• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen çıkaydın bunu bi kerem hııh :19: kız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani :34: kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani :34: bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :46::124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım :1:

ben butun tatlı hamurusu hep yapmısımdr bıskuvlu pasyıda aptım ama mozaık hıc yapmadım hemde buzluga koyuynn banada sole yapayım dolapda dursun cat kapı gelenler ıcın ıyı olur bozulmuyo deıı

:44::44:

aa oy hiç aklıma gelmemiştiiiiiiii:30::30::30::30::30:

illa fotosunu koydurcan banaEki Görüntüle 370212

bı fındılısı bebeğimmm

ben bunu yemedım heralde:44::44: yemem lazımmm ıstyrmmmm:95::95::84::84:

sen çıkaydın bunu bi kerem hııh :19: kız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani :34: kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani :34: bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :46::124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım :1:

bende ne yapsam hemen dondurucuya atıyorum çok rahat oluyor çevremdekiler dalga geçiyor bi kendini atmıyon dondurucuya diye

makayna deyınce benım en sevdıgımm

makarnayı haslayıpp mayonezz bezelye havuc ve salatalık turusus karıstrpp ohh olsada yesekk:27::27::27::27:

makarna salatası oda çok güzel oluyor çünkü mayanözü çok severim aynısını bide kuskusla yapacan oda güzel olur ben deneyecem

Hanımlar seçemeklerimiz oldukça fazladır istediğinizin tarifini verebilirim
KEKLER
Islak kek
Nescafeli kek
Ağlayan kek
havuçlu kek
elmalı kek
portakallı kek
PİZZALAR
mini pizza
Özel pizzam
hazır yufka pizzası
patatesli pizza
KURABİYELER
tarçınlı un kurabiyesi
tahinli kuabiye
tırtıklı kurabiye
çörek otlu tuzlu kurabiye
kandil simidi
tuzlu kurabiye

köstebek pastam
sürprizli kremalı kek
mozaik pasta
şehriyeli salata
yaş pastam
çikolatalı sufle

BÖREKLER
paçanga böreği
avcı böreği
rengarenk börek tatlılar vs vs... daha neler neler :1:

bende geçen hafta misafirim geldiğinde yalancı su böreği yaptım ilk defa ama okadar güzel olduki misafirlerim bayıldı
gece eşim geldi koca 2 dilimde o yedi normalde gece gelince yemez ve bana diyorki artık su böreği yemek için beni pastaneye getirmeyecekmiş ben daha güzel yapıyomuşum
bende dedimki ben pastanede yiyecek başka bişey bulurum beni kızdıracakya ama kime laf yetiştirecek:34:

ben bunu yemedım heralde:44::44: yemem lazımmm ıstyrmmmm:95::95::84::84:

mahrum kalma kızım senin neyin eksikkkk ye tabiiii:12::12:ama çok satılan bi çiko cinsi değil o yüzden her yerde bulunmuyor.bitek ben yiyiom sanırım. tadım bana üretip markete yolluyo bende ondan kutuyla alıyom

bende geçen hafta misafirim geldiğinde yalancı su böreği yaptım ilk defa ama okadar güzel olduki misafirlerim bayıldı
gece eşim geldi koca 2 dilimde o yedi normalde gece gelince yemez ve bana diyorki artık su böreği yemek için beni pastaneye getirmeyecekmiş ben daha güzel yapıyomuşum
bende dedimki ben pastanede yiyecek başka bişey bulurum beni kızdıracakya ama kime laf yetiştirecek:34:

yalancı su boregını ben haslanmıs makarna ıle yapmıstım yufka falann
sen nasıl yapptın nazooo:39::39:

mahrum kalma kızım senin neyin eksikkkk ye tabiiii:12::12:ama çok satılan bi çiko cinsi değil o yüzden her yerde bulunmuyor.bitek ben yiyiom sanırım. tadım bana üretip markete yolluyo bende ondan kutuyla alıyom

ozman bana kutu ile al gell :101: :101: :101::17::17::17:

makayna deyınce benım en sevdıgımm

makarnayı haslayıpp mayonezz bezelye havuc ve salatalık turusus karıstrpp ohh olsada yesekk:27::27::27::27:

ay evet güzel oluyo o biz makarnalı rus latası deriz ona :46: ama kocişim bezelyede yemiyo yaa sinir oluyooom yaa benim kocam niye bu kadan yemek seçiyo yaa yoksam kumpir yapcam rus salatalı falan ama kendime yapabiliyom onu anca kocişim olmadımı onuda :50:

yalancı su boregını ben haslanmıs makarna ıle yapmıstım yufka falann
sen nasıl yapptın nazooo:39::39:

ben peynirli yapmıştım netten baktım tarife vidio yu açtım aynısını yaptım
ve bugünde malzemeleri aldım yarın akşam yapacam pazartesi eşim izinli kahvaltıya hazır olsun diye

bende ne yapsam hemen dondurucuya atıyorum çok rahat oluyor çevremdekiler dalga geçiyor bi kendini atmıyon dondurucuya diye

makarna salatası oda çok güzel oluyor çünkü mayanözü çok severim aynısını bide kuskusla yapacan oda güzel olur ben deneyecem

hmm evet olabilir ben kuskusu genelde yoğurt salatalık turşusu rendelenmiş havuç ve kırmızı lahanayla yapıyom haarika oluyo tavsiye ederim kızlar deneyin :34:

flasımı getrdm hazırldıgım pasta borek masa remını cekmıstım duruyosa bı marıfetıme bakın:16::16::16:

o su böreğini soda ve sütlemi yaptın kız sende bende öyle yapıyomda bi kapta 1 şişe soda biraz süt 1 yumurta ve sıvıyağ karıştırıyom yufkaları dizerken onu döküyom katlara çok güzel oluyo sodalı olduğundanda hafif oluyo hemde tavsiye ederim :34:

ay evet güzel oluyo o biz makarnalı rus latası deriz ona :46: ama kocişim bezelyede yemiyo yaa sinir oluyooom yaa benim kocam niye bu kadan yemek seçiyo yaa yoksam kumpir yapcam rus salatalı falan ama kendime yapabiliyom onu anca kocişim olmadımı onuda :50:

eşim zaten haftada 1 gün izinli sadce ozaman beraber yemek yeriz onun dışında canım ne isterse onu pişiririm
sende yalnız olduğunda onun yemediklerini kendi sevdiğin ne varsa yap ...
yoksa eşime kalsa hep et tavuk balık yiyecem sabze pişirince sanki bişey bulamamışımda yapmışım gibi geliyo ona
geçen gün yeşil mercimek pişirdim bana dondurucuda bişey yokmu diyor sanki aç kaldım demişim gibi

ben peynirli yapmıştım netten baktım tarife vidio yu açtım aynısını yaptım
ve bugünde malzemeleri aldım yarın akşam yapacam pazartesi eşim izinli kahvaltıya hazır olsun diye

kız onu diil peynirini sormuyoz su böreği kısmını nasıl yapıyon sen tutupta yufkaları haşlamıyon ya :1: sen ne katıyon sosuna

eşim zaten haftada 1 gün izinli sadce ozaman beraber yemek yeriz onun dışında canım ne isterse onu pişiririm
sende yalnız olduğunda onun yemediklerini kendi sevdiğin ne varsa yap ...
yoksa eşime kalsa hep et tavuk balık yiyecem sabze pişirince sanki bişey bulamamışımda yapmışım gibi geliyo ona
geçen gün yeşil mercimek pişirdim bana dondurucuda bişey yokmu diyor sanki aç kaldım demişim gibi

evet yaa resmen pilava falan hasret kaldım yaa pirinç pilavı ister oldum beyfendi yüzünden yapamıyoz malum maklube bilem yapamıyodum onun yizinden bende geçen bulgurlusunu yaptım oda harika oldu doğru düzgün bulgur pilavını pek yemeyen kocam tabak tabak yidiydi koca tencerenin yarısından fazlası o anda bitti zaten kalanınıda ertesi gün ben yidiydim :1: pilavı özlediiim şööyle havuçlu bezelyeli dere otlu falaaan :1:

Back
X