• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

niyetim tamamen hatunlarım faydalansın başka niyetim yok:1::1::1:

Evet cnm beyaz haşhaş senin dediğin

o heryerde var ama siyah yok. Ankarada bulunuyor amasyada bulunuyor samsunda falanda var sanırım başka nerde varbilmem

bakayım bı sıyah bulursam deneyecegımm:16::16:

bende size herzman yaptıgım pizzanın tarıfını vereyım:16::16::16:

3 su bardagı un
yarım paket sana yağ
2 adet yumurta ( bırının sarısı uzerıne)
yarım yaş maya
yarım su bardagı ılık su
2 tatlı kasıgı seker
1 tatlı kasıgı tuz
karıstr butun mal. yuvarlak hamuru ac yumurtayı sur uzerıne bol kasar peynırı sucuk salam sosıs mısır domates bıber zeytın usule fırında 15 pişir
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Nazo be duman tarifimi beğenmişş peki ne zmaan yapacaksınızzz bakimm

tadına bakında beğenckmisiniz merak ediyorum ddumancım sen orda bulabilirsin ama bursa da olurmu bilmem nazo

cnm ne güzeelll dönme niye dönüyosun yaaa sen mutlu oldukça kızında mutlu olurrr
bence biraz daha kal.

Bizde gelişme olarak ayın hatununu seçiyoruz artık sedne katıl bildiklerini biizmle paylaşşşşş
eşimle geldik dönecez canım yalnız bırakmaz olmaz :)

Ne kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen de
Yine de vazgeçemezsin hayattan..
Çünkü
Sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat.
Düşüp kalksan da, tökezlesen de bazen,
Seni yaşama bağlayan 2 şeyden biri hep vardır :
Biri mutlu olmak,
Biri de umutlu olmak ..:38:
çok güzelll:16::16::16::16::16:

bakayım bı sıyah bulursam deneyecegımm:16::16:

Bende size herzman yaptıgım pizzanın tarıfını vereyım:16::16::16:
[ı]
3 su bardagı un
yarım paket sana yağ
2 adet yumurta ( bırının sarısı uzerıne)
yarım yaş maya
yarım su bardagı ılık su
2 tatlı kasıgı seker
1 tatlı kasıgı tuz
karıstr butun mal. Yuvarlak hamuru ac yumurtayı sur uzerıne bol kasar peynırı sucuk salam sosıs mısır domates bıber zeytın usule fırında 15 pişir[/ı]
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

aaaaa evde yapılan pizzaya bayılırımmm buda eminim güzeldir ama benim bi pizzam var biraz teferruatlı ama hazır pizzadan farkı yok

hatta dominosun pizzasına 10 basar:9::9::9::9:
Ketçap sürüyomusun tatlım hamura

hımmmmmm doğru sen hemen yapmştın dimiii

peki süt buharı yaptınmı
yok yavrum bilmem ben süt buharı filan, mesela ilişkiden sonra şu kadar saat yat bu kadar saat tut filan onada inanmıyorum... ben hemen sonra koşa koşa giderdim banyoya ve ona rağmen oldu..

tadına bakında beğenckmisiniz merak ediyorum ddumancım sen orda bulabilirsin ama bursa da olurmu bilmem nazo

ben tarifi okumadım görünüşü hoşuma gitti sadece...

nazodan bugün günlük hayata dair konşmak yok anlaşılan hep özlü sözlerrrrr:1::1:

Nazom arada da kendinden bahsett dün koacn niye erkenden gelmişş valla olmuyo böyle ya bizim hiç hoşumuza gitmedii:29:

nihayet biri farketti bende bunu ilk kim farkedecek diye bekliyom

eşim internet yok sanıyodu canım sıkılmasın diye gelmiş bide bugün yarım saat erken gitti

eşimle geldik dönecez canım yalnız bırakmaz olmaz :)

çok güzelll:16::16::16::16::16:

niye ki kıyafetlerini yıkayıp ütüleyemez mi bi kaç gün idare etsinn offf gitme benceeeeeeee

sen üzülüyosun diye diyorum çünküü senin mutluluğun önemli yada annen gelsinn ama okuyan kardeşin vardı dimi tüh napsak

neyse tatilde gelirler onlarda

kıslar bana oda arkadaşı geldi ve sanırım uykusu var esneyip duruyo:) rahatsız etmiş olmayım kapatayım bende uyurum sabah erken kalkıcam :( seviyorum sizi öptüm iyi geceler...

