Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız abın ne zman gdyoo :4:
cuma günü gündüz gidicek tatlım:4: :60:

ozaman sana iyi gecelr çok öpüyorum:54:
bende seni öpüyom:1::1::1::1:

yok canım ben poh poh istemiyorum sadece azcık üzüldüm okadar önemli değil ama hem çeksin kocamda ondan başkasıda çekmez zaten.. sen napıyosun anneciğinin yanında iyimisin ?

üzülme annem üzülme yaa kuuzm kıyamam:38::38::38:

anneciğimin yanında ohhhh fıstık gibiyim keyif çatıyorum:12::12:

(A) şıkkında açıkladığım gibi,pardon:1:yukarıda açıkladığım gibi annemlerdeydim ve sınava da işte bu kadar hazırım
papatya nın son durumu ne oldu ki?
sara da annesinin yanında ben sende ohhh:21::21::21:

papoştan haber yok kuzum yaa faceten görüşen arkadaşta haber alamıyormuş:43::43:

selam hanımcıklar nasılsınız bakalım
kaç gündür misafir misafir :37::37:
öldüm valla yardım edenimde yok :27::37:
yorgunluktan ölüyorum
sizler nasılsınız varmı güzel gelişmeler
bu arada genetik testleri verdik 20 nisan gibi sonuçlar çıkacak :18::18::18:
hayırlısı hadi bakalım :16:
kızzzzz neler yaptın misafirlere:56::56::56::56::56::56:

canım tşk ederim ekledin için aklıma gelirse yazarım.hamiş kalamama sorunum eşimden kaynaklanıo geçen yıl muayene için gittim tek tabiki komşumla eşimi istediler işi vardı gelemedi dr.beni muayene etti senin bi sorunun yok bide eşine sperm test yapalım diye tıp merkezine gönderdi en yakın tıp merkezine gittim onun dediği yere gitmedik eşimle verdik sperm tabiki ilişkiyegirilmicek denildi 4 gün beklettiler gittik laboratuvarda sorun var diye ertelediler ama hala ilişkiye girmedik oldu 7 gün verdik çok şükür ama içimde şüphe kaldı test sonucu aldım dr.gittim güldü çok düşükmüş gülünce çok sinirlendim allahtan eşim yoktu sonucu sölesenize dedim pis pis güldü olmıcakmı dedim çok zor dedi zor tuttum kendimi peki tüp bebek olurmu dedim çok zor dedi çıktım oturdum hastanenin holünde ağladım çıktı dışarı tip tip baktı allah büyük inş olurda onun kucağına atarım bebeğimi ama tıp merkezinden şüpheleniorum keşke yaptırmasaydık bidahada yaptıramadım muayene gitçez bakalım allahım yüzümüze bakıo sanırım şuan iş görüşmesine gitti muayen için param olucak inş allahım yürü ya kulum der belkide allahım bi bebiş göndermiştir ona çok inanıorum ve olucak herşeye rağmen çokkk inanıorum size ii haberler vermek için 5 gün beklicem çok kazınıo midem kız ve içimde bi dürtü var anlatamam göbek yaptım herhalde acıktım için çok çıktı göbeğim bel ağrım var birde adet olayı düşündürüo olsamd aolmasamda gitçem kan testi yaptırcam dua edin lütfen
canım bence tekrar yaptırın sperm testini inşallah yanılmştır doktor. şimdilik bebek olmama nedenini yazmıyorum listeye çünkü belli değil. sen ne zamanları gelebiliyosun tatlım topiğe:26::26::26:

bu arada dua ederiz tabii biz birbirimize dualar ediyoruz burda:16::16::16:
sarıda olsa yıldızlarım olmuşş :16::16::16:z
inşallah kırmızıların da olur:1::1::1::1::1:

sevinç kan pıhtılaşması topiğinde fink atmakta:31::31::31::31:

bende başka topiklerdeyim açıkçası:101::101::101::101:

hava bozuk olduğu için çıkmadım ama hafta sonu kardeşimde çalışmadığı için gezecez yağmurda yağsa gezecez:21:
zaten işlerimi bitiripte doğru dürüst oturamadımda bugün

bizde annemle hergün geziyoruz yağmur yağsa da geziyoruz:21::21::21::21::21::21::21::21:

annem ne istesem alıyor yaa ne kadar güzel bişi:12::12:ama kıyamıyorum ben tabii bişi aldırtmıyorum

Back
X