• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hşbldm cnmm ....bizde seninle eğlenirik ozaman olmazmıı

ayy kuzum bende eğer bu ay hamiş olmassam hattaki yine olmucam nisanda kesin patlatcam bi şişe wodka kaçarı yok dertlerime bide anne olamamk eklendi daha ne olsunn :25::25::25::25::25:

bende her kırmzıyı gorunce ole dıyrm gerı vazgecyrm bu sefer ıcecm :60:

ben çok beğendim

arakadım hos geldın kımsın necııısn neden bole yazyosun parca parca:60:

zonguldak da gusel yer orayada gıtmıstımm gunu bırlık gıdıp gelıysn okadar yakınmıı amasrada kı pansıyonlar ucuzmus gusel hesaplı yer bulursak bızde ıns gdrzz otelde yapması cok gusel oluyoo ohh hersey ayagına gelıyoo balıyında oteldeydık vajıden dolyı berbat gecmıstı:9::9:

biz ilçesindeyiz ve evimizden çıkıp amasraya gitmemiz 1 saat kadar falan sürüyor

Son düzenleme:
kızlar saat 1 de kocişi yolculucam işe gidicek istanbula
onu gönderdikten sonra size bi resim yüklücem yorumlarınızı bekliyorum eğer burda olursanız tabiii
kendi yapmış olduğum one stroke çalışması eskiz alıştırma dielim bakarsınız ok

onu gönderdikten sonra size bi resim yüklücem yorumlarınızı bekliyorum eğer burda olursanız tabiii

Oluruz canım gece uzun daha:1:

eşim gelmemiş olursa bakarım yada yarına bakarım

O terbiyesiz konu bugün çok rağbet gördü herkes oraya yorum yazıyo

devrekte çok değişti güzel ama küçük sen nerelisin zonguldağı gezmişin baya

devrekte çocuktum daha 1 buçuk yıl yaşadım karabüğede safranboluya falan küçükken gittim ama bu yaz bi karabük safranbolu gezmek istiyoruz

bende devrek gelmıstım karabk safran bolya gıttım ok gusel yerlerr:21:

Back
X