canim seninkisi deger verdigin icin yaptigin seyler, özveri, emek bunlarin hepsi.. ama anlamiyorlar snaiyorlarki görevimiz mecburuz.. kaynanam da bana dedi tartisirken el kizi diye, aha iste düsüncenin temeli simdi cikti aciga dedim kendi kendime, daha ne denirki bunun üstüne.. ne olursan ol mervecim ister hakim ister savci ister dr ögretmen ne olursan ol, gelinsen eger o is orda bitti.. bi insanin kafasini degistirmezsin ki. hele gelin olarak ne haddimize

bir sey bildigimiz yok zaten, onlar gelmisler elli yaslarina onlardan iyi mi bilcez??? mantik bu.. bunu asmak imkansiz cünkü islerine böyle geliyor..
simartma konusunda haklisin ama.. biz ilk basta birlikte oturduk ama neler cektim hem de her konuda.. bak kücük bi örnek: esim bi gezdi geldi, oturdu, ayaklarini uzatti, kaynanam hic üsenmedi kalkti, ayaklarini kokladi esmin, bu ne les gibi kokuyor dedi, gitti temiz sorap getirdi, ayagindan cikardi, yenileri giydirdi...... yaninda söyledigi laflari hic demiyorum bile... bir de hepsi bir bana bi bakiyor görmelisin sanki benim görevim de o caorabi o sekil degistirmek, ben yapmadim da kaynanam halen ilgileniyo gibi... ay neyse yine icim kabardi.. böyle böyle esimin olmadik islerin yaptim bi süre.. simdi daha yeni yeni arada bi corabini cikarinca götürüp sepete atar cok sükür..