fiziğin gaayet güzel canım bence evet bacaklarında güselmiş başağın dediği gibi bronzluk çok güzel duruyo bacakta bende bronzlaştımmı deniz ve güneşten dolayı cirlop gibim pürüzsüz oluyo yaa ah bi havalar iyice ısınsada yüzüp güneşlensem ya hemde zayıflardım annemler mayısta bi gelsinlerde ben burda sezonumu açarım gidene kadar heer gün denizee yuuupppi kocişi işe postalırım ben yüzmeye giderim

gidene kadar bol bol hasret gideriyim bari
hmm yok yaa ben sade yapıcam kociş onuda yemez hazır pudingide sevmiyo ay valla ben bu kocişim midesine başlayacam haa
bence gayette iyi olmuşsun kız one öyle zapzayıf çöp gibim hatunlar popo yok göğüs yok dümdüz tahta gibim ben sevmem öyle kadın dediğin ele avuca gelecek erkek olsam öylesini bullurdum vallaa

bence şuanki fiziğin süper canım accık göbiş olmuş ama oda ayva göbişi yakışmış benim eski göbişim gibii aynıı benimde fiziğim önceden seninki gibiydi sadece bende biraz daha toto ve baldıy vaydı şimdide bayabi göbişim oldu ühü işte ilaçlar ve evde oturmak bozdu vücudumu yaa

ha bide ağandist ameliyatından sonra bozulmaya başladı vücudum kocaman yukardan aşşaya doğru yardılar beni yaa 5 yıl öncee