Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha rahim filmin yeni çekildi,biraz bekleyin aşılama için
hsg den sonra hamile kalanlar var canım...inşallah bu vesileyle hamiş kalırsın canım demekki senin harekete geçmen gerekiyormuş:)ve inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın sıpalarını:)burdakilerede örnek olurusn fıstığım:)
bende yakın zaman sonra hsg çektirecektim ama kocadan artık umudum kalmayınca iptal ettim herşeyi.. iyikide hamiş değilim diye seviniyorum bile...
işlerımı yaptım geldım
kız kacc 3.5 saat nasıl dayandınn![]()
işlerımı yaptım geldım
kız kacc 3.5 saat nasıl dayandınn![]()
sağol bitanem...evde küs püs yaşıyoruz işte..değişen bişey yok..
kendime yeni bir sayfa açmam lazım...Allahım bana güç ve sabır versin...
sen nasılsın?dişler tamam mı:)
günaydın kselimmm naber:)
canım haklısında biliyosun benim tek tüpüm acık oyuzden cok beklemek istemiyorum insanın psikolojiside yıpranıyo bekle bekle...zaten doktorumda bir ay takip yapalım olmassa aşılamaya geceriz dedi bizde kocişle oyle karar aldık...hayırlısı olur inş...ayyy inş dolunayım ya agzından bal damlıyo canım :))
hayırdır canım kocanla aran iyi degilmi niye oyle oldunuz ya üzüldüm şimdi...inş barışırsınız![]()
sağol kselim...baya zor bir zamandayım..inşllah eşimde işimi kolaylaştırır..ondan nefret etsem daha kolay olacak ama bazen kalbime ağrı yapıyor..onu özlüyorum..ama o hiç özlemiyor..canımm biraz geç cevap yazdım ama kusura bakma dışarıdaydımm. iyiyim çok şükür. seninle fazla muhabbet edemedik ama okuyorumm yazdıklarını canımm. hakkında hayırlısı neyse o olsun canımmm. güzel günler görüceksin inşallahhh.zor bi süreçten geçiyosunn ama eminol ki hepsii geçicekkk
hoşgeldin cnm nbr nassın?oh oh oh işlerini yapmış bende yaptım kıs yemeğimi bilem yaptım sen yaptınmı?yaptıysan ne yaptın?![]()
Pelinim bak ne anlatıcam canım,ablamın bi arkadaşı var 13yaşında bi kızı var..ikinciyi kesinlikle düşünmüyorlardı
kadın zaten yıllardır korunuyor ve üstelik onunda bir tüpü iptalmiş..
yaşıda enaz 38 bu arkadaşın...vee daha 2ay önce hamile kalmış canım sürprz bi şekilde..
nasıl oldu diye şokta kadın...hem tüpü yok hemde korunuyor yahu...demek ki bu işler birazda kısmet nasip işi.. benimde hiçbir sorunum yok eşiminde ama bak olmuyor...neden?çünkü Allah bize vermiyor..ayrılacağımız gün gibi ortada çünkü..Allahım bana ancak bukadar yardım ederdi..
neyse canım tüpüm kapalı falan diye dert etme tamammı?şükret haline..aile kurmayı hakedecek bi eşin var..
başka sefere diyip usanmadan deneyeceksin illaki gelecek sıpan:)
sağol kselim...baya zor bir zamandayım..inşllah eşimde işimi kolaylaştırır..ondan nefret etsem daha kolay olacak ama bazen kalbime ağrı yapıyor..onu özlüyorum..ama o hiç özlemiyor..
gitti gidiyor nokta kom bizim evliliğimiz...
ohhhhhhhhhhhh bee hurremim gelmiş...anam şöyle bi dönde endamını görelim beeaaaa![]()
Pelinim bak ne anlatıcam canım,ablamın bi arkadaşı var 13yaşında bi kızı var..ikinciyi kesinlikle düşünmüyorlardı
kadın zaten yıllardır korunuyor ve üstelik onunda bir tüpü iptalmiş..
yaşıda enaz 38 bu arkadaşın...vee daha 2ay önce hamile kalmış canım sürprz bi şekilde..
nasıl oldu diye şokta kadın...hem tüpü yok hemde korunuyor yahu...demek ki bu işler birazda kısmet nasip işi.. benimde hiçbir sorunum yok eşiminde ama bak olmuyor...neden?çünkü Allah bize vermiyor..ayrılacağımız gün gibi ortada çünkü..Allahım bana ancak bukadar yardım ederdi..
