Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu arada selammmmmmmmmmmm SESSA VE HADİSKO nasılsınız kızlar?ben topiğin eski üyelerindenim sizinle ilk defa karşılaştım memnun oldum ben HÜRREM SULTAN herkes beni bilir tanır :21::21::21:

bu arada selammmmmmmmmmmm SESSA VE HADİSKO nasılsınız kızlar?ben topiğin eski üyelerindenim sizinle ilk defa karşılaştım memnun oldum ben HÜRREM SULTAN herkes beni bilir tanır :21::21::21:
hb canım bende memnun oldum çok yahşi gacılarsınız muhabbet güsel ah bide kocam gelip karışmasa biliorus diziden canım şu güselliğe bakkk

saol cnm benimmm...sanada günde afiyet bal şeker olsun...yarasın ama balkon olmasın;) internette baktırıom kısss derya abla fal die bi site var fincanın resmini çekip yolluom 15 dk sonra gelio fal sonucu :)) işte eğlence oluyo bana...:9::9::9:

sağol aşkım benim amannnnnnnnn sakın balkona dikkattt:45:hadi ya gerçektenmi kıs çıkıyomu bari dedikleri fala inanma falsızda kalma:52:hadi bakalım neler dicek sana söyle haaaaaa tmmmı?:27:

valla canım kağıda bakarım cvp yazarım hatırlamak istemedim şahıs oldundan gitme marsaya

hmmm yok canım gitmem zaten marsaya...bi hamiş kalsam doktor bulcam kendimede ondan soruom...okudum geçende yazdıklarını hatırlama bencede;)ben unıversale gidiodum muzaffer şengüle memnundum ama sorunlu bi hamilelik olunca balcalıya gittim...düşükten sonrada başkentte ebru tarım var ona gittim onu tavsiye ediolarda ben ilgisiz gördüğüm için gitmemeyi düşünüom..ortadoğuda bi doktor sölediler onuda çok kişiden duydum filiz kavi seçen bebişi koyarsak göbüşe ona giderim herlade...

bu arada selammmmmmmmmmmm sessa ve hadisko nasılsınız kızlar?ben topiğin eski üyelerindenim sizinle ilk defa karşılaştım memnun oldum ben hürrem sultan herkes beni bilir tanır :21::21::21:

evet kıslarrr hoşgeldiniz tekrardannn ;)

kızlarr merhabaa nasılsınızzz :3:
Ben istanbuldayım teysemle çay keyfi yapıyoruzzz...ama çokkk uykum war....

ohhh afiyet olsun moodcumm..uyumadınmı gece?

güsellik için yapılır sonra çirkinleştin diolar kocalarımız fışşş onlar kendilerine baksınlar ben hiç denemedim ama pişik kremi en ideali

ay herkes çok methediyor ben de alayım bari ama benim cildim kuru ne tip cilde iyi gelir bu pisişik?? sivilce de yok pişik de yok bende ama çok kuruuuu:31:

doğru söylüyon cnm kocişlerin ağzına laf vermemek gerek ama biz kadınlar güzellik uğruna herşeyi deneriz dimi :12::32:

merhaba hürrem sultanla konuşuyor gibi hissettim kendimi biraz heyecanlıyım kusuruma bakmayın..sizin birşey denemenize gerek yok sultanım her daim güzelsiniz:12:

aslında gerek yok çünkü biz her daim güselizz hıh
evet canım herdaim güzeliz her daim diskoooo ha diskooo :21::21:

gece çalıştım sabahladım bilgisayardan gözlerim şaşı görüyor beynim şişti bu berbat esprilerimi mazur görün :4: :16::16:

sağol aşkım benim amannnnnnnnn sakın balkona dikkattt:45:hadi ya gerçektenmi kıs çıkıyomu bari dedikleri fala inanma falsızda kalma:52:hadi bakalım neler dicek sana söyle haaaaaa tmmmı?:27:

walla çok baktırıom ben aynı şeleri sölüo bazen ama daha çıkmadı bişe sonuc gelsin kopyalarım buraya;) gelmiştir belkimm

iim canım sen nasılsın bu arada bugün beni teselli edin bakım :)

bende iyiyimm walla kayınvaldemde oturuom...hayyola nie teselli istion fransız kaldım ben kıss ...söle bakem derdini ederiz teselli ...ama en büyük teselliyi sen kendi kendine edicen..herneyse unut düşünme at kafandan...:34:

hmmm yok canım gitmem zaten marsaya...bi hamiş kalsam doktor bulcam kendimede ondan soruom...okudum geçende yazdıklarını hatırlama bencede;)ben unıversale gidiodum muzaffer şengüle memnundum ama sorunlu bi hamilelik olunca balcalıya gittim...düşükten sonrada başkentte ebru tarım var ona gittim onu tavsiye ediolarda ben ilgisiz gördüğüm için gitmemeyi düşünüom..ortadoğuda bi doktor sölediler onuda çok kişiden duydum filiz kavi seçen bebişi koyarsak göbüşe ona giderim herlade...

