• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim daha uzun sürdü alışmam acının geçmesi ve benim çok canım yanmıştı 3 gün oturamadım wc ye gittikçe bile yanma oluyordu

sen kendı kendıne yenmıssın annem ben dok gtmedn parmgımı bıle deydıremyodum seanslarla aılstım eve gelınce alıstrma yaptımm acımıyoduu bıde beynımde bıtırmstımm yaa gıtsın ogunler neydı oylee:31::31::14:

Evlendikten sonra çalışmaktan bahsediyorum canım
Çünkü yetiştiremem hem ev hem iş
Beceremem herhalde Öbüründe ben eve geliyodum yatıyodum
Annem vardı öyle işte.

amann ne gerek var ihtiyacında yoksa hele ihtiyacı olmadan keyf için çalşanlarıda anlamıyorum karda kışta o sıck yatağından çıkıp haldır haldır işe gitmek haz veriyor sanırsam

benim tarçınlı un kurabiyeme benziyo kız bende öyle yapıyom üstüne ben tek pudra şekeriyle tarçın döküyom ben kakaoyu denemedim hiç :1:

kız üzülme sende şimcik alıp giyersiin hazır bebişde yapmaya çalışıyponuz ooh iyi olur şöööyle dantelli gecelikler al kendine :1::34:

hoş geldin canım naassııın yaz kız tariflerimi kaydet bidaa bulaman kapanın elinde kalıyo valla tariflerim :60: biissürü tarif verdim canım 3-5 sayfa geride bulabilirsin hepücüğünü :34:

ah ona gelene kadar okadar eksik varki ben eksiklerimi yavaş aldım halende eksiklerim var bi taraftan eşyalar eskidi şimdide onları tekrar yenileme derdindeyim bitaraftan doktorlara okadar para harcadıkki bazen insan normal iç çamaşırı alacak fırsatı olmuyor hem kocam beni her halimle çekici buluyor:21:

ah ona gelene kadar okadar eksik varki ben eksiklerimi yavaş aldım halende eksiklerim var bi taraftan eşyalar eskidi şimdide onları tekrar yenileme derdindeyim bitaraftan doktorlara okadar para harcadıkki bazen insan normal iç çamaşırı alacak fırsatı olmuyor hem kocam beni her halimle çekici buluyor:21:

paçalı don giyince de mi çekici buluyor:36:

niye sasırdın kız :60: :60: :60: :60:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Kısmetini Beklemek

Öğrencilerinden birinin eline bir testi verip kuşluk vakti çeşmeye gönderir Fakirullah Hazretleri.
Ne var ki öğrenci çeşmenin başına varınca oradaki çocuklarla oyuna dalar, ta ikindiye kadar oyun sürer. Nihayet gün batarken aceleyle testiyi doldurup döner. Bunca vakittir orada oyuna dalan öğrenciyi bu defa arkadaşları aralarına alıp hırpalamak isterler. Ancak Fakirullah Hazretleri müdahale ederek der ki:
– Neye suçluyorsunuz arkadaşınızı?
– Kuşluk vakti gönderdiniz ikindi üzeri döndü, bizi bu kadar bekletmeye hakkı var mı? derler.
Büyük insan şöyle izah eder geç kalma sebebini.
– Arkadaşınızın kabahati yoktur bu bekleyişte. Çünkü der, çeşmenin başında oyuna dalmaya mecburdu. Kısmetiniz olan su henüz kurnaya gelmemişti, yoldaydı. Başkalarının kısmetini doldurup ta size getiremezdi. Ne zaman yoldaki sizin kısmetiniz kurnaya geldi, işte o zaman oynamayı bırakıp testiyi çeşmeye tutarak kısmetinizi doldurup getirdi. Onun kabahati yoktur, yoldaki kısmetinizi beklemiştir.

kızlarr bizimmkısmetımız de yolda inş zmanı gelınce gelecekk sıpamızz:16::16::16::16:

vajıyı yenelı 6 ay oldu annem ben dok cıktım ılk gun anlamdım nasıl oldu hıc acımadı oyuzden cok aı cekmedım ılk ay tek gun asırı yapıyoz bızde bazen hergun oluyo:17::17::17::17:

öylede herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık keşke çekseydik de yaşasaydık nişanlılık dönemi hem eşim ailesine laf söyletmezdiki zaten bi anneciği vardı felçliydi oda diğerleride ağızlarını açamazdılar
gelinlik giydim düğünümde oldu ama sanki bir yabancının düğününe gitmişim gibi herkes çok yabancıydı ailemden doğru dürüst kimse yoktu arkadaşlarım yoktu kimsesiz gibi evlendim:14:

benide kocişim her şekülde seksüü buluyoo noolmuş yaanii :63: anladım canım inşallah bebişin gelirde tüm sıkıntılarınızı unutturur ve kısmetiyle gelir :34:

hoşgeldin canım nasıl geçti mevlüt kalmadımı gündüzden bişeyler yesene

cnm güzeldi mewlüt ama bende bittim bu hafta hem gün hem mewlüt
allaha şükür görewimi yerine getirdim eksiksiz gediksizz
cnm kaldı baya şeyler ama kendi çapımda rejime girdim yaza hazırlık hem baya bi uçtum ben ipin ucunu kaçırdım eskiden akşam yemeğinden sonra sadece meywe yerdim açlıktan ölsem bile yemezdim bişey ...:31:şimdide eski halime dönmeyi umut ediyorum alıştırmam lazım kendimiii:31:

belinaycm hşbldm ..

:9:okudum cnm baya bi yazdmışsın karnım guruldadı resmen yani okudukça:39::39::39::9:
bendede baya bi tarif war hatta yazdıklarında warr:9:tşk ederiz kuzumm yinede:16:

:14::14::14::14::14::14: peki neden kactın canım kac yasındaydınn offf ıcınde hersey kalmısıtrrr:43::43::43::43::43::43:

ailem izin vermedi bende ayrıldım kaçmam dedim ama o lafı dedikten 1 sene sonra kaçtık çünkü herkes normal hayatına dönmüştü sen ne düşünüyorsun seviyormusun bi tanımaya çalışalım demediler bizde kaçtık ama herşeye rağmen mutluyz tabi insanın içinde de ukde kalıyor

siz daha gençsiniz annem maaşllahhhh:8::8::8::8::8:

valla ben kendimi genç hissediyom zaten kadınlar 30 dan sonra daha şehvetli olurlarmış:17:

kız kocişin ozamanın acısını çıkarıyodur biz bile ne zaman görsek birbirimizi bi 2-3 kere halvet yapoos bazen :17: e ama ben kocişi hergün diil 2günde bi görüyom onun acısını çıkarıyos :60:

ah kuzum yaa kıyamam şimdi mutlusunuz ya önemli olan o :34: e söyle kocişe nikah düğün falan tazeleyin sizde hani oluyo ya öyle ilginç olur haa :1:

mutluyuz canım herşeye rağmen okadar olumsuzluklara rağmen halen ilk günkü gibi seviyoruz :38:

sen kendı kendıne yenmıssın annem ben dok gtmedn parmgımı bıle deydıremyodum seanslarla aılstım eve gelınce alıstrma yaptımm acımıyoduu bıde beynımde bıtırmstımm yaa gıtsın ogunler neydı oylee:31::31::14:

bende değdiremiyodum hatta dr da oldu ilk bizim sonra 2 ay yine bişey olmadı sonra ben kendi kendime yendim oda baya uzun bi zamanımı aldı

paçalı don giyince de mi çekici buluyor:36:

paçalı donda giymem ama aldığım tangalarım var ama öyle seksi takımlarım yok

yoksam ondan mı yapmıyos biz kızzzzzzz raht olmadığımız içinnnnnnnnnnnnn

nasıl rahat olcksınız ya sız o evde kaynan kayın baba:120::120::120:
bizde kımse yok rahat gıyınyrm yatyrm ne bılıyım cılvelesyzz arkası gelıyo :60: yanı sızde suc yok kuzumm evıne gec rahata alıs calısmaya aksama kocısıne enerjını sakla:21::21:

cnm güzeldi mewlüt ama bende bittim bu hafta hem gün hem mewlüt
allaha şükür görewimi yerine getirdim eksiksiz gediksizz
cnm kaldı baya şeyler ama kendi çapımda rejime girdim yaza hazırlık hem baya bi uçtum ben ipin ucunu kaçırdım eskiden akşam yemeğinden sonra sadece meywe yerdim açlıktan ölsem bile yemezdim bişey ...:31:şimdide eski halime dönmeyi umut ediyorum alıştırmam lazım kendimiii:31:

belinaycm hşbldm ..

:9:okudum cnm baya bi yazdmışsın karnım guruldadı resmen yani okudukça:39::39::39::9:
bendede baya bi tarif war hatta yazdıklarında warr:9:tşk ederiz kuzumm yinede:16:

şende bana veyşene taayiif :46::26: bende ilginç güsel salata pasta tayifi istiyoom :46: bilen vaysa veysin yaa üç kağıtçı meyvede hayla veymedi halleyli tayifimi biy türlü yaa :14:

sohbet güzel ama ben çıkmak zorundayım eşim telefon etti bitane gömlek ütülemem lazım yarın erkenden işi var akşamdan halledeyim size iyi gecelr:54:

Back
X