• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dok hatası derken kuzumm :44::44::44: ı:44:ns en kısa zmanda hamıs kalırsınn:16::16::16:

Tam kese olusurken alttan muayene etti ve kanamam başladı 4 gün sonra kaybettik zaten kendısı de ustu kapalı neşeli davranırken muayeneden sonra olumsuz konusmaya basladı oradan anladım bebegımın gıdecegını...Bir daha asla bilinçsiz bir doktora gitmemeyi ve alttan gerekmedikce baktırmamayı ogrendım.Siz de dikkat edin ne olur çok acı oluyor:(Sagol canım inş adetime 3 gün var bekliyorum:):26:

deniz56 geçmiş olsun tatlım umarım bu son kaybın olur ve suan hamilesindir:) ama bence ilk düşüğünde dr un jinekolojik muayenesini değil de başka ne gibi bi sorun olabiliri araştırmalısın,çünkü vajinal muayene daha büyük gebeliklerde sorun çıkarır.o yüzden büyük bebekli hamişlerin karnından bakılır... o muayene ettiği kameralı alet zaten kesenin oluştuğu bölmeye kadar çıkamaz, keseyi en erken zamanda görmek zorunda oldukları için nerdeyse tüm dr lar alttan bakar... normalde 5-6 haftalık görülen kese karından bakılınca çoğu zaman gözükmez çünkü cnm....yani demek istediğim bence bebeğinin düşme nedeni bu kadar basit bişey diildir... genelde ilk bebeklerde tutunma sorunu yaşanır öyle diyelim senin içinde başka şeylerde üzme sen kendini ;) herşeyinnn hayırlısı...

selam kızlaaaar nerdesiniz???????????

gERÇEKTENDE Aynı şey:1::1:
Dur bakalım sonuçlar çıksın ona göre genetik danışmanınız sizi yönlendirir
Yol gösterir ama şuda bi gerçekki böyle tekrarlayan düşüklerde isterse gen bozukluğu olmasın
Hemen pgt yi öneriyorlar.Hayırlısı canım ya ne diyelim Rabbim isteyen herkese versin
Tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan sağlıklı ve hayırlı bi şekilde alsak..

canım zaten dr bizi genetik incelemeli tüp bebeğe yönlendirdi ama işte eşim 4.kez doğal yolla denememiz için ısrar etti... farklı 2 dr a gittim ikiside gerek yok dedi tedavi şeklimi ilaçlarımı filan değiştirdi o yüzdenn 1 kerecik daha deniycezzzz aman olsun da nasıl olursa olsun hayırlısı:)

kizlarr ben geldim :52::52::52::52::52::52: dr aradi beni aksam, sonuclarimda bir sey cikmadi sükür.. yarin gidip yumurtlamaya yardmci bi ilac alcam gelcem iste onu yazcakmis.. bu hafta da yumurtlama haftam zaten.. bakalim belki de gerek kalmaz :16::16::16::16:

sizler nasilsiniz bakalim?????? var mi güzel haberler???

aybukesiyla
canim sen de insallahhh güzel haberler verirsin, hadi bakalim, sonucu aksam isten gelnce ögrenirim ben anca...

kizlarr ben geldim :52::52::52::52::52::52: dr aradi beni aksam, sonuclarimda bir sey cikmadi sükür.. yarin gidip yumurtlamaya yardmci bi ilac alcam gelcem iste onu yazcakmis.. bu hafta da yumurtlama haftam zaten.. bakalim belki de gerek kalmaz :16::16::16::16:

sizler nasilsiniz bakalim?????? var mi güzel haberler???

aybukesiyla
canim sen de insallahhh güzel haberler verirsin, hadi bakalim, sonucu aksam isten gelnce ögrenirim ben anca...

inşş bebegın tutar kuzumm sonuclarnn temız cıktıgına sevındımmm:16::16::16::16::16: son hzı calısmalara baslayın ozman:10::10::10: :9::9:

inşş bebegın tutar kuzumm sonuclarnn temız cıktıgına sevındımmm:16::16::16::16::16: son hzı calısmalara baslayın ozman:10::10::10: :9::9:

valla calisiyoruz canim yaa :17::17::17: takdir allahtan.. icim kipir kipir ama bakalim hayirlisi olsun iki hafta sonra görcez sonucu... cok cok sagol tatlim, sizin güzel mesajlariniz da beni cok sevindiriyo, hic yalniz hissetmiyorum kednimi..

sen nasilsin bakalim??

kizlar ben kacayim gelmeyeceksiniz bu aksam galiba :43: sabah is var malum... öptüm hepinizi kocaman :16::16::16::16:

iyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir bi ce demeye geldim :) yatacam şimdi hepinizi öpüyorum kocamann:54::54::54::54::54::54::54:

merhaba arkadaslar

yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz :(

:3::3::3::3:

nasılsın ablaa bırazdan bengısle mervede gelırr basak bugun gelmedıı acapp duzelemedımııı calısrken daha cok gırıyodu:9::9:

iyiyim bikaç gündür facede bi oyuna dadandım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

başakta ya kaynanası rahat bırakmamıştır yada hasta yatıyodur:26:

Back
X