• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bades ti dimi ksel cim oh buldum:32::32: çok zor olmadı bulmak biras el uğraşı biras da hafıza yoklama tamamdır:51::51:

ha ha haaaaaa çok kötüyümmm:47::47::47: of ya harbbiden çok kötüyüm kaç gündür ilaç kullanmamak adına doktora gitmedim ama bugün yeniliyorum bu inadıma. ben bi doktora gidip geliyim kulaklarım patlıycak gibi dayanamıyorum:36::36::36::36:

kselcim görüşürüz aşkım:54::54::54::54:

bades ti dimi ksel cim oh buldum:32::32: çok zor olmadı bulmak biras el uğraşı biras da hafıza yoklama tamamdır:51::51:

ha ha haaaaaa çok kötüyümmm:47::47::47: of ya harbbiden çok kötüyüm kaç gündür ilaç kullanmamak adına doktora gitmedim ama bugün yeniliyorum bu inadıma. ben bi doktora gidip geliyim kulaklarım patlıycak gibi dayanamıyorum:36::36::36::36:

bende geçmişi arayıp duruyodumm neyseki bulmuşsun canımmm :)) inat etmede kullan ilaç biran önce iyileş canımmmm. hadi görüşürüz tatlımmm:54:

kizlar ben sizi bi yakalayamiyorum yaaaa :26::26::26::26: bekliyorum birazdan drum arayacak, sabah sordum sonuclar gelmis ama drla konusmaniz gerek dedi yardimcisi.. arayacak insallah bugün insallah yoktur kötü bir sey.. sizler nasilsiniz bakalim???

evet canımm gördümm bebişimii biz artık 5 nisanda 2li test için gidicez doktora. ben düne kadar iyiydim ama bi koku dolandı burnuma canımmm sorma çok kötüüü miğdemi bulandırıo ve geçmek bilmiyoo. aslında kokan bişeyde yok ama bana öyle geliyooo kociş evi havalandırıp duruyo yok bişey diyo ama bana geliyo işte
gözün aydın canım evet yaa koku hep oluyor bana herşey kokuyor bazen eşim bile yaklaşsın istemiyorum üzülüyorum sonrada ama elimde olmuyor sürekli pencere açıp havalndırıyoruz içeriyi :)
:nazar:yeşilim ilk zamanlar kilo kaybı normal ama 3ayadan sonra kilo almaya başlarsın canım:16:

buayki çalışmalarımız bitti..daha doğrusu bu adamdan olan çalışmalarım burada sona erdi...
bundan sonra çocuk değil boşanma çalışmalarımız olacak..
umarım hamile kalmamışımdır..bunu söyleyeceğimi sanmazdım ama yapacak bişey yok..

kararımı verdim,hamileysem bile aldırıcam...ki o adam beni hamile bırakmış olamaz:1:o potansiyel onda nerdeeee:1::1:

dolunaycım çok üzüldüm ama arkadaşların dediği gibi hakkınızda hayırlısı olsun zararın neresinden dönersen kardır benim annemler 30 yıldan sonra boşandı daha çok gençsin hiç uzatma bence değerini bilecek daha iyi bi eşin olacak inşallahhhh :16::16: çocukta olmayışında varmış bi hayır :34:

gecmıs olsun kuzumm:16::16::16:

canım kulakların neden ağrıyoki geçmiş olsun:16::16::16:

sıkıldım nıden kımse yok nazoo basakk mervıss bengıı kızz gececıler nırdesınızz:26::26::26:

kizlar ben sizi bi yakalayamiyorum yaaaa :26::26::26::26: bekliyorum birazdan drum arayacak, sabah sordum sonuclar gelmis ama drla konusmaniz gerek dedi yardimcisi.. arayacak insallah bugün insallah yoktur kötü bir sey.. sizler nasilsiniz bakalim???
cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yoktur:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
gecmıs olsun kuzumm:16::16::16:
sağol hayatımmm size geçmesinde benden:2::2::2:
canım kulakların neden ağrıyoki geçmiş olsun:16::16::16:

çok sağol adaşım soğuk algınlığım orta kulak iltihabına çevirmiş. kulaklarım patlayacak gibi acıyo:36:

tuzlu suyla gargara yaptığım için bademciklerim şişmemişşş

doktor iyiki yapmşsın didiii

kıslar bilmeyen varsa tavsiye ederimmmm

boğazınız acımaya başladığı anda tuzlu su ile gargara yapın mikrobunu kırıyooooo

cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yoktur:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çok sağol adaşım soğuk algınlığım orta kulak iltihabına çevirmiş. kulaklarım patlayacak gibi acıyo:36:

boğazınız acımaya başladığı anda tuzlu su ile gargara yapın mikrobunu kırıyooooo

tekrar gecmıs olsun bebgımm:16::16::16:

ben bılıyrmm:34::34:

geçmiş olsun başakcım çok zordur kulak ağrısı az çekmedim bende ama limonla çözümü buldum boğazım ağrıdığı gibi limon tüketiyorum

bende duymuştum ama tuzla limonu boğaz iltihabı için çok iyiymiş

Merhaba hanımlaar ben geldim nasılsınız? :3: Ben yokken neler kaçırdım hanımlar? Tarif falan veren oldumu pekii? :26:

Back
X