Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız belinay annemm naber
ankara ankara ggüzel ankaraaaaa
seni görmek isster her bahtı karaaaaaaaaaa
![]()
gel annem ankarada senı ıstyoo kuzummm ıyım sen nasıl oldunn dun neden gırmeın ılk arkandan attımdasonra hasta oldugun aklıma geldı
:101:
nee aattın kkız arkamdan.. arkamdan atıldığını biliyorum aama kimin olduğunu kestiremedim geçmişe de bakamadım
hasta olmasam ve işim olmasa girmezmiyim ben kuzum... zaten rahat olamıyorum evde malum kalabalık iş güç bitmiyor
bende ankaraya gideyim rahatcanak girerim diye dün girmedim. kız ankara nasl hava soğuk mu kocam beni kalın giydirdi
soğuk oolur diye. istanbul yaz gibi amaaaaaaa
dedım evde artık neden gelmıyo dıye snra hasta oldugun aklıma geldıbugun soguk cnm ya bende carsıya gıdecmm sevnydmm sansıma bulutluu
bu arada ne zman gelyonnn gıyındıgıne goree yolculuk yakonmıı![]()
kız deli karı totonla mı okudun mesajımı
otobüsteyim ankaraya gidiyom yazdım ya![]()
hangı msj da yazdın gormedımm![]()
arka sayfada kaldı kuzumm gördün sandımdı
şu an otobüste pcden giriyom ve çok zorlasnıyorum birasdan çıkarım. kız arabanız varsa beni terminalden almaya gelsene![]()
ahh canım kıyamam ama arbamız yok:18::18::18::18: dolmuslamı gelcenn ayy kacta ınersnn anacıgına zman gecmezzkızz cok kalcan demıı gorusurzz bende cıkacam bırazdan hazrlanyımm
neye hazırlanıyon kıs beni alamayaa mı geliyon
dolmşla gelcm cnm annem almaya gelecek 2.30 da inerim heralde. şimdilik netim yok belkim bu akşam olamam ama belkide bu akşamdan bağlatmaya giderim
valla tatlım kocamın hasretine dayanabilirsem en az 1 ay kalma niyetim var ama nasıl dayanırım bilmiyorum.
ben otobüsten iner inmez sorar bana ne zaman dönüyosun diye. ççok zor yaa en kötü ayrılığımız böyle olsn
sağol canım inşallah keşke ööyle bişey olsahee senı almaya gelıyomm
kız ınss bebegın senledırde annenın evı sans getrr yoksam bı ay calısmada olmazzz:26::26::26: allah kavustrsun cnmm ben hıc ayrı kalmadım ıns kalmamm ayy dayanam ben aaa![]()
sağol canım inşallah keşke ööyle bişey olsa
niye ayrıkalcan kuzum sen zati annen orda. inşallah gerekmez hiç bi zman. tatlım bende çıkıyım rahat değilim. akşam gelemezsem soranlara selamımı söölee
ben düütdüüte konsantre oluyumby byyyyyyyyyy
aybukesiylaaaa test sonucun nedir????? aradim bulamadim gecmisde...
aybukesiylaaaa test sonucun nedir????? aradim bulamadim gecmisde...
Seelaaam kıslay nassınız bakem? Bende bugün miğdeme ziyafet çektim kociş yemiyo diye yapamadığım canım ne istiyosa yaptım aşağıdaki kuaför arkadaşımıda çağırdık yedik bi güzel oh bezelyeli havuçlu kırmızı çarliston biberli ve dere otlu bi pilavla zeytinyağlı çk güzel bi kabak yemeği(biber salçalı domatesli soğanlı sarımsaklı dere otlu falan) yaptım ooh misdi vallaa diyet yemeği gibimde olduusonrada canımız beze(kaymak) istedi onu yaptık yedik dün yaptığım elma şekerimdendde yedik kocası aradı az öncede gitti işte bu aradada mozaik pestada yapıp attıydım buzluğa yarın yeriz artıkın onuda ay bu arada ben kocişe yarın ne yemek yapcam yaa onu düşünüyom yiyebilceği bişii yok onun :26: mantı falanmı yapsam acabaa? buzlukta vardı onu pişiriveririm yarın
![]()