• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

safım iştee:43::43: tanışmadım cnm yaa ama tanımadığım halde kanım kaynadı ne güzel özleniyo filan:51::51:

ahh kuzum inşallah tez zmanda gelirde tanışırsın. çok renkli, eğlenceli koca toto bi hatun

bi ara çok girerdi sabah 6da filan gelirdi:60::60: akşam kocası geleen kadar

pc başında toto sunu devirirdi bizimle vakit geeçirirdi.

normalde çok yoğun bi karı geleni gideni çok olur insan sevgisiyle kaynıyo iyi kaynanasııı harika bi kadın topikimizin kayınannesiiiiii

hatta bi keresinde kaynanası oturmaya gelmişti de eroşta bizimle yazışıyodu mutfaktada bulaşk varmış

kaynansı demişki : kızıms en arkadaşlarınla sohbert et ben yıkarım demişşşşşşş
böyle mukemmel kaynana

benimmm acıkkk uykum geldii biraz uzanayımmm sonra gelirimmm yineeeeeeeeeeeee

ahh kuzum inşallah tez zmanda gelirde tanışırsın. çok renkli, eğlenceli koca toto bi hatun

bi ara çok girerdi sabah 6da filan gelirdi:60::60: akşam kocası geleen kadar

pc başında toto sunu devirirdi bizimle vakit geeçirirdi.

normalde çok yoğun bi karı geleni gideni çok olur insan sevgisiyle kaynıyo iyi kaynanasııı harika bi kadın topikimizin kayınannesiiiiii

hatta bi keresinde kaynanası oturmaya gelmişti de eroşta bizimle yazışıyodu mutfaktada bulaşk varmış

kaynansı demişki : kızıms en arkadaşlarınla sohbert et ben yıkarım demişşşşşşş
böyle mukemmel kaynana

evet bu efsaneviii kaynana hikayesini dinlemiştim daha öncede eli öpülesi kadıııınnnn.... gelir o zaman inşallah da tanışırıssss

:3::3::3::3::3::3::3::3:
ben geldımmm :16::16::16::16: nasılsnız kızlar ksel bebısın nasıl annem:16::16::16:

kız koca totolu basak bu begen butonu da nedır:44::44::44::44: ben ılk defa gordumm

uyuda bebiş büyüsün
bende bi telefonla konuşup geleyim
heh sende git bakalım:19::19: başak sende git bi duş al artık hadi kokun buraya kadar geliyoo duşlarda da indirim varmış madem.... bende biraz ütü felan yapayım madem, hadi kızlar sizde yatın geç oldu bu saatten sonra kaynatmayın öyle aklım kalmasın...

hahahhah amacı farklı dimekkii:9:
terrrrbiyesiz kadınnnnn:17::17:

ayıp yorganın altında olur kızzzzzz azcık daha açaydı eyydiiii:52:
wuwwwww sapuuuukkkk

Back
X