evin hızmetcısı varya ılkayı delırtenn cadıı kzıl kafaa![]()
hee şimdi dank etti sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin hızmetcısı varya ılkayı delırtenn cadıı kzıl kafaa![]()
evet tatlım ama inşallah gelecekse tedavilere mahrum kalamdan geliversin kuzucuklarımız.
kocam oturuyo içerde tatlım film izliyor geç yatarız biz
![]()
ay inşallah yaa umarım sadece bi yumurta takibi ve klomen yeterli olur bebişime kavuşabilmem içinçok uğraştırmasa bari bizi :26:
Aynennn benide çıldırttı hele bugün
Aliyed sinri oldum eşşek ne olacak erkek değil mi iştee![]()
nıye ızın vermesnler boyaya yaa kocıs ızın verse ben basvurrum yarın bı soleyımm![]()
ilkay hak ettı ya resmen karınn kucagına alıyı ıtıyoo kendınden uzaklastryo
ve alı oyun edıyo bencee ılkayı vazgermek ıcın![]()
kız bengısu ızlıyonmu kd ya ne zevksız karıı o gusel beyaz takım ıcınde ne bıcım sey aldı bıde taıma 10 mlyrmı dedı![]()
izliyom tabi kaçırırmıyım hiç denk geldimmi izlerim illaa ay sorma yaa zevksiz karı ne biçim şeyler beğendi kahve renkli takımı halıyı falan aldı bide yaa gittide dimi valla benim yatak odası takımım siyah beyaz ve çok modern duruyo benim takımım 4.500 dü üstelik gizli kasalı gizli rafları olan gizli aynalı sürgülü kapılı falan çok güzel bi takım üstelik biz mobilyalarımızı akrabadan aldık seydişehirde 5 katlı kocaman bi mağazası vardı ben çok memnunum vallaa![]()
:18::18:
:83::83:
benımde sıyah beyz oma kodar pahalı degılhalısı ıgrenc ya bı şagı halı alır ınsann begenmedım benn zevksız kadın
naapıyonuz lan siz o ona surat yapıyo o onaa..döverim sizi haa barışın çabuk
sohbet edemiyok sizin suratlarınız yüzünden sohbete doyum olmuyo
![]()
aynen valla bende beğenmedim hiçben siyah beyaz gri tonları ve canlı renkler seviyom mesela salonum o renklerde yatak odamda siyah beyaz hakim mutfağımda rengarenk
![]()
haklısın aslında sohbet edek hadinnnnn
![]()
:101::101::101::101::101::101::101::101:
![]()
:13::13::13::13::13::13::13:
ayy sohbet konusu açın kıslar merve nereye gittiiiiiiiiiiii
:13::13::13::13::13::13::13:
ayy sohbet konusu açın kıslar merve nereye gittiiiiiiiiiiii