hoşbuldum kuzum ya muhabbet çok güsel ben nasıl gideyim şimdi serayyyyyyyyyyyyyyy:50:cnm istemedi ama mecburum para vercez ya:53:

bende özele gitçem kaynanayı yolım madem çok istiyolar versinler parayı gidicem muayeneye dr isimleri çok verdiler hayat tıp ibrahim beye git dediler giden bi akrabamız var olmuomuş şimdi 2 çocukalrı var bakalım

ay herkes çok methediyor ben de alayım bari ama benim cildim kuru ne tip cilde iyi gelir bu pisişik?? sivilce de yok pişik de yok bende ama çok kuruuuu:31:

merhaba hürrem sultanla konuşuyor gibi hissettim kendimi biraz heyecanlıyım kusuruma bakmayın..sizin birşey denemenize gerek yok sultanım her daim güzelsiniz:12:

gece çalıştım sabahladım bilgisayardan gözlerim şaşı görüyor beynim şişti bu berbat esprilerimi mazur görün :4: :16::16:

selam cnm benim sağol kıs ay beni şımartıyosunuz :21:mersi şekerim o sizin güzelliğiniz eeeeeeeeeeee sen kimsin tanışalım?:34:

belinaycım üzgünüm tatlım bak sen de yanlış anlamışsın ben anlatmayı becerememişim..öyle bişey yok canım benim ben iyiyim:16::16:
hep bu sanal yaşamdan :20: insan ses tonu mimikleri olmayınca çoookkk yanlış ifade edebiliyor kendini..:37::37::37:

:60: :60: :60: :60:
allahım yaa bende ozurlu anladım gelısemıyom demedınmı ya sen :60:

hoşbuldum kuzum ya muhabbet çok güsel ben nasıl gideyim şimdi serayyyyyyyyyyyyyyy:50:cnm istemedi ama mecburum para vercez ya:53:

VER BAKİM PARALARI HADİ GİTDE GEL GÜSEL GÜSEL YE MAMALARI :56::56::9::9:

FALIM GELDİ KISS BAK
Selam seray0307.Nasıl bir sıkıntı böyle bu ya fena sıkılmışsın için bu aralar baya bir kararmış bir insan seni bu aralar fena üzmüş ya.ince uzun bir yol çıktı sana sıkıntını sağa sola atmışsın bu yola çıkacaksın hayatının yolu bu hayat çizgin yani.bir devenin üzerindesin hayal ettiğin bir işin gerçekleşecek.Dağ var falinda kocaman bir dağ var.dağ engel demektir.Büyük bir engel çıkacak karsina.Bu engeli aşman senin birazda sansina bağlı.Ama aşacağını hissediyorum seray0307. Bununla birlikte. Çevrende anlaşamadığın bir insan var.Onunla bir kavga yaşayacaksın ve çok çok fena küseceksin tatlım onunla sakın kendini çok çok üzme.Bir kısa patika çıktı balık var yani kısmet para bir erkek eşin bu sanırım kısa bir patika yapacak parayla geri dönecek ve maddi durumun ferahlayacak.Birinden bir haber bekliyorsun sen.O haber çok yakın zamanda gelecek üstelik olumlu olarak gelecek şimdilik bu haberi baya çok yakın arkadaşlarınla paylaşma çünkü arkadaşlarının arasından bu haberi çekemeyecek insanlar var.Hadi şimdi fincanını yıka bakalım.

bende özele gitçem kaynanayı yolım madem çok istiyolar versinler parayı gidicem muayeneye dr isimleri çok verdiler hayat tıp ibrahim beye git dediler giden bi akrabamız var olmuomuş şimdi 2 çocukalrı var bakalım

hiç duymadım onu ...hadi bakalım git kıs özele nolcekk...madem istiolar olacak o kadar..nerde oturuosun?

süpersin vallhi güldürdün beni kızzz

walla çok baktırıom ben aynı şeleri sölüo bazen ama daha çıkmadı bişe sonuc gelsin kopyalarım buraya;) gelmiştir belkimm

bende iyiyimm walla kayınvaldemde oturuom...hayyola nie teselli istion fransız kaldım ben kıss ...söle bakem derdini ederiz teselli ...ama en büyük teselliyi sen kendi kendine edicen..herneyse unut düşünme at kafandan...:34:

wallahamı kıs hepmi baktırıyon seni gidi seniiiiiiiii tmm kıuzum kopyala bakalım neyse ben kaçtım kızlar size doyum olmaz ama telim çalıyo beni çağırıyolar nerde kaldın diolar gidem bari grşrüz hepinizi öptüm kocaman canlarım benim beni özleyin iyimi :54::54::54:sizi seviyorummmmmmmmmmmmm:21:

Back
X