nihayet biri farketti bende bunu ilk kim farkedecek diye bekliyom

eşim internet yok sanıyodu canım sıkılmasın diye gelmiş bide bugün yarım saat erken gitti

aaaaaa yazık yaaa evde internet yok karımın canı sıkılmasın demişşşş ayyyyy:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Ayın hatununu bilmemde ben bu adamı ayın kocası seçebilirimm:1::1::1::1:

Adaylar arasına koysak mı ne

aaaaa evde yapılan pizzaya bayılırımmm buda eminim güzeldir ama benim bi pizzam var biraz teferruatlı ama hazır pizzadan farkı yok

hatta dominosun pizzasına 10 basar:9::9::9::9:
Ketçap sürüyomusun tatlım hamura

cnm ben burda bı o mesur cafenn pızzasını severdımm hopp sımdı kendım ogrendımmm :9::9::9::9: hazırlara bın basar ve cok praktık ozellıkle ustunun mal cımrılık yapmayıncaa super oluyo ketcap surmuyom hayatımmm domtess varyaa salca ve ketcap sevmıyomm sadece pısınce ketaplı maynzl yıyrmm:101::101::101::101:

:38::38::38::38::38::38::38::38:

tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanım

ilişkilere dair bildiğini anlat bana mesela:32::32::32::32:

acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan

bence umutlanmak için çok erken canım ama bir iki güne daha gelmezse idrar testi yap

çıkar heralde inşallah gelmezler canım 16 sında olman gerekiyormuş daha bugün 17 si

normalde kaç günde bir oluyrsn

ocak 6 sı
subatın 12 sinde oldum en son nette baktım 33 gundedıyor yanı ayda 16 sı olmam gerekıyormus canım kısmet RABBIM ol dedıyse inşl...

kıslar bana oda arkadaşı geldi ve sanırım uykusu var esneyip duruyo:) rahatsız etmiş olmayım kapatayım bende uyurum sabah erken kalkıcam :( seviyorum sizi öptüm iyi geceler...

oda arkadaşı kim kızzzzz kovala gitsinnnn

ocak 6 sı
subatın 12 sinde oldum en son nette baktım 33 gundedıyor yanı ayda 16 sı olmam gerekıyormus canım kısmet rabbım ol dedıyse inşl...

oo zmaan beklemelisin canım daha erken inşallah bu belirtiler adet belirtileri değildir

ne zmandır çalşma yapıyorsunuz

ben pek kek sevmem hiç yemesem canım çekmez anca misafir gelirse oda 40 yılda bir
genelde tatlı olarak, elmalı kurabiye, elmalı çikitop, bisküvi pastaları yaparım aklıma gelenler

cnm ben burda bı o mesur cafenn pızzasını severdımm hopp sımdı kendım ogrendımmm :9::9::9::9: Hazırlara bın basar ve cok praktık ozellıkle ustunun mal cımrılık yapmayıncaa super oluyo ketcap surmuyom hayatımmm domtess varyaa salca ve ketcap sevmıyomm sadece pısınce ketaplı maynzl yıyrmm:101::101::101::101:

evet hele de kaşarını bol koyunca offffff on munara oluyor:9::9::9::9:

başak bu arada burada ne istesem buluyorum siyah haşhaşta vardır kesin

yok yavrum bilmem ben süt buharı filan, mesela ilişkiden sonra şu kadar saat yat bu kadar saat tut filan onada inanmıyorum... Ben hemen sonra koşa koşa giderdim banyoya ve ona rağmen oldu..

Ben tarifi okumadım görünüşü hoşuma gitti sadece...

kız insna itiraf etmez bari okumamış bilem tarifi:1::1::1::1::1: Bence de tutacağı varse hemen tutuyor bebiş

ben pek kek sevmem hiç yemesem canım çekmez anca misafir gelirse oda 40 yılda bir
genelde tatlı olarak, elmalı kurabiye, elmalı çikitop, bisküvi pastaları yaparım aklıma gelenler

zaten bazı tarifler kendine yapılmaz nazocum misafirlere görsel şhow yapılır

sıradan şeyleerii bırakıp sıra dışı şeylerle gözler okşanır

lütfen bu tarifi yap:57:

iyi geceler canım:54:

aaaaaa yazık yaaa evde internet yok karımın canı sıkılmasın demişşşş ayyyyy:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Ayın hatununu bilmemde ben bu adamı ayın kocası seçebilirimm:1::1::1::1:

Adaylar arasına koysak mı ne

evet hem geçen gece canım badem çekti diye dün gece onuda almış gelmiş :16:

Back
X