• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canım biraz yoğunum evet sen nasılsın

hoşbulduk canım yok kimseye kırgın değilim hafta sonu kayınvalidemlere gittik dün eve geldim görümcemler geldi misafir oluncada nete giremedim sen nasılsın ne yapıyosun

sağol canım iyiyim ne bileyim geçenlerdede moralin bozuktu falan bide ara verince girmeye neyseki iyisin

ben bimden alıyorum su böreği yufkasını çok güzel canım yapımıda basit
şöyleki

bi tencerede suyu kaynatıyosun sonra içine biraz tuz ve az bişey sıvıyağ damlatıyosun bi leğenede soğuk su koyuyosun yufkaları bölüp önce kaynar suya atıyosun 2 - 3 saniye bekletip çıkarıp hemen soğuk suya atıyosun ordan da alıp bi süzgecin üzerine bırakıyosun ve temiz bi bezle kuruluyosun sonra tepsiye seriyosun üzerine bi kaşık sıvıyağ gezdiriyosun her katı bu şekilde yapıp yarısına gelince peynirli harcı koyuyosun diğer yufkalarıda aynı şekilde yapıp en üstteki yufkanın üzerine bir yumurta yarım su bardağı yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağı karıştırıp döküyosun fırına veriyosun çok güzel oluyo.

not :kaynarsuyun altını böreğin bitene kadar kapamıyosun su soğumayacak yoksa yufkaların hamur olur birde soğuk su leğenindeki su ısınınca değişip çok soğuk olmasına dikkat ediyosun yoksa yufkalar sudan çıkmaz parçalanır.:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben bunu soruydum ıns elıme yuzume bulatrmadan yaparım abla tsk ederımm:16::16::16::16:

evet canım araştıracaklar bebişler neden gitmiş
teşekkür ederim haber veririm
bu arada çamışr suyu kokar tabikinem :1:
bizimde kokiiii

hemde nasıl yaz gibiiiiiii

ay ben çıktım çimiyim gelirim çok pisim bide elim çamaşır suyu kokuyo öğğğğğğğ
Nİye kız temizlik mi yaptın hadi iyi bıcı bıcılar canım

burasıdaa cook gusell:16::16::16::16: tam mangal havasıı:21::21: ama goturen yok:17::17:
aynennn yalnızım gene yalnızım:27:
,Seninde mi eşin işte:31:

ben çıkayım yeğene ders yaptıracam eşimde izinli bugün fazla giremem hayırlı günler olsun sizlere

sağol canım iyiyim ne bileyim geçenlerdede moralin bozuktu falan bide ara verince girmeye neyseki iyisin

moralim düzeldi tatlım şükür iyiyim seninde iyi olmana sevindim.

ben bunu soruydum ıns elıme yuzume bulatrmadan yaparım abla tsk ederımm:16::16::16::16:

ha birde ben bi kat ıslak bi kat kuru yufka serdim daha güzel oldu aslında su böreğinin aslı bütün yufkaların haşlanmasıdır ama onunn hamurunu evde yaparsan hazır yufkadan olunca hamur olmasın diye ben böyle yaptım sanada fikir olsun canım

moralim düzeldi tatlım şükür iyiyim seninde iyi olmana sevindim.

ha birde ben bi kat ıslak bi kat kuru yufka serdim daha güzel oldu aslında su böreğinin aslı bütün yufkaların haşlanmasıdır ama onunn hamurunu evde yaparsan hazır yufkadan olunca hamur olmasın diye ben böyle yaptım sanada fikir olsun canım

zaten bebek olmaması dikkatimi çekiyordu..Allahıma hep hayırlısını nasip etmesini dua ederdim..büyük Allahım beni ancak bukadar kayırabilirdi...çok şükür bebeğim olmamış bu adamdan..
canım çok haklısın diyecek bir lafım yok
sen herşeyi yaşayansın ve en doğrusunu yine sen bilirsin
vereceğin kararları sakin olduğun zaman iyi düşünerek ver
Rabbim hakkında ne hayırlısıysa onu versin
sende öyle dua et.
Bak bebek bile olmamasının belkide bir sebebi var:31:
nazomm yaa..kardeşin yanımda olsada bi sarılsam ona...iki saftirik gitmişizde kimlerle evlenmişiz..
layığımız değil o adamlar..
onada sorsan eve o bakıyor..arada 1litre kola alıyor,tüm mutfak masraflarını karşıladığını düşünüyor..bırak evin alışverişini benim yapmamı,
evin elektrik doğalgaz ve suyunu tüm evliliğimz boyunca sadece ben ödedim..yazıklar olsun ona diyorum..
zamanıma yazık oldu.kardeşinde inşallah hayırlısıyla kurtulur ondan..

canım sanki anlatırken kardeşimin kocasından bahsediyorsun oda aynı kardeşimin parasıyla ev dönüyor ama laf yerine geldimi
senin paranlamı dönüyor bu ev diyor, ama onunda az kaldı kıçına tekmeyi yemesi ,çünkü kardeşimde artık ona para vermemek için bana borcu varmış gibi aldığı parayı bana verdiğini söylüyor. inşallah hem senin hem de kardeşim için hayırlı olur ,kardeşim için hayırlı olacağı kesin zaten ayrı olması, çok pislik bir insan çünkü daha kardeşimin bilmediği ne pislikleri var:47:
artık neresine basarsa bassınlar,midemi bulandırıyorlar...
evlenince bi oğlu olduğu kafasına dank etti bunların...şimdiye kadar Allaha emanet büyümüş şuanki eşim,
ne bi sağlığıyla ilgilenmişler nede eğitimiyle,10lu yaşlarında sigaraya başlamış..ama şimdi ben varım yaa..
hayatına bir düzen,yeni bir soluk kattım yaa...oğulları olduğunu hatırladılar..tepe tepe kullansınlar oğullarını..
ver anasına :47:
sen kurtulmuş olursun
anasıda alsın bağrına bassın :47:
şuanda tüm erkeklerden nefret ettiğimi söyleyebilirim...benim dünyalar iyisi,asla bana kötü söz söylemeyecek sandığım kocacım maalesef tüm inançlarımın içine etti..bu saatten sonra bir daha evlenirmiyim bilmiyorum.
evlenirsemde kesinlikle beynimle düşünürüm herhalde..
anasıyla mutlu mesut yaşasınlar ozaman kendine kanını emeceği birini bulana kadar
ALLAH ta senin karşına öyle birini çıkartsınki iyiki ayrılmışımda bu insanı tanımışım dersin
orası kesin zaten..asla benim gibi cefakarını bulamaz..cebine para koyacak,yatağa türlü kaprislerini dert etmeden getirecek kendini altın tepside sunacak ve aynı zamanda evinin arabasının taksidine ortak olacak bi
babayiğit kadın bulsun bakalımm...
dolunayımmmmmmmm selam annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

başağımm saol cevabın için canımmmmmmm........

Back
X