Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapar canım yaparda benim bırakasım gelmiyorniye ki kıyafetlerini yıkayıp ütüleyemez mi bi kaç gün idare etsinn offf gitme benceeeeeeee
sen üzülüyosun diye diyorum çünküü senin mutluluğun önemli yada annen gelsinn ama okuyan kardeşin vardı dimi tüh napsak
neyse tatilde gelirler onlarda
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum
canlarımm herkeseee günaydınnnnn![]()
kı8s mersine gitmiştim h.sonu idare ediyor caım hamilelik Allaha şükür sen napıyosun tatlım bebişini görmüşsün bende cuma günü görecem inşallahhhgünaydınn canımm. nerelerdesin kızzz fazla gözükmüyosun. nasıl gidiyo hamilelelik
merhaba canım bizde seni özledikkkk bende eskisi gibi giremiyorumgünaydın kuzularım sizi özledim neler yapıyosunuz bakalım?
sanada canımmmmmherkese günaydın mutlu haftalarrrrrrrrr![]()
selam kızlar:)birazdan yemeğe gidiyorum bi bakiyim sizlere dedimm:)
nikocummm yeşilimmmm nasıl gidyor hamilelik:)
h.sonu yeğenimleydim..offffff süppperdi..nasıl güzel günler sizi bekliyor anlatamam:)tamam biraz yorulacaksınız ama
ahhhh o yüzyüze bakışmaları yokmu sıpanın anasıyla...ahhhh tüm yorgunluk siliniyor bacımın yüzndenn:)
![]()
kı8s mersine gitmiştim h.sonu idare ediyor caım hamilelik Allaha şükür sen napıyosun tatlım bebişini görmüşsün bende cuma günü görecem inşallahhhsenin nasıl gidiyor ?
merhaba canım bizde seni özledikkkk bende eskisi gibi giremiyorum
sanada canımmmmm
afiyet olsun dolunaycımmm ye yebenimde ağzım 5 dk boş kalmıyor ama kilo vermişim
ben razıyım yorulmaya yeterki bebeğime kavuşayım bu sefer canım hepimize nasip etsin Allah böyle tatlı yorgunluklar sen napıyosun canım nasıl gidiyor çalışmalar?
kı8s mersine gitmiştim h.sonu idare ediyor caım hamilelik Allaha şükür sen napıyosun tatlım bebişini görmüşsün bende cuma günü görecem inşallahhhsenin nasıl gidiyor ?
merhaba canım bizde seni özledikkkk bende eskisi gibi giremiyorum
sanada canımmmmm
afiyet olsun dolunaycımmm ye yebenimde ağzım 5 dk boş kalmıyor ama kilo vermişim
ben razıyım yorulmaya yeterki bebeğime kavuşayım bu sefer canım hepimize nasip etsin Allah böyle tatlı yorgunluklar sen napıyosun canım nasıl gidiyor çalışmalar?
kızlar tünaydınnnn nasılsınızz![]()
iyiyiz sen nasılsın :)
yeşilim ilk zamanlar kilo kaybı normal ama 3ayadan sonra kilo almaya başlarsın canım
buayki çalışmalarımız bitti..daha doğrusu bu adamdan olan çalışmalarım burada sona erdi...
bundan sonra çocuk değil boşanma çalışmalarımız olacak..
umarım hamile kalmamışımdır..bunu söyleyeceğimi sanmazdım ama yapacak bişey yok..
kararımı verdim,hamileysem bile aldırıcam...ki o adam beni hamile bırakmış olamazo potansiyel onda nerdeeee
selam modumm iyiyiz sen nasılsın![]()
merhaba cnm tşk ederim ...
hoşgeeldin aramıza tanışmadık sanırım biz daha
iyim bende cnmmm kararını wermişsin yine başa döndünüz sanırımmm
hayırlısı olsun cnmm su akar yolunu bulur bebeğimmmm eğer hamiş kalmışsanda kesinlikle aldırma kıyma ona![]()
hee ona kıymıyımda kendime kıyıyımm..yok hayatım zaten %0.000001 ihtimal benim o adamdan hamiş kalma şansım...neyse ya boşver şimdi..başa falan dönmedik,ben hiçbir zaman bırakmazdım da onu,en son midemi bulandırdı..kolay kolay kurduğum yuvamı bozmazdım ama beyfendi bana genç ve güzel olduğumu
yeni birliktelikler yaşabileceğimi önerdi...Allaha havale ediyorum onu..
mikropp madem kendine layık göremedin ne diye koştun peşimdenn dimi yaani...
neysee modum yaa elimden bi kaza çıkmadan defolup gitse hayatımdan başka bişey istemiyorum
cnm şuraya bakya sinir oldum kocanaasalak adam dediği lafa bak boşwermekle çok iyi yapmışsın hayırlısı olsun yol wer gitsin allahından bulsun
sen nasılsın keyfin nasıl
iyiyim canım,aslında iyi oldu böyle konuşması yoksa benim gözüm başka türlü açılmayacaktı..
babamın rahatsızlığında bile akrabalarına öncelik verdiğinde bukadar nefret etmemiştim kendisinden...bilmiyorum..bebekte bebek diye tutturmuşum sanırım ondan gözüm bişey görmüyordu..şimdi başlarım bebeğin şarap çanağından..hem bu adam benim çocuğumun babası olacak hemde o kayınvalidenin iğrenç türkçesi ve cahilikleriyle yavrum büyüyecek..hiç büyümesin valla..keşke çok daha erken ayabilseydim ama olsun zararın neresinden dönersem kardır..![]()
hee ona kıymıyımda kendime kıyıyımm..yok hayatım zaten %0.000001 ihtimal benim o adamdan hamiş kalma şansım...neyse ya boşver şimdi..başa falan dönmedik,ben hiçbir zaman bırakmazdım da onu,en son midemi bulandırdı..kolay kolay kurduğum yuvamı bozmazdım ama beyfendi bana genç ve güzel olduğumu
yeni birliktelikler yaşabileceğimi önerdi...Allaha havale ediyorum onu..
mikropp madem kendine layık göremedin ne diye koştun peşimdenn dimi yaani...
neysee modum yaa elimden bi kaza çıkmadan defolup gitse hayatımdan başka bişey istemiyorum