- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sıra bizde başakkk o haberi alırken nasıldın çok merak ettimdüştünmü bayıldınmı kıss

darısı başımıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıra bizde başakkk o haberi alırken nasıldın çok merak ettimdüştünmü bayıldınmı kıss
kız hadiye kayboldun gittin ayol karşılaşamıyoruz bakhele
sessa canımtakdikler işe yaradımı
iyi haberlerinizi bekliyorum![]()
hiç sorma cnaım yaa dün bi kapı çaldı çalış o çalış komşunun biri güsellik ürünleri ürünleri tanıtımı için çağırdı 5 dk nolur gelirmisin çıktım mahalleye evin yolunu bulamadım biri ordan çağırıo biri burda nolur bizdede kahve içelim kendimi yıllarca mahalleye çıkmamışım gibi hissettim özletmişim kendimi tühh
Selam milletben geldim özledinizmi benii
3 gündür kocişkom akşamlar evde olduğu için pek giremedim bugün nöbetçi nasılsa gece bol bol sohbet ederiz neyse ee siz naapıyonuz nasılsınız bakalım?
![]()
bengisu başakk hamile ayol duydunmu![]()
Neeeeeyay inanmıyorum yaaa hahayt işte bu güzel olmuş sonunda ondan bundan istemekten vaz geçip kendi yapmış haa
ay çok sevindim yaa :119: demek bebişi annesinin işten çıkıp tatilde kafa dinlemesini bekliyomuş demekki yaa
ay hayırlı olsun yaa tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallaaah
![]()
selam kızlar nasılsınız...
valla ben çok iyiyim başakk ın hamilelik haberi beni çok mutlu etti
darısı başlarımıza ...
evet yoktun kaç gündür
en son takdikleri verim yok olmuşsun
dedim kesin bu iş üstündedir![]()
he vallaa her gün iş üstündeydiikay amin vallaa bide bis kalabilsek süper olurduuu
darısı hepimizin başına innşallaaah
evet yaa bende hem şaşırdım hem çok mutlu oldum en çokda başak hanım ondan bundan bebiş istemekten kurtuldu ona çok seviniyom
eh artıkın yeni evlerinede geçebilirler heralde bu bahaneylede belkim kaynanasıgil razı olur hee bak inşallah hayırlara vesile olur bu bebişlerii
![]()
hoşgeldin kendi adıma iyiyim sen nsaılsın![]()
ayy ne güzel yaa 1 buçuk ay olmuş bebişi dimekki allah allah ne ara yaptılarkii?amin inşallahhhh
kendiside şok taydı dün
6 haftalıkmış bebişi kandada baktırmış maşallah değeri yüksek![]()
selam kızlar nasılsınız...
hoşbulduk canım bende iyiyim sagol...hamiş haberi aldıkca daha iyi oluyorum darısı başımıza inş
![]()
ayy ne güzel yaa 1 buçuk ay olmuş bebişi dimekki allah allah ne ara yaptılarkii?hiçte dimediydii görüyonmu saman altında su yürütmüş bizimkisi tembeliz çalışmıyoz halvete diyip duruyodu meğersem bebiş yapmışlay yaa
ama ühüüü bende istiyooom
bende iyiyim canım sen nasılsın?![]()
tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum
ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................
abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....
24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım
2 adet net mi net çizgi belirdi
hemen kan vermeye gittim
sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm
hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm
belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demiştisağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....
size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.
meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.
inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem
çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.
hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben
yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.
net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor
daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde
bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü
şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm![]()