• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağolun kızlar yaa valla bende anladımki 2 farklı sonuç nasıl oluyoo? :53: şaştım kaldım vallaaa :53::30::30: bide arada 7 milim var hamiş kalabilmek için en az 18 olması gerekiyomuş 12yse hayatta kalamam :50: ama 19sa ümit var demektir :52: off kafam çok karıştı 12.günümdü bugün satım 12 marttı çünkü neyse daha ne kadar büyüyebilirki acabaa? ha bide güzel olgunlaşmış bi yumurta kaç milimdir acabaa? :26: bidahaki aya günde 2 dozla klomene devam etcem bakalım daha glukofenle multivitaminede başlayacam yaa oof dünyanın kilosunu alcam anlaşılan :18: hiç glukofen kullana oldumu yaa nasıl bir ilaçtır yumoşları geliştiriyomuş etkilimi acabaa bayaa?

sağolun kızlar yaa valla bende anladımki 2 farklı sonuç nasıl oluyoo? :53: şaştım kaldım vallaaa :53::30::30: bide arada 7 milim var hamiş kalabilmek için en az 18 olması gerekiyomuş 12yse hayatta kalamam :50: ama 19sa ümit var demektir :52: off kafam çok karıştı 12.günümdü bugün satım 12 marttı çünkü neyse daha ne kadar büyüyebilirki acabaa? ha bide güzel olgunlaşmış bi yumurta kaç milimdir acabaa? :26: bidahaki aya günde 2 dozla klomene devam etcem bakalım daha glukofenle multivitaminede başlayacam yaa oof dünyanın kilosunu alcam anlaşılan :18: hiç glukofen kullana oldumu yaa nasıl bir ilaçtır yumoşları geliştiriyomuş etkilimi acabaa bayaa?

Glukofen kullananlar diye bi topik var galiba oraya girde oku canım
Ne güzel tedavin var işte şükret sıkma canını
Kız kiloyu boşver aman ona takarsın şimdikde hele sağlıcakla hamile kal bebeğini doğur
Sonra diyet yapar verirain kilolarını

ay çok sağol bebeğim yaa bende nasıl bulcamki diyodum o topiğii yuppiii koccaman kocaman öpüyorum seniii canım benim yaa.. :16::21::21::21::38: nasıl buldun kız o topiğii? :52:
Hah tıkladın mı iyi bari bak oradak,leri oku senin gbii niceleri kullanıyo
Bide faydasını gören bir sürü kişi olmuş baksana maşallah
İnş sanada şifa olur bunlar:nazar:

Hah tıkladın mı iyi bari bak oradak,leri oku senin gbii niceleri kullanıyo
Bide faydasını gören bir sürü kişi olmuş baksana maşallah
İnş sanada şifa olur bunlar:nazar:

Bengisu niye cevap yazmıyon gıı

inşallah bebeğim yaa o topiği okuytodum bikaç sayfa anca okuyabildim yorumda yazdım bakalım hayırlısı? iyi bari zayıflatıyomuş bile sanırım bu ilaç buna sevindim vallaa daha çok şişcem sanıyodum :30: ama multivitamin kilo yapar bi yandanda dimii? ooy oyy bakalım neler olcak :26:

bengi nasılsın canım
hepinize selam bayanlar
ya kuzu ne o yumurta çatlatma falan
kız ben nasıl hamile kalmışım doğurmuşum burda yazılanları okuyunca
çok saf kalıyom
e yumurtanın çapıdamı önemli
amanın 2.yi yapacak olursam yazdıklarınızı okuyup bilgilencem

inşallah bebeğim yaa o topiği okuytodum bikaç sayfa anca okuyabildim yorumda yazdım bakalım hayırlısı? iyi bari zayıflatıyomuş bile sanırım bu ilaç buna sevindim vallaa daha çok şişcem sanıyodum :30: ama multivitamin kilo yapar bi yandanda dimii? ooy oyy bakalım neler olcak :26:

bengisuuuuuuuuuuuuuuu kuzucum kortizon alcan dimi?????? ama kac mg bana bi cvp yaz tatlim seni bekliyorum, ve evet gerekli dozda zayiflamaya yardimci oluyrmus, yan etkileriyse, cok yüksek dozda ve uzun süreli kullanimda görülüyormus. ben de hemen arastirdim da ayni korku bende de var :1::1::1::1:

bengisuuuuuuuuuuuuuuu kuzucum kortizon alcan dimi?????? ama kac mg bana bi cvp yaz tatlim seni bekliyorum, ve evet gerekli dozda zayiflamaya yardimci oluyrmus, yan etkileriyse, cok yüksek dozda ve uzun süreli kullanimda görülüyormus. ben de hemen arastirdim da ayni korku bende de var :1::1::1::1:

kortizoonmuu o nerden çıktı kıız? :53::30: yaa duydum ama ne demek olduğunu ne işe yaradığını bilemiycem vallaa :53::17::17: yaa neyin milimini sordun onuda anlamadım valllaa ama glukofeni soruyosan günde 2 tane içcem sabah akşam ama başlangıçta miğdeni rahatsız ederse alışana kadar 15 gün günde 1 adet kullan didi bakalım daha ilacı almadım yarın alcak kocişim ilaçlarımı ozaman başlıycam bakalım :26: evet hamiş kalana kadar uzun süre kullancakmışım acaba 1 kutuda kaç ilaç vardır ve nezaman başlamam gerekir? :26: biran önce başlayım dimi? :34: sendemi glukofen kullancan canım yaa? :53:ne tedavi görüyon peki şuaan?

