldum

ibo okan yalabık ....mustafada mehmet günsür

aa memet günsürde beyaz gelinciktede mustafaydı

takma annem takma burası neşeyle yumurtlama topiki diye boşuna demiyos dememkkiiiiiii:34::34::34:

meşhur pastane olarak 2 tane biliyom ben alnıaçklr..... bide cafe baskha mıydı ne çok hoş bi yer.

evet orası cnm alnc ozellıkle kocısl ehep gıderz onun bıde yukar avm acıldı 2 katlımı ne baskh sanırsamm eskı yerı belıdıye sı mer yenı yerıne gttysen cok gusel yapmıssalr:16::16:

kız elin nasıl oldu bida sormuycam haa 3 kere sordum
3 kere cvp ladım ya annem gece 3 de yattm acıdı kotuydu sımdı sukur gectıııı:16::16::16:

:25::25::25::25::25::25::25::25: bende alıp geliyip o zaman indirimi kaçırmamak lazım

bende halvet ettık sabah yapcamm:18::18::18::18::18:

ben bitane ekleyebilidm bir sürü resim denedim boyutlarını küçültmeyide bilmediğim için

bakayımm:34::34:

aa o senmisin ayol küçük gösteriyomuşsun vallaa ne güzeel yaş 36 olunca bi teyze bulucam sanıyodum resimde valla şaştım kaldım :30::30::60:

aa memet günsürde beyaz gelinciktede mustafaydı

evet orada çok beğeniyodum özellikle meryemceyle aşklarını

hepinize iyi akşamlar
len karu
akşam geldin yok çay bayat
yok sadece çaymı vereyon dedin ya
he geldim sen ne vereyon topikteki hatunlara

hoşgeldin canım sen bursalılar topiğindede yazıyordun galiba:44:

hepinize iyi akşamlar
len karu
akşam geldin yok çay bayat
yok sadece çaymı vereyon dedin ya
he geldim sen ne vereyon topikteki hatunlara

kız hoş geldin kuzum sende mi doğuramıyodun.

tabiiki ben misafirlemizi boş ağırlamam

sana da en uygunu bu $images.webp

çok sağlam en azından:26:

kızz bu cıbırcıkları iyi düşürüyon sen kuzum buranın mıhtarı olmayı tabii hak edrsin sennnnn

ee boşunamı mıhtar olduk size layık olmaya çalışıyoruz efenim herşey sizler için maksat topiğimiz şenlensin kız bak cimrilik yapıp kaçırma cıbırları haa elini ikramı bol tut kız şekerim bende bi künefe alıyım yaa :9:

aa o senmisin ayol küçük gösteriyomuşsun vallaa ne güzeel yaş 36 olunca bi teyze bulucam sanıyodum resimde valla şaştım kaldım :30::30::60:

teyzemıı:30::30::30::30: cok ayıpp:20::20:
:1::1::1::1:

nazom cıdden kucukmusun ayy kadın zayıf ve kucuk olunca bole yasını gostermıyo oyuzden kendımı cok sevıyorumm:17::17::17::17::17::17:
boydan kılodan kımse yasımıza ınanmıyoo:1::1:

Back
X