yok gelmemiş. o kadar sayfa birikince öyle çeneli biri gelmiş sandım. maaşallah bizim gündüz şekerleri iyi sohbet etmişler bugün waaaaaaaaaaaaoooooowwwwwwwww!!!!!!![]()
bende bı yemek yıyım gelyrm kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gelmemiş. o kadar sayfa birikince öyle çeneli biri gelmiş sandım. maaşallah bizim gündüz şekerleri iyi sohbet etmişler bugün waaaaaaaaaaaaoooooowwwwwwwww!!!!!!![]()
merhaba kızlarrrrrrrrr
o ne coşku o ne hızzzyeni açılmış topik okuyayım dedim şaşı oldum hepsini okuyup laf atmaya kalksam bırak yumurtlamayı torunlarımız olurdu
çok tatlısınız![]()
bende bı yemek yıyım gelyrm kuzum![]()
alemsin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
daha çok yeniyiz ama sayfalarımız aldı başını gittii sorma
1. sayfadaki listeyi okuyup günümüzden devam et bence yoksam çok şey kaçırırsın![]()
afiyet olsun tatlımmm ben de şimdi yedim geldim göbişim doldubende bı yemek yıyım gelyrm kuzum![]()
alıntı ile cvplamayı bilmiyorum bakalım olmuş mu
ay kaçırmışım kaçıracağım kadar canım 3.000 sayfa olcak nerdese
bana özet geçeceksiniz artık çatlarım yoksaaa:18::18::18:
afiyet olsun tatlımmm ben de şimdi yedim geldim göbişim doldu![]()
sessa aramıza hos geldın annem nasılsınn
kız basak kocısle yemege gttık gec yedıkk ac degıldımm snra dayanamadım yemek yedık kocısım hazrladı ben tarf ettım ksarlı mantar ohhhama ben
sadece salata yedımm:125::125::125::125:
sessa aramıza hos geldın annem nasılsınn
kız basak kocısle yemege gttık gec yedıkk ac degıldımm snra dayanamadım yemek yedık kocısım hazrladı ben tarf ettım ksarlı mantar ohhhama ben
sadece salata yedımm:125::125::125::125:
tatlım ben ilk sayfaya baktım bakmasına da hatta ilk başlardan baya bi de okuduuumama ilk yazanlarla şuankiler biraz değişmiş bazıları gitmiş sanırım
ilk baştakilerden yeşil ile pınar hamile kalmışlar onlara da çok sevindim
allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallahsonradan gelip hamiş kalanlar da var onlara da tabii...
belinaycım kocanın hazırladığı yemek de bi başka tatlı olmuştur
tatlım ben ilk sayfaya baktım bakmasına da hatta ilk başlardan baya bi de okuduuumama ilk yazanlarla şuankiler biraz değişmiş bazıları gitmiş sanırım
ilk baştakilerden yeşil ile pınar hamile kalmışlar onlara da çok sevindim
allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallahsonradan gelip hamiş kalanlar da var onlara da tabii...
belinaycım kocanın hazırladığı yemek de bi başka tatlı olmuştur
ben nerdeyse bastan berı varımbızde kurallar varcnm uzun zaman gelmeyınce basak kıarca scıkartuyoo
ohh afiyet olsunnn aferin annem bu saatlerde sadece salata türleri ye![]()
evet kuzumm en sn onumde gofret var o bana bakyo ben ona demıstım ya ondanberıı cıkolata yemıyorum sanırım pazar gunuydu bı dun yarım gofret yedımm bugunde 1 tanecık yedım ama yıyecem sımdıı:18::18:
evet kuzumm en sn onumde gofret var o bana bakyo ben ona demıstım ya ondanberıı cıkolata yemıyorum sanırım pazar gunuydu bı dun yarım gofret yedımm bugunde 1 tanecık yedım ama yıyecem sımdıı:18::18:
kızlar ben de 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 yıldır çalışmalar var ama sonuç sıfır:26: