Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyom kızlar bu haber bana yetti :1::1:
sonra gelebilirsem gelirim çok mutlu oldum yaa :21::21::21::32::32::32::32:

bu ara dikkat et canım yapılması gerekenleri biliyorsundur gerçi hadi bakalım güzel haberlerle inşallah.

dikkat ediyorum canım ama ben bugun ovulasyon testi yaptım yine net cift cizgi cıktı henuz catlamadı heralde yumoş ne zaman catlarki bi bilgin varmı sevinccim :26::26:

tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum:32::32::32::32::32::32:

ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................

abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....

24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım

2 adet net mi net çizgi belirdi:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

hemen kan vermeye gittim:10::10::10::10:

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm:50::50::50:

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti:16::16::16::16::16::16: sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.

meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.

inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem

çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.

hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben

yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.

net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor:4::4::4:

daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde

bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü:1::1::1::1:

şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10:

:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:BAŞAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK:49::49::49::49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:118::118::118::118::118::118::118:

allahım resmen içime doğmuş evelsi gün üye oldum baktım listeye kesin hamile:nazar: bu kız dedimmmmm:ssz:
gecikmişsin tamam ama başka bi histi sanki hamişsin gibi geldi:16::16:
çok çok çok sevindim senin adına allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin canım çok çok çookk sevindim senin adınaaaaa:118:

ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................

abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....

2 adet net mi net çizgi belirdi:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti:16::16::16::16::16::16: sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.

meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.

inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem

hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben

net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor:4::4::4:

ayyyyy başaaaaaaaaaaaaaaakkkk yemin ederim tüylerim diken diken olduuuuuuuuuu çok sevindim canım benim yaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar: valla gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin çokk güzel bi haber ,,bak dinlen bol bol ayaklarını uzat tamammı yorma kendini ilk zamanlar çok hassas olur...Allah hepimize nasip etsin, bunca yıllık bekleyişine değdi demekki kuzum yaaaaaaa Ankara sana uğurlu geldi:1::1:

merhaba kızlar:21::21::21: süper haberler gelmiş ne güzel ay sevincimden ağlıcam şimdi yaaaaaa:17::9::16:
allah bütün isteyenlere tez zamanda sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşşşşşalllahhhh yarabbim:5:

ben bu kızın ""kaynanamın pala bıyıkları"" diye bi topikini okudum yanlışlıkla tesadüfen gülmekten çatladım geberdimmm :9::9:
çookk uzun zaman sonra burda gene tesadüf gördüm ama tanıdım hemennnnn

sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün kız başakkkk güldürdü zaten en güzel hediyesini verdi inşallah kucağına da sağlıkla almanı nasip etsin:nazar::nazar:

ben çok tuhaf oldum yaaa kızlaaarrr valla ben heyecanlandım okurken mucize hala tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu vee suan o kadar çok istiyorumki bende hamile olmayı anlatamam.... ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN.çok güzel bi duygu bu inşallah tüm hamişlerimiz bebeklerini kucaklarına alırlar... kalan bizlerde en kısa zamanda hamile oluruz...

kızlar ben de temizlik yapıyorum (sevinç dün başlıcaktım ya dün bugün misafir vardı hep anam sanki bekliyolarmış biri gitti biri geldi bi türlü başlayamamıştım akşam 6 da başladım:9:şimdi öylesine 5 dk gireyim dedim anam bi açtım bu haber son sayfada taze yazılmış :16:

gene çıkıp devam etmem lazım ödevlerimi bitirmem lazım :10::10:

hepinizi öpüyorummmmm:16::16::16::16: bakalım 1 gün oldu buraya geleli 1 haber inşallah hergün 1 haber alırız bööyyyleeeeeeee:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

BASAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK YAAAAAAAAAA BU OKUDUKLARIM DOGRU MU AAAAAAAAAA ALLAAHIIIMMMMMM GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM BENIM :52::52::52::52::52::52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu kiz gelmez de simdi :52::52::52::52::52::52:

