Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar herkese :16::16::16::16::16:
ben kabusla uyandım bugün çok korktum valla :18::18::18: yine bebeğimi kaybediyordum Allahım ne kötü uyandım kalbimin atışını bi duysaydınız sanki ağzımdan çıkacaktı :18::18: Allah bidaha yaşatmasın yaaa nasıl etkilendim

ben kabusla uyandım bugün çok korktum valla :18::18::18: yine bebeğimi kaybediyordum Allahım ne kötü uyandım kalbimin atışını bi duysaydınız sanki ağzımdan çıkacaktı :18::18: Allah bidaha yaşatmasın yaaa nasıl etkilendim

cnmmm allah göstermesin allah korusunnn bebeiniii cnmmmm

yok cnm neden küselim senin kankaların yok gelmedi bugün ya sohbet açmamıştır seni gülümmmmm:16:

ama açık sözlü olmandan dolayı kutluyorum seni cnm:46::46::46::42::42::42: ....çünkü ilk yazını gördüğümde bende aynı şeyi düşündümm yanii...tebrikler .....

iyi geceler nazommm...

günaydın ttatlım kız hepınız benım kankamsınız sadece gece arkdaslar olunca cevap yazmakdann uyku neyım kalmıyo:60: kalabalık olunca zaman gecıyoo dun herkez ısı vard sanırsam yavas gıdıyodu :60:

bebgım haıyr dıyelım hayır olsunn:16::16::16::16::16:

ay canım allahım ikiniziide korusun

selammm herkese:80:

canım bende espiri yaptığını sandım yada tam ne olduğunu anlamamıştır benim gibi onun için yorum yapmamıştır
zaten önemli olan burda ortak sorunumuz olan bebek aynı dili konuşmak anlaşmak
yoksa özürlüymüş değilmiş önemli değil yeterki kafamız özürlü olmasın düşünce açısından

ayyyy o kadar utandım ki anlatamammm:17::17::17: kızlar benim bedensel ya da zihinsel bir özrüm yok çok şükür ayyyy ama ben anladım kesin benim artık bir özrüm olduğunu o da anlatma özürlüyümmmmm :30::30::30:bak kaç kişi yanlış anladıysa bu iş benim beceriksizliğim:57:
ben yaşımın gerektirdiği olgunluğa erişemedim diye olgunlaşma özrüm var dedim ama o öylesine bi şakaydı yani ayyyy konuşmuyorum tamammmm gene batırmiim :6:

bende duydum doktorlar önerio pişik kremi yüzünü çok güsel yapıo sivilce kalmıo

öyleymiş canım dün belinay anlattı ben bilmiyomuşum bi tek sanırım çok şaşırdım ama pişik kremi ve yüz :53:

tatlım nerden neler çıkıyo bu gene iyi bundan 9 sene önce eşim demişti ki (çıkıyoduk o zaman) siz kadınlar güzel olucaksınız deseler yüzünüze salyangoz sümüğü bile sürersiniz demişti ben de ohaaa artık demiştim 3 sene geçmedi salyangoz salyalası kremlerine kadınlar deste deste para döktüüüü.. Ben de yıllar sonra denemiştim:82::9::9::9:

ayy ablacım cok uzuldumm :14::14: rabbım yardımcın olsunnn ıns bebgın tez zmanda gelırr:16: basak anlamamıstr yoksam sorardıı

belinaycım üzgünüm tatlım bak sen de yanlış anlamışsın ben anlatmayı becerememişim..öyle bişey yok canım benim ben iyiyim:16::16:
hep bu sanal yaşamdan :20: insan ses tonu mimikleri olmayınca çoookkk yanlış ifade edebiliyor kendini..:37::37::37:

selammm herkese:80:

ayyyy o kadar utandım ki anlatamammm:17::17::17: kızlar benim bedensel ya da zihinsel bir özrüm yok çok şükür ayyyy ama ben anladım kesin benim artık bir özrüm olduğunu o da anlatma özürlüyümmmmm :30::30::30:bak kaç kişi yanlış anladıysa bu iş benim beceriksizliğim:57:
ben yaşımın gerektirdiği olgunluğa erişemedim diye olgunlaşma özrüm var dedim ama o öylesine bi şakaydı yani ayyyy konuşmuyorum tamammmm gene batırmiim :6:

öyleymiş canım dün belinay anlattı ben bilmiyomuşum bi tek sanırım çok şaşırdım ama pişik kremi ve yüz :53:

tatlım nerden neler çıkıyo bu gene iyi bundan 9 sene önce eşim demişti ki (çıkıyoduk o zaman) siz kadınlar güzel olucaksınız deseler yüzünüze salyangoz sümüğü bile sürersiniz demişti ben de ohaaa artık demiştim 3 sene geçmedi salyangoz salyalası kremlerine kadınlar deste deste para döktüüüü.. Ben de yıllar sonra denemiştim:82::9::9::9:

güsellik için yapılır sonra çirkinleştin diolar kocalarımız fışşş onlar kendilerine baksınlar ben hiç denemedim ama pişik kremi en ideali

sabahtan bi çarşıya gittim geldim şimdide öğleden sonra günüm var oraya gidicem bi bakayım dedim sen neler yapıyon kuzum ?özledim seni kısssssssssss:23:

seray seray serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napıyon ben burdayım gittim geldim tatlım :10:

güsellik için yapılır sonra çirkinleştin diolar kocalarımız fışşş onlar kendilerine baksınlar ben hiç denemedim ama pişik kremi en ideali

doğru söylüyon cnm kocişlerin ağzına laf vermemek gerek ama biz kadınlar güzellik uğruna herşeyi deneriz dimi :12::32:

napimmm pazara gittik kayınvaldemle geldik kahvemizi içtik çubuklusundan fal kapattım yolladım bakalım ne diyecek derya abla;)

ohhhhhh afiyet olsun kuzum sana benim yerimede içseydin kıssss gerçi ben içcem günde ne zaman gitçeksem :52:kim fal bakıyo annem ?bende kapatayım:10:gelirim bakkkkk:51:

ohhhhhh afiyet olsun kuzum sana benim yerimede içseydin kıssss gerçi ben içcem günde ne zaman gitçeksem :52:kim fal bakıyo annem ?bende kapatayım:10:gelirim bakkkkk:51:

saol cnm benimmm...sanada günde afiyet bal şeker olsun...yarasın ama balkon olmasın;) internette baktırıom kısss derya abla fal die bi site var fincanın resmini çekip yolluom 15 dk sonra gelio fal sonucu :)) işte eğlence oluyo bana...:9::9::9:

Back
X