• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yemedım gerı bı bardak su ıctım bı tatlı attım agzıma kessın dıye abla cok yıyorum ben yedıkce sısıy:50:orum herkez hamılemısın dıyo yaa :31::31:

ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss:9::9::9:

yemedımm:50::50::50::50: vazgettım gerıı

evet doktor da idrarda iltihap hamileeliğe engel olur didi:31::31::31: bbakakta görek belkide doğuruyomuşmmm:30::30::30:

Son düzenleme:
kız aksam bı tane yemıstım sısemı hecc sabah yerım artık ya mutfaga gııdınce aklıma aksam abıyelerımı denemıstım hıcc bırı olmadı geldı aklıma gerı yemdım kocıs dalga gectı hıc bırı kapanmıyo dıyee:27::27:
:27: kaç yıllık evlisin ki sen?
peki zor oluyomu acıomu

Yoo çok hoş oluyor bilakis böyle ılık ılık sanki masaj gibi uykum gelmişti
Ama biraz bastırınca acıyo midem bulanmıştı benim demekki orayla alakası var

Valla ben laptopumu masaya koyuyorum oraya yakın olmaması için
Ne olur ne olmaz fazla radyasyona maruz kalmasın orası

ya bende yastık koyurm aklıma geldıkcee sımdıde yorgan var arada:9::9::9::9: inş zararı olmudr:26::26::26:

evet doktor da idrarda iltihap hamileeliğe engel olur didi:31::31::31: bbakakta görek belkide doğuruyomuşmmm:30::30::30:

dogu:26:rrsun inş bıtanem de bende bu ay olmasa gtcem bende var sanırsam sureklı bu ay kasıgımda batma olduu bzaen yanma falan cunku eskıdende vardıı

yemedım gerı bı bardak su ıctım bı tatlı attım agzıma kessın dıye abla cok yıyorum ben yedıkce sısıy:50:orum herkez hamılemısın dıyo yaa :31::31:

ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss:9::9::9:

yemedımm:50::50::50::50: vazgettım gerıı

bende 1 haftadır sporumu yapıyorum yememe de bi çeki düzen vermem lazım sonrada gitsin kilolar

kızlar leptopu kugagınzdamııı altına yastık ne koyuyonuzmu

ben zigon sehpanın en büyüğüne koyuyorum tekli koltuğa doğru çekiyorum tam denk geliyo

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, merve02, basakss+, nazemir+

hergece aynı kısıler dıger hatunlar kocıslerını bırakıp gemelıyoo sanırsamm:1::1::1::1:

Back
X