bengi nasılsın canım
hepinize selam bayanlar
ya kuzu ne o yumurta çatlatma falan
kız ben nasıl hamile kalmışım doğurmuşum burda yazılanları okuyunca
çok saf kalıyom
e yumurtanın çapıdamı önemli
amanın 2.yi yapacak olursam yazdıklarınızı okuyup bilgilencem

iyi sayılırım nazo ablam yaa noolsun moralim bozuktuda yeni yeni düzeliyo bakalım biras sarıldık uyudum kocişimle iyi geldi o neysem kocişkomu kaldırdım geldi burda yattı buseferde yaa kaldırayımda ilgilenek biras birbirimizlee :1: daha işimiz vay gene bugün :23::1: neyse ben kaçaar hoşçakalıın :5:

kortizoonmuu o nerden çıktı kıız? :53::30: yaa duydum ama ne demek olduğunu ne işe yaradığını bilemiycem vallaa :53::17::17: yaa neyin milimini sordun onuda anlamadım valllaa ama glukofeni soruyosan günde 2 tane içcem sabah akşam ama başlangıçta miğdeni rahatsız ederse alışana kadar 15 gün günde 1 adet kullan didi bakalım daha ilacı almadım yarın alcak kocişim ilaçlarımı ozaman başlıycam bakalım :26: evet hamiş kalana kadar uzun süre kullancakmışım acaba 1 kutuda kaç ilaç vardır ve nezaman başlamam gerekir? :26: biran önce başlayım dimi? :34: sendemi glukofen kullancan canım yaa? :53:ne tedavi görüyon peki şuaan?

himmm canim sen kilo almak felan deyince ben de alacagin ilac kortizon iceriyo sandim.. dedigin ilaci tanimiyorum tatlim benimkinin adi daha degisik trde var mi bilmiyorum ama.. benim bi tedavi süresim yok tatlim 50 gün onu kullancam iste, olmazsa tekrar test yapcaz dedi dr.. sanirim psikolojik olarak rahatlatmak amacli da vermis olabilir, cünkü yapilan testlerin hic birinde bi sorun cikmadi, eismde de bende de cok sükür.. bakalim belki de zaman gereklidir bilemiyorum :31::31::31: ya gelse de bebisler kurtulsak su durumdan yaaa :31::31::31:

himmm canim sen kilo almak felan deyince ben de alacagin ilac kortizon iceriyo sandim.. dedigin ilaci tanimiyorum tatlim benimkinin adi daha degisik trde var mi bilmiyorum ama.. benim bi tedavi süresim yok tatlim 50 gün onu kullancam iste, olmazsa tekrar test yapcaz dedi dr.. sanirim psikolojik olarak rahatlatmak amacli da vermis olabilir, cünkü yapilan testlerin hic birinde bi sorun cikmadi, eismde de bende de cok sükür.. bakalim belki de zaman gereklidir bilemiyorum :31::31::31: ya gelse de bebisler kurtulsak su durumdan yaaa :31::31::31:

aynen valla canım uğraştırıyolar işte bizi böylee :50: hayırlısı olur inşallah hakkımızda neyse kocişim uyandı tamamen ben çıkıyorum canım hoşçakalıın :3::21:

bende kullandım gulukofen 850 hem yumurtalıkları uyarıyor hem zayıflamaya yardımcı oluyor yani kilo alacam diye hiç üzülme

100 tane var içinde yarın aldığın gibi başla ilaca, belli bi zamanı yok yani olsaydı zaten dr söylerdi

bende kullandım gulukofen 850 hem yumurtalıkları uyarıyor hem zayıflamaya yardımcı oluyor yani kilo alacam diye hiç üzülme

100 tane var içinde yarın aldığın gibi başla ilaca, belli bi zamanı yok yani olsaydı zaten dr söylerdi

evet okudumda yorumları neyseki zayıflatıyomuş oyüzden biran önce başlamak istiyom zaten :46: ama multivitaminde bi yandan kilo yapmazmı diye düşünmüyomda diil hanii :18: kocişe didim yarın al ilacımı başlıycam didim acilen kilo veymem lazım :1: oda sevmiyo ikide bi ilaç kullanmamı anlamıy bi türlğ olacağı varsa olur diyo :63: neysem ben kocişin yanına gidiyom çok cici bi halvet yaptık :23: bıcımızıda aldık ooh mis olduk :16: hadi ben kaçtım kimseler yok nasılsa yarın görüşürüz hoşçakalıın :3::21:

bence süperrr ellerine sağlık neyde kullanılıo bu çizimler...mesela kumasda falan kullanılıomu?

tşk ederim cnm ...bu çizimler ahşap,seramik,cam süslemede kullanılıyo...mesela tablo yapanlar bile oluyo...kumaş için boyası kumaş boyası olması lazım cnm..

selam cnm bence süper olmuş walla bundan iyisi şamda kayısı misali yane daha ne olsun ellerine sağlık cnm benim öpüyorum seni kocaman :54::54::54:
tşk ederim ablacım cnmm bende seni kocaman öptümmmm özledim seniii

günaydın kızlarr modd super olmus canım:16:
tşk ederim cnmmmm

çok güzeller canım keşke benimde böyle bi yeteneğim olsa her zaman özenmişimdir resim yapanlara

tşk ederim kuzummm çok saol cnm

Canım dünkü çalışman çook hoş olmuş Maşallah:nazar:
Ellerine emeğine sağlık:16:

Back
X