Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet hemen benim evin köşesine açıldı çok iyi oldu türkiyenin her yerinde var
ben hamile kaldığımda sabah 8 de kalkıp sütümü içip ilacımı içip geri yatıyodum sonrada eşimle kalkıp kahvaltımı yapıyodum
çünkü ne kadar istesemde erken yatıp erken kalkamıyodum eşim hep geç gelip geç gittiği için bende öyle bir çözüm bulmuştum

bende mi ööle yapsam nazo. çünkü erken kahvaltı şart. çok ilginç sabahları karnıma fena sancılar giriyor. kahvaltı yapınca geçiyor sancılar:26:

en iyisi bende bişiler atıştırıp yatıyım.

banada bi çözüm bulsana nazo yaaa. sütten iğreniyorum içmek istemiyorum napçam

bende mi ööle yapsam nazo. çünkü erken kahvaltı şart. çok ilginç sabahları karnıma fena sancılar giriyor. kahvaltı yapınca geçiyor sancılar:26:

en iyisi bende bişiler atıştırıp yatıyım.

banada bi çözüm bulsana nazo yaaa. sütten iğreniyorum içmek istemiyorum napçam

sende meyva suyu iç aradada süt içersin

doğal meyve suyunu nerden bulam:31:katlıkı meyve suyu içmiyom artık. ama bütün hamişler süt içmek zorundamıııııı. sdişlerim çürürmüşşşş:19:

doktoruna sor süt içemiyorum onun yerine peynir yoğurt yesem olurmu diye
doğal meyve suyuda zor anca meyvasını kendin alıp sıkarsın

doktoruna sor süt içemiyorum onun yerine peynir yoğurt yesem olurmu diye
doğal meyve suyuda zor anca meyvasını kendin alıp sıkarsın

haklısın. zorlsam içiyorum ama neden zorliyim kendimi midem bulanıyo. doktora bi sorıyım.

bengisuda kaçtı zati. ben çıkıyom nazocum sana daserin geceler diliyorum kocam geldi gelicek. eli gagasındadır:31:

haklısın. zorlsam içiyorum ama neden zorliyim kendimi midem bulanıyo. doktora bi sorıyım.

bengisuda kaçtı zati. ben çıkıyom nazocum sana daserin geceler diliyorum kocam geldi gelicek. eli gagasındadır:31:

kocan şimdimi gelecek bende sabaha kadar çalışacak sandım iyi bari
bende çıkayım benimkide gelir sana iyiy geceler

ay nazo ya sen iyiki varsın bi abla olarak sana sorular sormak çok hoşuma gidiyor. sende en ciddisinden yanıtlıyorsun.

ve ben hiç bi ablaya adıyla hitab edememiştim :14:sen hariç:29::29:aslan nazommmmm

doğal meyve suyunu nerden bulam:31:katlıkı meyve suyu içmiyom artık. ama bütün hamişler süt içmek zorundamıııııı. sdişlerim çürürmüşşşş:19:
evet canım içmek zorundasın bol bol süt ayran iç peynir yoğurt falan ye özelliklede ara öğünlerinde ye sütü ballı muzlu süt yapıp içebilirsin meselaa yada ne biliim nesguik yapabilirsin milkshake yapabilirsin vs. seçenek çok nasılsa canım :34: meselaa ayranda içebilirsin bol bol serin serin ooh sıcakta süper gidiyooo yoğurtlu makarna falanda yap mesela bazen kendine :34:

ay nazo ya sen iyiki varsın bi abla olarak sana sorular sormak çok hoşuma gidiyor. sende en ciddisinden yanıtlıyorsun.

ve ben hiç bi ablaya adıyla hitab edememiştim :14:sen hariç:29::29:aslan nazommmmm

bildiğim kadar yanıtlarım keşke daha çok yardımcı olabilsem, benimde hoşuma gidiyor bildiğim bilgileri paylaşmak
sende iyiki varsın iyiki tanımışım seni :38:

iyi aksamlar hanimlar...hoppala ben gelince hepiniz gidiyorsunuz yaaa, ne cok koca seven cikdinizzzz..hmmm...seyy ben bennn rahim filmi cekilmek istiyorum. ama ne zaman cekileyim karar veremiyorum :(((

aaa hain sevinç badem yağı didi bana . demekki tüğylerim çoğalsında orman adamına dönüyüm diye dediiiii:41::41::41:kıskanç karııııı.
tşk ederim bengicimmmmm:38:dostum benimm:29:

ahahah dönermi dönersin deermişin :1::1: kuzum badem yağıda kullanılabiliyo kızın günahını alma ama ben pek tavsiye etmem çünkü saçı tüyleri falan besliyo çatlakları önlüycem derken tüylenme sonra zaten hormonlar yüzünden tüylencen çabuk çıkcaklar falan iyice kötü olma sonra :34: bende badem yağı aldım ama saç için ona çok iyi geliyo :34: badem yağını duymuştum biçok kişiden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin onu

yapışkanlı bandıyla birlikte a101 den aldık 3.95 liraya 130x150 cm
çook teşekkür ederim ama daha a101 gelmedi burayaa yeni yapcaklar sanırım ozamanada ben gidiyom neyse gittiğim yerden alırım bende artıkın :34: hem zaten tüllerimi perdeliri uzun aldım ben sinekler giremesin diye bayaa faydası oluyo onun :1::1:

aa kuzum yaa acaba nası bi duygu hareketlerini hissetmek:16: benimde çok şükür çok rahat geçti şimdiye kadar hamileleiğim. ama bende uykuda yok:53:ben normal değilim:55:

çok güzel bi duygu kociş resmen başımda nöbet tutuyooo. benimde normal bi hamile olduğum pek söylenemez. kilo aldınmı bu arada.

kaçmadımkii faceteydim bi bakam didiydim ama şimcik kaçıyom biraz kitap okur yatarım artıkın :1::1: hadi iyi geceler hatunlaar hoşçakalıın :21::21::3::3:

günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemiş :110: küsüyom size
hem dün doğum günümdü benim :19::19:
doğumgünümde kırmızılarımda geldi :1::1:
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok :63:
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyor :63: kıllanma yapmadııı :110:
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz :110:
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

peygamberimizin adı olduğu için canım,dedelerin isimler farklı

geçmiş olsun nikolaycım,hayırdır kim rahatsız
sana da geçmiş olsun ayrıca

ablam canım daha 32 yaşında menepoza girdi ve çocuğuda yok 7 senelik evli olmadı duyunca fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ona üzüldüm.
kimbilir hangi topikteydim:18::9:

canımmmmmm çok sevindimmmm inşallah Allah tamamına erdirsin gelişmeleri paylaşşşş:16::16:

:16::16::16:

:53::53::53:

:69::69::69::123::123::123:

sen aşk gözlüklerini takmışsın nazocum gözün başka bişi görmemiş:103::103::103:

ayyyyy:30::30:ilaç kullanabiliyomusunnnnn

hayır ilaç yasak bize canım zaten ben normalde de kullanamıyorum ben ağrı kesici ve antibiyotik içince gözüm ve dudağım şişiyo doğumda ne yapacam onu düşünüyorum.
canım doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki varsın.

bu arada günaydın ve ben ne yapacam onu düşünüyorum yarın eşimin akrabasının düğünü var yakın bende gidecem önce kayınvalidemgile ordan düğün salonuna gidecez ama ben gribim kayınvalidem çok korkuyo gripten oğlu bi grip olsun yanaşmaz hadi beni eve alamasa şimdi:1:

iyiki doğdun canım oğlun ve kocişinle mutluluklar:38: