Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk umarım birbirimize destek olabilirz
He canım gittim muska yazdırdım bebeğin tekrar düşmemesi için ama du bakalım bi hamile kalaydım hayırlısıylahadi ya bende hamiş kıyafetleri sandımaman koyma onları istemem. Sadece kocan değil bende derim delirdi karı diye
hadi hyaa ilginç yaa. Tüp bebek tutarmıymış pekii.
Mervecim bide hoca olayları var biliyosun. Ben inanıyorum öyle şeylere. Mesela bazı insanlara nazardan veya başka şeylerden dolayı kısmetsizlik oluyo çocuku olmuyo ne bilim okunup üflenince hamile kalanlar oluyor. Hani nedensiz yere hamile kalamayanların gitmesinde fayda var bence.
3 nisan mı tatlım batın ekleriz merak etmee hoş geldinn . Topiğimizi beğendiğine de sevindim. Biz çok sıcak kanlı hatunlarız. Sende katıl bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğur
Söylediklerinde de çok haklısın duan için çok teşekkür ederim allah razı olsun sana 10 karını versin. Umut hiç bi zaman bitmez heralde. Bende daha çok başta olduğumu hissdiyorum ama yaşa takan biriyim. çok çabuk geçiyor zaman.....
Sen de tanıt kendini yaşın kaç kaç yıllık evlisin çalşıyor musun ne zmandır bebk için uğraşıyorsun
aslında nedenini söylesen iyi olur bence. çünkü nedenin garip bi neden. Ama ben diyemiyorum yumurtlama sorunu var diye![]()
Ne bilem söylemek istemiyorum kimseye utandığımdan değil haşahadi ya bende hamiş kıyafetleri sandımaman koyma onları istemem. Sadece kocan değil bende derim delirdi karı diye
hadi hyaa ilginç yaa. Tüp bebek tutarmıymış pekii.
Mervecim bide hoca olayları var biliyosun. Ben inanıyorum öyle şeylere. Mesela bazı insanlara nazardan veya başka şeylerden dolayı kısmetsizlik oluyo çocuku olmuyo ne bilim okunup üflenince hamile kalanlar oluyor. Hani nedensiz yere hamile kalamayanların gitmesinde fayda var bence.
3 nisan mı tatlım batın ekleriz merak etmee hoş geldinn . Topiğimizi beğendiğine de sevindim. Biz çok sıcak kanlı hatunlarız. Sende katıl bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğur
Söylediklerinde de çok haklısın duan için çok teşekkür ederim allah razı olsun sana 10 karını versin. Umut hiç bi zaman bitmez heralde. Bende daha çok başta olduğumu hissdiyorum ama yaşa takan biriyim. çok çabuk geçiyor zaman.....
Sen de tanıt kendini yaşın kaç kaç yıllık evlisin çalşıyor musun ne zmandır bebk için uğraşıyorsun
aslında nedenini söylesen iyi olur bence. çünkü nedenin garip bi neden. Ama ben diyemiyorum yumurtlama sorunu var diye![]()
kurtulmak cok güzel canim öyle ki tasininca 8kilo aldim sen düsün... Her seyi bi kenara birak, anahtarinla kapini acip giriyorsun ve kimse yok karsinda her sey sana bakiyor keyfin nasil isterse.. Insallah sen de tasininca anlatirsin bize neler hissettiginiInsallah bebegini kendi evinde büyütürsün.. Siz tasinamk icin neyi bekliyorsunuz ki??? Biz kavgadan sonra tasindik mecburiyetten, bütün dertleriyle benleydi zaten, esim hic bi kötü olay görmüyordu, ne oluyorsa o isteyken oluyordu, gelince her sey süt liman... En son artik büyük bi kavga oldu tabi yine esim isteyken, neyse hatirlamak istemiyorum bile, bu olayin üstüne dedim ya tasiniriz ya da defolup gidiyorum ben.. öylelikle tasindik iste, kayinbabama kalsa araba borcu butene kadar oturmaliydik yani 2014e kadar
Aslinda onlar icin, ben tasinsaydim esim kalsaydi daha iyi olurdu ama iste
![]()
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlemişim sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya...
başakcım canım benim bat 25 inde geldi beni yenileyebilirsin cicim :) ayy dünden beri nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayımyarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu
(( neyse canlarım hadi ben yatıyorum çok gergin hissediyorum kendimi sevmiyorum adet olmayı
bidaki ay artık hamile kalıp doğurana kadar görmek istemiyorum kırmızılar
((
iyi geceler yarın daha erken gelirim inş.öpüyorum hepiniz...
Yok bacım o kadarda soyutlama kendini ne yapalım hayatımız 4 4 lük olmuyor
Sakın kendini eve kapatma hepten karamsar olursun canım
Siteye neler oluyorr![]()
ben hafta bı cıkıyom oda kocıs ızın gununde dıger gunler kaynam baskısı yuznden cıkardım bu ay nerdeyse 1 hafta cıkmısımdırr artık ınsnlrdan kacıyorumm
ayy evet pc sımdı yere calacamm offf
tamam canım yenileyim senii bu gördüğün son adet olsun inşallah yenisi 9 ay sonra gelsin hayırlı geceler sanaaaaaselam arkadaşlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli? bikaç gündür nete girdiğim yok özlemişim sizi, hafta sonu bi güzel gezdim urfa diyarbakır adıyaman filan...iyi geldi kafam dağıldı baya...
başakcım canım benim bat 25 inde geldi beni yenileyebilirsin cicim :) ayy dünden beri nasıl karnım ağrıyo suan bile böyle bi üşüme bi ağrısammı ağrımasammı havaalrındayımyarın sabah dr a gidiyorum kızlar fsh değerime bakılacak ne olduğunu sorarsanız bende bilmiyorum tam olarak yarın dr a sorucam neymiş diye,adetliyken bakılıyomuş bide ıyyyy bu halde dr a gitmek de sinir bozucu
(( neyse canlarım hadi ben yatıyorum çok gergin hissediyorum kendimi sevmiyorum adet olmayı
bidaki ay artık hamile kalıp doğurana kadar görmek istemiyorum kırmızılar
((
iyi geceler yarın daha erken gelirim inş.öpüyorum hepiniz...
Ne bilem söylemek istemiyorum kimseye utandığımdan değil haşa
Bunu sorgulamak ne haddimize canım bizlerin elinde olan bir şey değilki
Bi arkadaşıma söyledim çok yakın bi arkadaşım gen bozukluğu varmış dedim
Hadi ya dedi kanı bozuk seni dedi çok zoruma gitti ama ne diyeyimm
He canım gittim muska yazdırdım bebeğin tekrar düşmemesi için ama du bakalım bi hamile kalaydım hayırlısıyla
8DE BİR gelme ihtimali varmış sağlıklı bebeğin
pgt de şansımız yüzde 10-15 canım amaaann ben inanmıyorum sayısal değerlere
Allah'ın takdiri![]()
Aman bacım bu genç yaşında kendine bu kadar zulüm etme
Allah'a hoş varmaz yoksa elimizdekilerin kıymetini bilelim
Tamam du sakinn olll kırma pc'nin suçu ne
8de 1 miiiama dediğin gibi inanmıyorum bende sayısal değerlere Allah bilir en kuvvetli silahımız duamız. iyi ki duamız var
güzeldi canımm çok gezemedim aslında... işte güne ne sığarsa:)Hoşgeldin canım hiiiii Adıyaman mıı memleketimm nasıldı pekiii![]()
abovvvvvvv yok mi senin yıldızın ayyyyyy gözümden kaçmışşşşşşş afedersinnnnnnBaşakk hanımcım bana yıldız yok miiiii:26::26:
ben bu soğan kürüne bugün başladım kızlar
İkide bir wc ye gidiyom çişim geliyo iyi bir şeymidir bu acep yooksa kötümü:26:
Evet canım 8 hamilelikuff hangisinde tutarsa artık
evet iyikide dua var nasıl ferahlardık yoksaa
abovvvvvvv yok mi senin yıldızın ayyyyyy gözümden kaçmışşşşşşş afedersinnnnnnsen hakediyon yıldızzzzzzzz
çişin mi geliyo zırt zırt. üşütmüşündür kuzum başka neden olcek. hem senin koca kızmaz mıydı soğan kürüne. dün gece kocam kızar diyen kimidi
aynen dua edince rahatlıyor insan. sanki dua ettiğim şeyin tyarısı benimmiş gibi geliyor. ama duaları kesersem umutsuzlukta basıyor bir anda.
şöyle kıbleye yönelip ellerini açıp dua etmeyen insan o kadar çokki şaşırıyorum onlara nasıl yaşıyorlar