- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
suskunlara bakan varmı:26:
ben ilk bölümünü izledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suskunlara bakan varmı:26:
eşim evde olsaydı oda kurtalar vadisini izlerdi ama bende pc den açıp fatmagülü izlerdim
geldim ulaşamadım çünkü...
ben bu saatte uyusam varya 1..2 de kalkıp sabaha kadar otururum
valla bize konu lazımmış:))
kıslaaar ben kaçtım hepinizi öptüm görüşürüüüzzz çok iş var çoook çekilecek diil bu gündüz işyeri akşam ev gidimde ağlaya ağlaya ütü felan yapayım barii![]()
Bnde bu Fatmagülden gıcıktım ya uzattıkça uzattılar yahu
Ufff sıktılar artık final yapmalılar bence![]()
abovvvvvvvvvv ben bakmam namahrem![]()
Gercekten ilk bölümler çok güzeldi çok kaliteliydi şimdi gerçekten o dediğinden oldufatmagul ılk bolumler cok guseldı sımdı remen b.. cıkartılar![]()
![]()
selam kızlar nasılsınız...bugun kocişim gec gelcek bende hemen yanınıza geldim epeydir karşılaşamıyoruz![]()
valla bize konu lazımmış:))
kıslaaar ben kaçtım hepinizi öptüm görüşürüüüzzz çok iş var çoook çekilecek diil bu gündüz işyeri akşam ev gidimde ağlaya ağlaya ütü felan yapayım barii![]()
Bnde bu Fatmagülden gıcıktım ya uzattıkça uzattılar yahu
Ufff sıktılar artık final yapmalılar bence![]()
hoşgeldin canım memleketi gezip döndünmü evine
hadi sana kolay gelsin
bende önceki gibi hevesle seyretmesemde merak ediyorum haziranda final zaten
suskunları bende izliyorum gercekten cok güzel bir dizi bu bölümü izlerken cok agladım![]()
Gercekten ilk bölümler çok güzeldi çok kaliteliydi şimdi gerçekten o dediğinden oldu![]()
hoşgeldin canım memleketi gezip döndünmü evine
hadi sana kolay gelsin
bende önceki gibi hevesle seyretmesemde merak ediyorum haziranda final zaten
Ahh aşkı memnuyu hiç deme zaten süppperin ötesiydibugun heyecanla bekledım ya inş bozmazlarr hele sarkı süperdı agladımm
boyle olan cocuklara allah yardım etsın yaa:18::18::18::18:
hehhe ilk bölümü olay olmustuuu şimdi ben bişi anlamıyrmmm berenn bu dızıde tuturamadı askı memnu superdıı![]()
Ahh aşkı memnuyu hiç deme zaten süppperin ötesiydi
Şimdi tekrarını verseler yine izlerim finali harikaydı![]()
bugun heyecanla bekledım ya inş bozmazlarr hele sarkı süperdı agladımm
boyle olan cocuklara allah yardım etsın yaa:18::18::18::18:
hehhe ilk bölümü olay olmustuuu şimdi ben bişi anlamıyrmmm berenn bu dızıde tuturamadı askı memnu superdıı![]()
hıc kacırmadan izlerdım sımdı eve dusen yıldırım baslamıs oda gusell hergun bı dızım varr
kocıse hıc kumanda vermıyorum![]()
evet canım ya sarkı calarken bende agladım...amin gercekten cok kötü şeyler yaşıyolar oyle yapanlar insan degiller zaten
![]()
hoşbulduk canım nasılsın...evet dün geldim evime bugunde akşama kadar temizlik yaptım biraz yorgunum![]()
Eee maşallah kocandan kumandayı alabiliyorsan bravo![]()
ne güzel bende kardeşim almanyadan gelince haziran gibi gitmeyi düşünüyorum