- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
ay maşallah tatlım sana yaaa... işte bak ben de böyleydim ama artık yapamıyorum noldu bana bilmiyorum ama ben zaten eskiden de sabahın köründe kalkıp yapmazdım hep çalıştığımdan hep akşam ve haftasonuuu..
sen şimdi bi bana klasik bi gününü anlatsana şöyle temizlik sırası ben bi gaza geleyim![]()
bir de sabahın körü dediğin kaç mesela siz müstakil evde mi oturuyosunuz canım ben gürültü olucak diye ne gece ne de sabah çok erken yapamıyorum çok da ince düşünmemek lazım sanırım di mi![]()
canım öncelikle apartmanda oturuyorum altım dükkan ve boş üsttekilerde çalışıyor. Sabah 6 veya 7 gibi fırlarım acil işim varsa yoksa oğlanı sabah okula yolladıktan sonra biraz daha yatarım. Kalkıp yatakları kapatırım evi iyice havalandırırım. Kahvaltımı mutlaka yaparım. Evim genelde akşamdan toplu olur. Bulaşıklarımı yıkarım haftada 2 defa evi dip bucak siler süpürür toz alırım. wc lavaboları hergün domestoslarım

Akşam eşim 18,30 gibi gelir o geldiğinde soframız hazır olur yemeğimizi yeriz bulaşıkları makinaya dizer çay demlerim

biraz sohbet eder çay içeriz dizilerim varsa izlerim oğlum akşam erken yatar bende uyumadan önce mutlaka evi toplar öyle yatarım.
Bu klasik bir gün
her cumartesi pazara giderim
pazartesi günleri dip bucak temizlik ve ütü günümdür