tam bi alıntı kargaşası yaptık haaa kendi mesajımı alıntı yapıyom gibi oldu kim başlatıı olum bunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam bi alıntı kargaşası yaptık haaa kendi mesajımı alıntı yapıyom gibi oldu kim başlatıı olum bunu![]()
abovvvvvvv![]()
yaa uff önceden çektiğim resimler hep 3 küsür gb yaa fazla geliyo atmıyomu ne iptal oluyo hata oluşuyo hep yüklerkennasıl küçültcem bunların formatlarını yaa
bidaamı çekmem lazım evin fotolarınııı
![]()
Kız bnz ne ya öyle bi meslek mi var:44:
allah ne demeyim sana emi benzinlikte diyo anlasanaa![]()
Yaa kız bırak şu resimleri buraya gelince mi aklına geldi sonra yapar koyarsın şimdi sohbet zamanı
allah ne demeyim sana emi benzinlikte diyo anlasanaa![]()
Yaa kız bırak şu resimleri buraya gelince mi aklına geldi sonra yapar koyarsın şimdi sohbet zamanı
Hııı anladım canım ya ne bileyim ama kısaltmak iyi değil
TÜRKÇEMİZİ GÜZEL KULLANALIM MÜMKÜN OLDUĞUNCA HELE DE BENGİSU
bEBEK Konuşması gibi yazıyor
Meyve ben şana tüstüm
Tayif veyen oldu mu gibilerindenn![]()
kız pic jokede çerçeveledim belkim formatı değişir diye şimdi öyle yüklemeyi deniyorum ondada olmazsa naapem bırakcam zaten sonra yaparım artıkın bu arada nazo abla kol böreği tarifi verceedi verdimii?
ben ıstemıstım dun dekorasyndan bahsetmıstıkk
![]()
dimi guya kısalttık
basakla bızım mekan tarıflerımız gors hıc anlamz dımekkı
Şaka şaka çok datlu oluyorsunhıh konuşmamı beğenmiyosan konuşma ozaman benleee![]()
beloşum bizim program başladı kız aç kanal d'yi![]()
beloşum bizim program başladı kız aç kanal d'yi![]()
Ohh mis gibiii