neyse canım tüpüm kapalı falan diye dert etme tamammı?şükret haline..aile kurmayı hakedecek bi eşin var..
başka sefere diyip usanmadan deneyeceksin illaki gelecek sıpan:)
sağol kselim...baya zor bir zamandayım..inşllah eşimde işimi kolaylaştırır..ondan nefret etsem daha kolay olacak ama bazen kalbime ağrı yapıyor..onu özlüyorum..ama o hiç özlemiyor..
gitti gidiyor nokta kom bizim evliliğimiz...
ohhhhhhhhhhhh bee hurremim gelmiş...anam şöyle bi dönde endamını görelim beeaaaa![]()
gözümüz gönlümüz açıldı güzellik:)
aynı bildiğin gibi canım...tek derdim canımın içi kocacım..![]()
dolunayım yazdıkların cok duygulandırdı beni canımhaklısın tatlım rabbim ol diycek olcak inş her şeyde vardır bi hayır ben umutsuz degilim canım hep umudum var doktorumda cok güzel olumlu konuştu rabbim nasip eder inş...
canım ya eşinle ayrılma aşamasınamı geldiniz cok üzüldüm barışırsınız inş cok iyi düşün her evde tartışma oluyo ama sizin aranızda ne oldugunu bilmiyorum tatlım hayırlısı olsun hakkınızda dualarım seninle![]()
o senin güzelliği,n taglım .Amannnnnnnnnnnnn salla gitsin onu seni takmayanı sen hiçççççç takma [cnm kafana tokadan başka bi şey takma]atlı arkadaşım benim senin gibisini bulmuşda serseriiiiiii...........![]()
aaa cok üzüldüm ya nasıl kıymış o güzelim canaheee Pelinim buarada tektüpüyle hamiş kalan arkadaş bebeğini aldırmış canım..
düşün yani nekadar istemediğini...Allahım sen bilirsin yarabbi..isteyenlere ver kurban olurumm....
canım ben artık isyan bayrağını çektim canım..bi taraf fazla fedakar olunca diğer taraf tepesine biniyor..
ben üstüme düşen görevleri kat be kat fazlasını yaptım o hep duygusal narin delikanlıydı..
aman kocacım üzülür aman dert eder diye neleri alttan aldım..yeter bee...
adam yüzüme karşı diyorki gençsin güzelsin başka birini bulursun diyor..bababababababaa...!!
suratına tükürmediysem valla şükretsin...koynumuzda yılan beslemişiz canım..
aaa cok üzüldüm ya nasıl kıymış o güzelim cana...dedigin gibi rabbim bizlerin yüzünü güldürsün hayırlısıyla canım...
canım o zaman sen cok haklısın erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyo keşke baştan oyle yapmasaydın oda görevlerini bilseydi...
inanmıyorum ya nasıl öyle bişey der sana tatlım gercekten cok sinirlendim insan sevdigini başkalarıyla paylaşırmı şaka gibi yaaane diyelim dolunayım hakkınızda hayırlısı olsun ama ben böyle olunca cok üzülüyorum rabbim yuvalarımıza saglık huzur versin inş
üzülme tatlım hatta boşanabilirsem bu insandan benim için sevinin bile..
ergeç toparlanır hayatımıza bakarız bakmasına da nasıl güvenirim ben artık insanlara?
neden evlenince değişir erkekler?
evet canım ya insanın güveni sarsıldımı bidaha kolay kolay toparlanamıyo ama yazdıklarından anladıgım kadarıyla sen cok güclü bi hatunsun maşallah sana... valla ben senin kadar güclü degilim... ama ben barışmanızı cok isterim... yinede hakkınızda hayırlısı olsun..bu soruyu bende cok soruyorum ama heralde bir imza her şeyi degiştiriyo tatlım...![]()
güçlü falan değilim pelinim..hele kalbimdeki bebe özlemi ve 33olan yaşım..
eşimin tüm akrabaları bebek konusunda temkinliler..bitek amcasının karısı var..insan ya...
o dedi,yavrum 1 tane yapın artık geldi vaktiniz diye..
diğerleri o dünyalar kadar sevdiği anası halası osu busu hepsi ev ödüyorsunuz daha erken diyip
eşimi doldurdular...inşallah eşim bu gafletten uyanırda bebeğimde gözü olanların kucağına teker teker bebe verir..