Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarr ben geldimmmm test aldım ama yapmaya cesaretim yok sevinçciğim sen sabah yapılan daha iidir diodun şimdimi yapsam sabahmı ?

canim sabah idrariyla yap.. daha iyi sonuc alirsin, hani sabaha kadar tuttugumuz icin hamilelik varsa hcg hormonu daha cok geciyor idrara.. bildigim kadariyla böyle..

hoşgeldin canım

kız bende burdayım bak hakkımı yeme :19::19:

gel diye yaptım anacım sesin çıkmadı hoşgeldin yedimi oğluşun yemeğini akşama kocaya bırakma kız kıyabilirimisin sen ona önüne yemeğini ver boşver kavgada gürültüde olsa yanık manık ver gitsin:)

canim sabah idrariyla yap.. daha iyi sonuc alirsin, hani sabaha kadar tuttugumuz icin hamilelik varsa hcg hormonu daha cok geciyor idrara.. bildigim kadariyla böyle..

okiş sabaha kadar sabredicem buzamana kadar sabrettim ama olmıcak bu sefer regl olmıcam çok eminim umarım öle de olur

hoşgeldin canım

kız bende burdayım bak hakkımı yeme :19::19:

oh ne güsel çalışmak güsel ben test aldım ama yapmaya korkuorum sevinçten onay bekliorum

hosbulduk güzellerim.. hadiskocum test icin sabah yapmani önermistim bi önceki mesajimda ama beklemek de cok zor bilirim.. ama idrarini 4 saat felan tutmadiysan yapmani tavsiye etmem ben..

gel diye yaptım anacım sesin çıkmadı hoşgeldin yedimi oğluşun yemeğini akşama kocaya bırakma kız kıyabilirimisin sen ona önüne yemeğini ver boşver kavgada gürültüde olsa yanık manık ver gitsin:)

yedi oğluşum yemeğini
:19::19: ona yemek yok dünden yemeğim vardı oğlanla yedik bitirdik :1::1:
aradı akşama ne yemek var didi bende bişi yok didim
ne yicez dedi bende ne bulursan ye dedim :19::19:

:52::51::10:

okiş sabaha kadar sabredicem buzamana kadar sabrettim ama olmıcak bu sefer regl olmıcam çok eminim umarım öle de olur

insallah canim benim hamis oldugun icin 9ay boyunca regl felan görmeyeceksin.. insallaaahhhh hamissindir de ayagini sürürsün hamis olmayanlar da gelir pesinden :16::16::16:

yedi oğluşum yemeğini
:19::19: ona yemek yok dünden yemeğim vardı oğlanla yedik bitirdik :1::1:
aradı akşama ne yemek var didi bende bişi yok didim
ne yicez dedi bende ne bulursan ye dedim :19::19:

:52::51::10:

çok güldüm yaa tuttum ama bunu haketmiş demekki çok kızdırmış belliki dışarda bi gacıyla yemesin bak ):

insallah canim benim hamis oldugun icin 9ay boyunca regl felan görmeyeceksin.. insallaaahhhh hamissindir de ayagini sürürsün hamis olmayanlar da gelir pesinden :16::16::16:

tşk ederim canım inşş dilekleriniz yeter bugün benim için eller semaya açılsın nolur bende size hep açıorum ay boşa hissetmioeumdur umarum

tşk ederim canım inşş dilekleriniz yeter bugün benim için eller semaya açılsın nolur bende size hep açıorum ay boşa hissetmioeumdur umarum

canım his konusuna çok inanıyorum ben kendini dinleyipte şu belirtim var bu belirtim var demek ayrı
içten hissetmek başka bir şey bu ben hamileliklerimde hep hissettim
6. hissim beni hiç yanıltmadı :nazar::emir_bebek:

canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:

aaa dikkat et dikkat yoruosun kendini hiç ihmal etme hemen doktora git

canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:

canım doktoruna sordunmu hemen telaş yapma yerleşme kanamasıdır çok yoğun değilse
bol su iç ve sırt üstü uzan bakalım
Allahım yardımcın olsun
peçeteye silince geliyorsa ve az ise üzülme ya bende de olmuştu

canım his konusuna çok inanıyorum ben kendini dinleyipte şu belirtim var bu belirtim var demek ayrı
içten hissetmek başka bir şey bu ben hamileliklerimde hep hissettim
6. hissim beni hiç yanıltmadı :nazar::emir_bebek:
yah psikolojik his değil bu eminim ama hayal kırıklığı olmasıda cabası olur yani bazıları etkilenio ben o adet olayım olmasaydı bukadar emin olmazdım bide yani hissediorum açlıği pskolojik hissedermi insan bel ağrım al işte pazar gittim geldim ağrı başladı yine topalm 15 dk yürüdüm eşim arabayla aldı bişide taşımadım yani bak bide banyoda sıcak yada buhardanmı bilmem tükrük çok gelio yutukunamıorum resmen

Back
X