• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende yılda 2 kez yıkıyorum bi ilkbaharda bide sonbaharda
herkes gibi ayda bir yıkamam zaten kirlenmiyo ama yıkadımmı da güzel ütüleyip asarım
eşimde biliyor ütüyü sevmediğimi tvde bitane buharlı ürün görmüş bana anlatıyor heryeri temizliyor askıdaki gömlek ceket buharla ütülü gibi oluyor diye bende dedim zaten biliyorum ben onu

keşke bizimde olsa öyle ütümüzzz:16::16:

gömlek ütüledim bi dolu pantolonlara gelince artık yeteeerr diye bağırdım sağolsun kocicim devraldı ütüyü ziraa pantolon ütüleyemiyorum benn:43::43: bende fırsattan istifade geldim iştee gideyimmi??

sizle r çok sanslısınız hatunlar kendi ütünüz ve masanızla eşiniz ve kendi eşyalarınızı huzurla ütülüyorsunuz.

bense kaynanamın eski ütüsü ve kırıldı kırılacak masasyla zar zor

kayınpederin gömlerklerini ütülüyorum.

keşkem ayrı evim olsaydı da eşimin kıyafetlerini donuna kadar ütüleseydim

ütüyü sevıyomusun:53::53::53::53::53::53:

yok ne sevmesi en nefret ettiğim şeylerin başında ütüdür sevmediğimi bilir yazdım ben orda
halı ve koltuk silmektende nefret ederim hep makinayada yıkanan şeyleri tercih ederim

sizle r çok sanslısınız hatunlar kendi ütünüz ve masanızla eşiniz ve kendi eşyalarınızı huzurla ütülüyorsunuz.

canımmm balımmm öyle deme herkesin bi sıkıntısı var biz kendi evimizdeyiz belki ama senin mutlu olduğun bi konuda da ben mutsuzumdur bilemeyizki onu:43::43: halimize şükredelim inşallah kendi evine çıkınca kolun ağrıyana kadar ütü yaparsın perdeleri donları falan.... kıyamam sanaaaaaaaaaaa:54::54:

iyi geceleeeeerrrrr:54:

ayy kıyamam sana canım yaa:43::43::43::43:
igrenc bi duygudurrr:25::25::25::25:
rabbım sana cok güsel bı ev huzurlı saglıklı ıcınde bebısın esın oldugu vı ev nasıp etsınnn:16::16:

:38::38:

canımmm balımmm öyle deme herkesin bi sıkıntısı var biz kendi evimizdeyiz belki ama senin mutlu olduğun bi konuda da ben mutsuzumdur bilemeyizki onu:43::43: halimize şükredelim inşallah kendi evine çıkınca kolun ağrıyana kadar ütü yaparsın perdeleri donları falan.... kıyamam sanaaaaaaaaaaa:54::54:

iyi geceleeeeerrrrr:54:

:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Öyle deme canım benim yaaa valla vicdanımın telini sızlattın:43:

yok ne sevmesi en nefret ettiğim şeylerin başında ütüdür sevmediğimi bilir yazdım ben orda
halı ve koltuk silmektende nefret ederim hep makinayada yıkanan şeyleri tercih ederim

pardon nazoo yanlıs anladım:17::17::17::17::17::17:

o buaharlı utu ne ısı yaıyo onu kullanca utuye gerek kalmıyomu ole bısey varsa soleyınde alayım :60:

şimdi utanın dediklrinizden:57:

bidaha ütü yaparken mızıldanmıyacam :43:

:24::24::24::24::24::24::24::24: :9::9::9:

napiyim ne güzel anlatıyosunuz kimi tül ütülüyo kimi pantolon kimi gömlek

halbuki hepsi size ait şeyler

evet ya ben daha kayın babm hıc bıseyını utulemedımm:19::19::19: zaten beceremem dee

inş cnmm sennde ayrı evın olck o ınsanları yılda bı gorecen:16::16:

Back
X