2 adet net mi net çizgi belirdi:53::53::53::

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm:52::52::52:

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti:16::16: sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16: adaşım kuzum çoooookk mutlu oldum canım ya okuyunca nasıl heycanlandım dualarımız kabul oluyor tek tek inşallah herkes hamiş kalacak hadi arkamızdan da sen doğur :9::9: dönünce hemen dr a git folicasit al hemen içmeye başla ayyyy çok heycanlııııı çok :29: :29:mutluyummmmmmmm:21::21: Allahım sizi korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:16::16::16::16:
selam kızlar bende dün catlatma ignemi oldum hayırlısı allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş...
inşallah canım dualarım seninle inşallah sendende duyacaz güzel haberi :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16: adaşım kuzum çoooookk mutlu oldum canım ya okuyunca nasıl heycanlandım dualarımız kabul oluyor tek tek inşallah herkes hamiş kalacak hadi arkamızdan da sen doğur :9::9: dönünce hemen dr a git folicasit al hemen içmeye başla ayyyy çok heycanlııııı çok :29: :29:mutluyummmmmmmm:21::21: Allahım sizi korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:16::16::16::16:

inşallah canım dualarım seninle inşallah sendende duyacaz güzel haberi :16:

amin canım cok sagol rabbim yüzümüzü güldürür hayırlısıyla inş...:54:nasılsın tatlım ...

dikkat ediyorum canım ama ben bugun ovulasyon testi yaptım yine net cift cizgi cıktı henuz catlamadı heralde yumoş ne zaman catlarki bi bilgin varmı sevinccim :26::26:

canim catlatma ignesi olduysan onlar lh hormonu icerdigi icin testleri etkilerler.. yani öyle biliyorum, o yüzden testleri dikkate alma ama yine de calismani ihmal etme :54:

Son düzenleme:
canim catlatma ignesi olduysan onlar lh hormonu icerdigi icin testleri etkilerler.. yani öyle biliyorum, o yüzden testleri dikkate alma ama yine de calismani ihmal etme :54:

tamam canım cok sagol cevap verdigin icin...doktorum 3 gün calışma yapın dedi o günler cok önemliymiş bakalım hayırlısı allahtan inş güzel haberler veririm:16:

tamam canım cok sagol cevap verdigin icin...doktorum 3 gün calışma yapın dedi o günler cok önemliymiş bakalım hayırlısı allahtan inş güzel haberler veririm:16:

insallah canim güzel haberler verin de moraller toplansin biraz ümit olsun kalanlara da.. allahim saglicakla nasip etsin bebeklerimizi, basaga cok sevindim ama bi arkadasimin da haberini almistim daha önce aklima o geldikce de icimi tutamiyorum offffffff allahim sen büyüksün...

insallah canim güzel haberler verin de moraller toplansin biraz ümit olsun kalanlara da.. allahim saglicakla nasip etsin bebeklerimizi, basaga cok sevindim ama bi arkadasimin da haberini almistim daha önce aklima o geldikce de icimi tutamiyorum offffffff allahim sen büyüksün...
inşallah yakında bizde hamile oluruz canım yaaa...Allah büyüktür...

hadi arkadaşım bi güzel haberde senden alalım o zaman yakınlarda;)
amin canım inş ama hepimiz güzel haberler verelim hayırlısıyla inş :))
sağol canım iyiyim Allah şükür biraz belim ağzıyor okadar sen nasılsın canım benim ?
bende iyiyim cok şükür canım sadece idrarda enfeksiyon olmuş wc ye gittigimde yanma oluyo biraz onun sıkıntısı var...

amin canım ya hepimiz güzel haberler verelim inş bende hamiş haberi aldıkca cok seviniyorum bizlere umut oluyo rabbim yüzlerimizi güldürsün :49:

Back
X