- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Şimdi eşten eşede fark var canım senin eşinin ilgisini çekiyo demekki o cici şeylerah canım yaa seninde işin zormuş vallaa ne diyim allah sabır versin size arkadaşlar neyseki eşimdende ailesinden yanada hiç bi sıkıntım yok hepside çok iyiler allah bozmasın aramızıböyle bende gördükçe tırsmıyom diil ama uzağız kıymetliyiz valla
bencede çok çımartmamak lazım ama dayanamıyozkii kıyamıyoz koşuyoz her işlerine ama ben işi sıkı tutuyom arkadaş seviyomda dövüyomda hesaabı benim borum ötüyo evde canım cicim diyom dediğimi gene yaotırıyom istemese bilee kız sende accık kur yap kocanaa tüm sevimliliğini güzelliğini takın sokul aşkınaa aşkıım hadi bebeğim beni birazcık gezdir az yürüsek gene yeer bak çok kilo alıyorum çirkinleşicem soonraa ya beğenmessen benii hadi bize biraz değişiklik olur bitanem yaa lütfeen el ele gezmeyi özledim senle dışardaa vs. kandır işte kızım yaa otur kucağına öp kokla kandır daha ne deyim ben sana hangi erkek hayır diyebilirki böyle şeyleree baktın gene olmaz diyoo ama gelince sana güzel bi masaj yaparım seninle duşa girerim veya sevdiğin bi yemeği yaparım falan de kandır işte ne biliim kadınlığını kullan accık annem meselaa gecesine seksüü cicilerimi giyerim sana unutulmaz bi gece yaşatırım falan di bak nasıl hemen götürüyo dötünden ayrılmıyoootecrübe konuşuyo kızım yaa boğuşurken terledim diye badimi çıkardımda çamaşırlarımı görünce uyku muyku kalmadı vallaa atladıydı bu gece hemen üstüme bu seferde ben kaçtım iyicene iştaha geldiydi herif bak en güzel uyku açma yöntemi bu meselaa giy cici çamaşırları süslen kokular sür geç karşısına hangi erkek sence hayır diyebilirkii
bak nasıl ilgileniyo ozaman ne istesen yaptırırsın vallaaa
![]()
Benim eşim fazla farketmez işte onları umursamaz olduğu için onu bile görmez
Kız yapıyorum ne şebeklikler ne şirinlikler ohooo
Bi beişimiz olaydı aslında onunla ilgilenirdik oyalanırdık
Sevgimiz ilgimiz ikiye bölünürdü demii