- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
benim ismim ...... cnm![]()
benimkide görüldüğü üzree Merve:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ismim ...... cnm![]()
kıslar soğan kürünü ben yaptım sıcak içtiğim sürece kokusu falan hiç rahatsız etmedi ama reglide 1ay geciktirdi bilmiyorum işe yaradımı ama ben aşılamayla hamiş kaldım
cnm bende pcos var 2yıl önce klomenle hamile kaldım erken dogum oldu vs. sonra tekrar bebek istedik kac kere klomen kullandım yok işe yaramadı sonra aralık ayında aşılama yaptırdık tutmadı ve şubatta tekrar aşılama yaptırdık tabi bu kez istanbul tüp bebek merkezinde ARET KAMARa sonuc hamıleyım![]()
Kız belkide o vesile olmuştur ay umutlansammı bu ay banada şifa olur inşallah![]()
allah tamamına erdirsin cnmmmmm
ben yumurtluyorum ama tutmuyo işte aşılama yaptırabilirmiyim acaba :44:
memnun oldummmm gülümmm![]()
Eşinde bi,r sorun varmı?allah tamamına erdirsin cnmmmmm
ben yumurtluyorum ama tutmuyo işte aşılama yaptırabilirmiyim acaba :44:
memnun oldummmm gülümmm![]()
inş canım.bilmşyorum duydunuz mu ama baranca ursului die bi tentür var kullananlar hamiş kalmıs eger bulma ımkanınız varsa aşılamadan önce bunu kullanın derim ben ama ilaç teee romanyada
Hee duydum canım o ilacı ne işe yarıyomuş ki
valla canım bütün kadın hastalıklarına erkekteki sperm yetmezliğine hareketsizliğine sebepsiz infertilitele kısacası bebiş olması için herşeye iyiymiş kullanan cok burda ben bulamadım o yüzden kullanamadım
cnm 26 yaşında 18 aylık ewli hiç korunmamış biriyim weee beklemekten çooookkk yoruldummmmmkac yasındasın kac yıllık evlısın kı cnm dr banada beklersen olur dedı ama cok zor oda bende beklemek ıstemedım
cnm eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama olmuyo işteeEşinde bi,r sorun varmı?
Yaptırabilirsiniz aslında ama doktorun ne diyor?
1.5 yıllık evlisiniz demi
cnm 26 yaşında 18 aylık ewli hiç korunmamış biriyim weee beklemekten çooookkk yoruldummmmm
cnm eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama olmuyo iştee
2 kere oluşma ewresindeyken tutunamadan regliyle gitti
18 ay oldu cnm altaki çizelgeme bak
kendi dr.ma uzun zamandır hiç gitmedim gitsem direk tedawiye başlar çünkü 1 sene bekle olur senin diordu hala olmadıı
bende gözümü zor açıyorum ..
cnm 26 yaşında 18 aylık ewli hiç korunmamış biriyim weee beklemekten çooookkk yoruldummmmm
cnm eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama olmuyo iştee
2 kere oluşma ewresindeyken tutunamadan regliyle gitti
18 ay oldu cnm altaki çizelgeme bak
kendi dr.ma uzun zamandır hiç gitmedim gitsem direk tedawiye başlar çünkü 1 sene bekle olur senin diordu hala olmadıı
bende gözümü zor açıyorum ..