Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ağlamak istiyorum yaa bütün hayallerim suya düştüüü :14::14: malatyada pötürge diye bi yere çıkmış tayinimiz merkeze 74 km yakınlıkta döt kaday bi yer 4800 nüfusu vaymış işte köyleriyle berabeeer ooof off sobalı evde naapcam ben yaa sobadan kuytuldum diye seviniyodum taaam gene sobamı yakcam ben yaaa :14::14: hemde orası soguk memlekeeet hamile falan kalmayı falan düşünüyodum gidince nasıl olcak bilmiyom öylede yaa bi başıma nasıl baş etcem sobayla falaaan :14::14::43::43: burda akşamları biraz yakıyoduk yetiyodu orda öylede olmayacak ooof offf... ben istemiyom pötürge falan yaa ditmiyom işteee :84::84:

ferro hem demir hemde kan ilacı canım.bana anasağlığı verdi bende kendi dr danıştım dr kanın iyi dedi iç içme sen bilirsin dedi geçen gittiğimde de kan ilacı içiyomusun dedi bu arada sara abla nasılsın dedim cvp vermedin galiba görmedin.

alırda ama korkar benden:18: sara abla nasıl sın bakalım

gözümden kaçmış kusura bakma canım ben iyiyim sen nasılsın

canım menim Allah hep böyler mutlu etsin seni sabah kalkıp kahvaltı yapacaksın tabi artık senin devrin bitti bebeğinin devri başladı bunu kabul etsen iyi olur başak hanım

beslenmene dikkat et canım süt içmek istemiyomuşsun bol bol peynir yoğurt ye ayran iç aynı görevi görür merak etme hergün yumurtanı ye bol sıvı al meyve sebze ye canım
içimi rahatlattın vallahi ablacım sağolasın . bol bol ayran içiyorum zaten soğuk soğuk ohhhhh:16::16::16::38:
sara abla nasılsın :38: bende süt sevmiyorum yoğurt daha iyi geliyo inşallah hayırlısıyla doğarlar şimdiden tırsıyorum ben nasıl olcak süreç diye:18:
aha sütü sevmeyen bi karı daha:40:

süte karşıyızzzz bilim adamları bi araştırma daha yapıp sütün hamişlere zararlı olduğu gerçeğini açıklasınlar:kkk::kkk::kkk:

buzlukta etler donmaz mı

süt içmesek olmaz mı:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
ferro hem demir hemde kan ilacı canım.bana anasağlığı verdi bende kendi dr danıştım dr kanın iyi dedi iç içme sen bilirsin dedi geçen gittiğimde de kan ilacı içiyomusun dedi bu arada sara abla nasılsın dedim cvp vermedin galiba görmedin.
nikocum ferrumfort kullandınmı:26:
Ağlamak istiyorum yaa bütün hayallerim suya düştüüü :14::14: malatyada pötürge diye bi yere çıkmış tayinimiz merkeze 74 km yakınlıkta döt kaday bi yer 4800 nüfusu vaymış işte köyleriyle berabeeer ooof off sobalı evde naapcam ben yaa sobadan kuytuldum diye seviniyodum taaam gene sobamı yakcam ben yaaa :14::14: hemde orası soguk memlekeeet hamile falan kalmayı falan düşünüyodum gidince nasıl olcak bilmiyom öylede yaa bi başıma nasıl baş etcem sobayla falaaan :14::14::43::43: burda akşamları biraz yakıyoduk yetiyodu orda öylede olmayacak ooof offf... ben istemiyom pötürge falan yaa ditmiyom işteee :84::84:
:57: benm evimde sobalı olcak hemde bebişle napcam bilmiyom . şımarma havası güzeldir oranın:16::16::16:

içimi rahatlattın vallahi ablacım sağolasın . bol bol ayran içiyorum zaten soğuk soğuk ohhhhh:16::16::16::38:

süte karşıyızzzz bilim adamları bi araştırma daha yapıp sütün hamişlere zararlı olduğu gerçeğini açıklasınlar:kkk::kkk::kkk:

buzlukta etler donmaz mı

süt içmesek olmaz mı:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

:57: benm evimde sobalı olcak hemde bebişle napcam bilmiyom . şımarma havası güzeldir oranın:16::16::16:
hıı çok güzelmiş kışın sorma yolları falan hep kapanıyomuş çok soğuk oluyomuş dağın eteklerindeki yerden ne beklersinki zaten inanki sinirimden oturmuş ağlıyom yaa lojmanlarda doluymuuuş :14::14::43::43::84:

buzlukta etler donmaz mı

başak bende ayran içiim bari kız sütle aram yok:) sonra ayran içip ayrı düşmeyek:52: kuzum menim:38:

buzlukta etler donmaz mı

başak bende ayran içiim bari kız sütle aram yok:) sonra ayran içip ayrı düşmeyek:52: kuzum menim:38:

buzlukta etler donmaz mı

günaydın hanımlarrr nasılsınız bakiiimmmm
dün yoktum kimseler farketmemiş :110: küsüyom size
hem dün doğum günümdü benim :19::19:
doğumgünümde kırmızılarımda geldi :1::1:
başak karısı demek sordunlarını en ciddisinden nazo cevaplıyooo
biz cevaplıyamıyok :63:
ben badem yağı kullandım tecrübe konuşuyor :63: kıllanma yapmadııı :110:
sen inanma güvenme sorma taammı :99:
batımıda değiştir 13 temmuz yaz :110:
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım :16::16: daha çok yazaydım ama moyalim bozuuuk :14::14:

buzlukta etler donmaz mı

hıı çok güzelmiş kışın sorma yolları falan hep kapanıyomuş çok soğuk oluyomuş dağın eteklerindeki yerden ne beklersinki zaten inanki sinirimden oturmuş ağlıyom yaa lojmanlarda doluymuuuş :14::14::43::43::84:

beni zorlayan ay 2. ayı 3 cü aya bağlayan zaman çünkü bulantım çok vardı 5. aydan sonra rahattım ama bu seferde mide asiti çıktı o en kötüsü hala devam ediyo eskiden saç çıkarıyo derlermiş ama öyle diil tabi mide reflü asit yapıyo oda boğazı rahatsız ediyo. valla ben duyduğum kadarıyla yokuş çıkmak doğumu kolaylaştırıyomuş. bol su en önemlisi inş normal doğururuz en sağlıklısı en iyisi ve benim iki aydırda sütüm geliyo herkes diyoki sütün bol olacak inş öyle olur. tabi normal beyaz süt diil sarımsı bişiy. bol yürüyüş yüzmek çok iyi spormuş.karnını okşayıp bebeğinle konuşmak eşin ve sen bunu anlıyomuş. bide şunu duydum doğduktan sonra babasi yada sen çıplak olup hem kendin hemde bebeğin ona sarıldığın zaman yani ten tene değerse bebeğe güven geliyomuş.

bulantıdan kurtuluş yok anlaşılan ama çok ilginç babasıyla konuşmaya başlayınca seni ve babayı doğduktan sonra sesinden tanıması,tatlım teş ederim bilgiler için anlaşılan senin sütün çok olcak bide küçük göğüslülerin sütü çok olurmuş bende öle duydum:54:

bi merdivenlerden yuvarlanmıştım ya o zaman gittim bebek var diye hiç bişi yapamadılar. bi tek bacaklarımı pansuman yaptılar. mesala dün eşim dr gidek dedi bende gitsek ne yapacakki dedim oda haklısın dedi yani evde çekiyorum hastalığı dr gitmiyorum.
canım yaa ballı limonlu çay iç sende hem boğaza iyi geliyo hem gribe tavsiye ederim mutlakaa 1 limonu sık 2-3 yemek kaşığıda bal koy içine kaynar su dök karıştır öyle iç onu canım çay gibi tadıda limonata gibim oluyo :34: sabah akşam iç bişiiciin kalmaz bikaç günde :34: neyse ben kaçtım kızlar evi toplıycaz biraz hoşçakalıın :3::14:

hacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..

canım beterin beteri var başa gelen çekilirmiş benim evimde sobalı üstelik 6 senedir kullanıyorum
soğuk bir memleket olduğu için gece gündüz yakıyorum yeni evliykende yaktım hamişkende
bebek olduktan sonrada büyütürkende şimdide heeeepppp yakıyorum..
Bu arada kız kardeşimin eşi ast subay 6 senedir bursadaydı tainleri HAKKARİ ye çıktı. :110:
şimdi bir silkelen ve haline şükret. Üstelik iki çocuğu var ve biri ilkokula yeni başlayacak bilmem anlatabildimmi. :99:

topik başı karısı kırmızılar geldi dedim yeni bat verdim heç oralı olmamışsın listede bir değişiklik yok :99: :110:

canım dün battı senin bişi yazmamışsın ne oldu kırmızılar geldimi yoksa hamişmisin haber et merak ettim canım

Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim geldimm disarisi bir sicakkiiiiii yaniiiiiii resmen eve gelince oglumu uyuttum tilotla geziyommmmmm :53::53:

hacer , nikolay , sara28 , başaks karısı , hadişciim kankam , bengisu ,
teşekkürlerrr kızlar hep birlikte daha nice senelere inşallah..

sevinç doğum günün kutlu olsun eşinle oğlunla nice mutlu yıllar ve inşallah seneye 4 yada 5 kişi kutlarsınız

Basak karisi oglumu yuzme kursuna yazdirdim disarisi oyle bir sicakki eve geldim olisi uyuttum tilotla geziiiimmmm:53:

Back
X