Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar..burada muhabbet konudan bayağa uzaklaşmış sanırım![]()
evet yoksam senin annen almıyor mu sana![]()
abovvvvvvv nazo nereye kaçtııııııııııı
alıyor almazmı üstelik evlenirken alamadığı için şimdi elinden geldiğince almaya çalışıyor
geldim.. sen gittin sandım çıktım
sonra tekrar bakayım dedim acaba benmi yanlış gördüm diye seni çıktı sanmıştımda
nası çıktığımı gördün kızzarada başka topiklere bakıyorum ama çıkmadım.
ayy oyunda oynayamıyorum internet sınırlı
eşin daha geç gelicekti artık öyle mi şu an
tıp merkezi yeni açılmış sonradan öğrendim ben adanayı pek bilmedim için gittim
profiline baktım 22:03 yazıyor ama 10 dakikla geçmiş hala 22:03 yazıyor normalde kkden çıkınca en son saatte kalıyor
sende bişey yazmayınca çıktın sandım
evet 2 ye doğru gelmesi lazım ama aynı saatte geliyor yine
niye erken geldin dedim dün akşam hani geç gelecektin dedim istersen gideyim dedi kafası bozulmuş gelmiş
git 2de geri gel deseydin
Gündüz geç gidiyor sanırım biraz daha
ben öyle diyince diyor zaten gideyimde 2 de geleyim diye
12 de gidiyor çokta geç gitmiyor yani
kıslarrrr ben geldimmmmmm napıonuzzz? Geri gitcem ama...içim sıkılıooooooo hiç keyfim yok nieseee....
niye gidiyon kiIşin yokmuydu bugün. Boş geçen günlerde ööle oluyo insan ama yoğun olunca öyle olmuyo
evet geç değil valla erken bile sayılır benim eşim 4te iş başı yapıyor 12de bırakıyor .
Işte eve gelmesi falan 1i buluyor. Sağlammı eşinin işi. Benim eşim evlendiğimizdewn beri düzgün bir yerde çalşmadı. Zırt orda pırt burda . Sigortamızda hiç olmadı. Ama bu işi güzel çok şükür
kıslarrrr ben geldimmmmmm napıonuzzz? geri gitcem ama...içim sıkılıooooooo hiç keyfim yok nieseee....
yoooo 6 yı geçiodu eve geldiğimde...sabah yürüyüşe gittim sonra kayınannemle bize geldik kahvaltı yaptık...sonracıma kayınanneme gittik kahve içtik...ordan ablama gittik annem kayınannem ben...ordan annemi laser e götürdümmm...bayağ yogundu...eve geldim ama içim sıkıldı niese...
evet 13 ..14 saat çalışıyor ama sağlam eşim bırakmadıkça işten atmazlar... bu işyerinde 11 senedir çalışıyor
ama sigortamızı kendimiz ödüyoruz onun içinde biraz fazla veriyorlar
hoşgeldin canım niye sıkılıyorsun
Selam hanımlar nasılsınız bakalım?![]()
bende bilmiom nazcımmmm...geçer inşallah birazdan....aslında kocişim yanıma gelse geçer heralde![]()
Selam hanımlar nasılsınız bakalım?![]()
bende bilmiom nazcımmmm...geçer inşallah birazdan....aslında kocişim yanıma gelse geçer heralde![]()