• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hatta yüzyılın kadını olarak :1:

çok giremiyorum önceden daha çok giriyordum yeğenin derslerinden gündüzleri pek fırsatım olmuyor birde önceden daha çok şey paylaşıyordum sanki şimdi fazla bi paylaşımım olmuyor yaşlanıyormuyum ne eski performansım yok:44:

abovvvvvv yaşlanıyomusunnnn:30::30::30::30::30:aslında evet eskisi gibi gelmiyosun zatii

bugün evde olsaydım gündüz girerdim çünkü yeğenim yoktu bugün nette bana kalmıştı ama parka yürüyüşe gittik oradan misafirliğe oradanda kardeşime gittim 10 a gelirkende eve geldim azıcık gezdim anlıyacağın:10::1:

bendde netteydım kocıs arada carsya gel dedı bı anda cıktımm:1::1::1::1: bende azcık gezdımm bugun:16::16:

normalde bu haretlimiydi
evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcın:16::16:

Selamunaleyküm hayırlı geceler
slmm:3::3::3:
belinayım sana bi avatar beğenirsen koyEki Görüntüle 372255

hadi ya biliyomusun o fazla oynamadığı için fazla bilinmiyor ama herbiri çokhoştu

evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaa :50: bu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine :1: kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim :1:

Son düzenleme:
bendde netteydım kocıs arada carsya gel dedı bı anda cıktımm:1::1::1::1: bende azcık gezdımm bugun:16::16:

evet annem harektlydıı neysem yenısını buldum bu bebk daha tatlı sagol buldugun ıcın:16::16:

slmm:3::3::3:

istersen orjinalini ver bana ben boyutunu küçültüyüm kuzum

kızz yufkayı ıkıye boluyosun yumurta sıvı yag sut karısımında fırca ıle suruyosunn ıcıne haslanmıs patates kırmızı bıber kaabıber tuz sıvı yag hazırladın bu karsıımı yufkann ıcıne koyuyosunn snracım sar onuu yuvarlak bor cama yerlestr bunun gıbı dıger yufkalrıda yapıyosun uzerıne yumrta sarısı sur susam dok fırına sur sonra ye totonu buyut:33::33::33::33:

evet güzellerdi hepside keşke hayla devam etseydi o skeçleri yaa :50: bu arada gene merveyle haberleşipte gelmiş gibim olduk yaa ama valla tesadüf yine :1: kalplerimiz karşılıklı şekerim bizim :1:

sıkı muhabbet tez ayrılık getirmsinde:19::19::19::19::19:

Sağol canım görmemiştim
Evet canım ona benzer bir gen bozukluğu bende var
Eşimde bir şey çıkmadı.bende 2-7 nolu kromozomda translokasyon tespit edildi
Ama iilada sizde varda sizden bebeğe geçecek diye bir şey yok
Anne karnında mutasyona uğramışta olabilir.test sonuçlarınız ne zaman çıkacak
Tedavisi yok malum
ya doğal yoldan deneye deneye düşük yapa yapa sağlıklı bulunacak yada tüp bebekte pgt yöntemi canım
cnm biz yaptıralı daha 2 hafta oldu bi o kadar sürede anca çıkar... ben 3 kere deneyip hepsinde de yanıldığım için sanırım çıkarsa öyle bişey kesin tüp bebek olacak :( siz napıcaksınız peki???

merhabaaaaaa nassınızzzz kızlaaarrr

iyiyim canım sagol ben adet oldum... şimdi doktor knt hamiş kalmaya calışcam inş klomen verdi doktorum... bir hafta sonra knt var...bu arada cok kötü gripte oldum ya...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım:54:

arkidişler pelin arkadaşımız yenimi geldi topiğe yaa yoksam banamı öyle geldi denk gelirsem konuşmak isterim oda başlamış yumoş takibine inşallah bu yolla hamiş kalabiliriz yaa :26:

cnm biz yaptıralı daha 2 hafta oldu bi o kadar sürede anca çıkar... ben 3 kere deneyip hepsinde de yanıldığım için sanırım çıkarsa öyle bişey kesin tüp bebek olacak :( siz napıcaksınız peki???

merhabaaaaaa nassınızzzz kızlaaarrr

hoşgeldin dumancım nasılsın bu saatte hala uyumamışın

Back
X