• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay bugün ilaçlşarımı içmeyi unutmuşum yaa wcde geldi aklıma hemen içtimde çörek otlu kurabiyemden yiyom şimdi oda maaşallah 2 hafta oldu yapalı hiç bişiicik olmadı vallaa kuru pasta gibi ya hiç bişii olmuyo saklama kabında olunca :1:

nıye ya ben beyz ıstyorum dolabı yatagıı halısı örtusuddude erkekse mavı kızsa pambe alırdım:16::16:

doğru kız ve erkeğe ikisine de beyaz olur sadece örtüsünün rengi farklı olurr

ayy hele bi olsun kim bilir daha neler görürüzzzzzzzzz fikirlerimiz değişirbelkim

ay bugün ilaçlşarımı içmeyi unutmuşum yaa wcde geldi aklıma hemen içtimde çörek otlu kurabiyemden yiyom şimdi oda maaşallah 2 hafta oldu yapalı hiç bişiicik olmadı vallaa kuru pasta gibi ya hiç bişii olmuyo saklama kabında olunca :1:

ilacı unuttum muuuuuuuuuu

doğru kız ve erkeğe ikisine de beyaz olur sadece örtüsünün rengi farklı olurr

ayy hele bi olsun kim bilir daha neler görürüzzzzzzzzz fikirlerimiz değişirbelkim

hayal ıste ya off olsa bıı bembeyaz bı oda ıstyomm cınsıyetıen gorede ortusunu falan ayy ne gusel oluruduu:31::31::31::31::31::31:

Anam bizim ev sahibi bi çivi çakmamıza bile izin vermiyor
Yurt dışında kendisi
Kapı pencere ne alemde kim bilir diyo deli ya
Aç kalınca kemirdik diyecem bi daha böyle bir şey derse
Akıllısı beni bulazki zaten

Son düzenleme:
iyide kıslar bunu niye konuşuyos ki cinsiyete göre değişir ne olacaktıki başka

iyide ben zaten cinsiyete göre renkli yapmayı düşünmüyorumki iki cinsiyetede göre yapardım zaten odasını sonuçta ikinci bebişte aynı cinsiyette olamaz ya oyüzden mesela kırmızı olabilir lila mor tonlarında olabilir sarı olabilir vs seçenek çok illa mavi pembe yapmazdım zaten beşiğini falanda beyaz tüllü süslü püslü falan alırdım kesin ama çok zevkliyimdir o konularda evimi çok güzel dekore ettim resmini koyamadım henüz ama koyacam çözünürlüğü yüksek geliyo sanırım oyüzden bi türlü atamadım :50: ama yarın halledip atmaya çalışırım :34:

ev dekorasyonundan konuşuyoz ya kız iştee :34: valla bilmiyom gene berenli saatleremi kaçtı acabaa hıh ona :19:

Yok bacım ya net gitti ancak uğraştım geri getirdim
Bu arada mutfağa gittim pizza vardı onu yedim
AY bugün 2 tane magnum yedimm yaa inş bademciklerim şişmez
Yine canım çekiyo ne oluyo bana ya kilo alcam iyice tombilik olacam

iyide ben zaten cinsiyete göre renkli yapmayı düşünmüyorumki iki cinsiyetede göre yapardım zaten odasını sonuçta ikinci bebişte aynı cinsiyette olamaz ya oyüzden mesela kırmızı olabilir lila mor tonlarında olabilir sarı olabilir vs seçenek çok illa mavi pembe yapmazdım zaten beşiğini falanda beyaz tüllü süslü püslü falan alırdım kesin ama çok zevkliyimdir o konularda evimi çok güzel dekore ettim resmini koyamadım henüz ama koyacam çözünürlüğü yüksek geliyo sanırım oyüzden bi türlü atamadım :50: ama yarın halledip atmaya çalışırım :34:

atda bakalım bı:46::46::46::46:
bende bebgım odası susleyecem sımdıden oyunck almaya basldık:17::17:

ilacı unuttum muuuuuuuuuu
nooldu kıs niye okadar şaşırdın klomenle kan ilacı kullanıyom ya onları içmeyi unutmuşumda bugün şimdi içtim oyüzden bi yandanda tıkınıyom işte şimdi :1:
Yurt dışında kendisi

ay hiç güleceğim yoktu yaa ilahi bi alemsin :60::60::60: kız nereye kayboldun bakem sen hee bereninemi gittin yoksam yinee? :19:

kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:

neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler:16::16::16::16:

derdı sıkıntısı yok demekkı beole sanat camıyasında takılıyo banne gulsenmı turkanmı ya:36::36::36::36::36::36:

laf olsun dıye acmıs
aynen yaaa .

kızlar sisiznde konularınız varmı açtığınız daha önceeeeee
hayal ıste ya off olsa bıı bembeyaz bı oda ıstyomm cınsıyetıen gorede ortusunu falan ayy ne gusel oluruduu:31::31::31::31::31::31:
evet:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Yurt dışında kendisi

sen nerdesin kızzzzzzzz

Yok bacım ya net gitti ancak uğraştım geri getirdim
Bu arada mutfağa gittim pizza vardı onu yedim
AY bugün 2 tane magnum yedimm yaa inş bademciklerim şişmez
Yine canım çekiyo ne oluyo bana ya kilo alcam iyice tombilik olacam

atda bakalım bı:46::46::46::46:
bende bebgım odası susleyecem sımdıden oyunck almaya basldık:17::17:

kız daha bebek yokken ortada ne bebeği ne odası ne oyuncağı kız :53::30:

nooldu kıs niye okadar şaşırdın klomenle kan ilacı kullanıyom ya onları içmeyi unutmuşumda bugün şimdi içtim oyüzden bi yandanda tıkınıyom işte şimdi :1:

ay hiç güleceğim yoktu yaa ilahi bi alemsin :60::60::60: kız nereye kayboldun bakem sen hee bereninemi gittin yoksam yinee? :19:

ayyy çok önemli benim için klomen ona şaşırdım

saati falan önemli ya

aynen yaaa .

kızlar sisiznde konularınız varmı açtığınız daha önceeeeee

evet:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sen nerdesin kızzzzzzzz

börumceme cook sınırlenmıstım acmıstım salak ya:47::47::47: bıde ılk kullnmaya basladıgımda salak gıbı leke gelse hamıle sanıp konu acmısım :60: :60: keske sılme olsaa

kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:

neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler:16::16::16::16:

tamam mcnmmm tatlı rüyalarrrrrr

kız daha bebek yokken ortada ne bebeği ne odası ne oyuncağı kız :53::30:

gerçi bende bebiş kıyafetleri almamak için zor tutuyom kendimi yaa bebişim olcağını öğrendiğim anda ilk işim bebiş kıyafeti almak olurdu heralde ay o tulumlara zıbınlara falan bayılıyom yaa :16:

Back
X