• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yav beloşumun abuy cubuy keyfinin içine ettinis yaa kıs yesemmi yemesemmi bilemedi vallaa :60:bu arada adetken nooluyo kız peki bişiicik olmuyodur dimi onda bide abdestsizken gece yatayken dua okuaybiliyosmu yaa?

ya kızlar
kafanızı karıştırmak istemezdim ama peygember efendimiz abdestini alırda yer içer yatar diyo
bizde onun yaptıklarını yapayoruz
allah affetsin bakın bi alıntı daha ((( cünüp olan kimsenin uyumadan önce abdest alması daha uygundur Bu arada şunu da unutmadan söylemek gerekir

Bu uyuma işi namaz vaktinin geçirilmemesi şartına bağlıdır

Cünübün yemesi ve içmesi:

Cünüpken insanların yeme ve içmesinin nasıl olacağını yine Rasulullah (sav)'ın sünnetinden öğrenelim Rasulullah (sav), cünüpken yemek ve içmek istediğinde ellerini yıkar ve sonra yer içerdi(4)(("Peygamber (sav), cünüpken yemek yemek veya uyumak istediği zaman abdest alırdı"(5)

((((
Cünüp olan kimsenin yemek içmek için sadece ellerini yıkaması yeterlidir, ancak abdest alması daha iyi olur

yav beloşumun abuy cubuy keyfinin içine ettinis yaa kıs yesemmi yemesemmi bilemedi vallaa :60:bu arada adetken nooluyo kız peki bişiicik olmuyodur dimi onda bide abdestsizken gece yatayken dua okuaybiliyosmu yaa?

evet ya:18::18::18::18: zaten hepsını bıtrmıstım şimdi elimi yıkayım bi su icecmm

su yumurtlama dönemm gecsın bıda bole yapmayacamm:31::31::31::31::31::31:

tabiki okursun canım
adet başka
ama kurandan ayet okuyamassın

tebrikler tatlım sen yumurtlayıp doğurmuşun bilem elerine sağlık:46:

he kız ama gelde baa sor nasıl yımırtladım
2.si için kociş kuduruyoda çık yemeyo dötüm
bakalım nereye kadar nono dicem
ama istemediğim çocuğada nasıl bakarım değilmi of arada kafayı yicem

son aylardada yasak galiba canımmmm. he bide kocişinin ayaklarına gelince en güzeli vazalin canımm çok güzel nemlendiriyo bence onu dene

ıy oda çok pis kokuyo ama dediğin gibi bayaa etkili canım heey tüylü şeye yarıyo valla alnına sürünce baş ağrısına bilem iyi geldiydi :1: ağrılara bire bir vallaa :1:

ya kızlar
kafanızı karıştırmak istemezdim ama peygember efendimiz abdestini alırda yer içer yatar diyo
bizde onun yaptıklarını yapayoruz
allah affetsin bakın bi alıntı daha ((( cünüp olan kimsenin uyumadan önce abdest alması daha uygundur Bu arada şunu da unutmadan söylemek gerekir

Bu uyuma işi namaz vaktinin geçirilmemesi şartına bağlıdır

Cünübün yemesi ve içmesi:

Cünüpken insanların yeme ve içmesinin nasıl olacağını yine Rasulullah (sav)'ın sünnetinden öğrenelim Rasulullah (sav), cünüpken yemek ve içmek istediğinde ellerini yıkar ve sonra yer içerdi(4)(("Peygamber (sav), cünüpken yemek yemek veya uyumak istediği zaman abdest alırdı"(5)

((((
Cünüp olan kimsenin yemek içmek için sadece ellerini yıkaması yeterlidir, ancak abdest alması daha iyi olur
nazo ve senden Allah razı olsun arada böyle bilgilendirici muhabbetlerede girmek lazım

tabiki okursun canım
adet başka

kız doğunca o kendini sevdirir sana merak etme allah verir sıcaklığını :34::46: seni görende hiç çocuk yapmamış çocukları sevmeyen biri sanır haa yap bitane daha noolcek sankim tek çocuk inan iyi diil bende isteydim kaydeşim ablam falan olsun yaa büyürken oynuycak sohbet etcek insan arıyon yaa valla iyi diil tavsiye etmem allah izin verirse 2-3 tane yapcem ben hem bana bişii olsam meselaa diyom annemler naapar tek çocuğada bişii olursa sen yap annem yaa mutlakaa kocişin haklı bence :26:

ıy oda çok pis kokuyo ama dediğin gibi bayaa etkili canım heey tüylü şeye yarıyo valla alnına sürünce baş ağrısına bilem iyi geldiydi :1: ağrılara bire bir vallaa :1:

canım sen viksle karıştırmıyon dimi vazelinin kokusuz olanlarıda var hatta johanson baby nin parfümlü vazelini var onu al o çek iyi. ben yazın bronzlaşmak için güneş yağı yerine vazelin kullanıyorum ve hemen bronzlaşıyorum kızarıp haşlanmadan buda öyle bi bilgi işte

benim ütü yapmam lazım unutmuşum hemen iki gömlek ütüleyim eşim gelmemiş olursa yine gelirim

tabiki okursun canım
adet başka

eninde son unda yapcan kızzz yek çocuk olur mu sen burda takıl biz burda sana o isteği bulaştırırkkk

canım sen viksle karıştırmıyon dimi vazelinin kokusuz olanlarıda var hatta johanson baby nin parfümlü vazelini var onu al o çek iyi. ben yazın bronzlaşmak için güneş yağı yerine vazelin kullanıyorum ve hemen bronzlaşıyorum kızarıp haşlanmadan buda öyle bi bilgi işte

hııı olabiliy belkimde karıştıymışımdııy hmm demek güsel kokulu ha iyi oldu onu öğyendiğim :1:

hadi ya işe yaramaz sa kselle senins açını yolarım:12:canlarım benimm deniycem

nazo güsel site allah razı olsunn
yumurtlam dönemımden dolayı yptım:14::14::14:
rabbımın affına sıgınıyorum:18::18::17::17:

kızlar ben cıkıyorum uykum geldı sıze iyi geceler

biraz tırstım ama:18::18::18::18:

hadi bakalım ben kaçıyorumm uyku vakti geldide geçti bilee.sizleri seviyorummm hoşça*kalın :))) mucukssssssssss

Back
X